Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een boxkleed gekocht en ben mega blij met de kwaliteit van Ilmaha! De stof is heerlijk zacht en de hoes is gemakkelijk te wassen. Zelf een hele mooie aardse tint uitgekozen, die mooi past bij o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

2e hands een meitai weten te bemachtigen.. echter kon ik deze niet fijn en makkelijk strak trekken. Na contact met Ilmaha bleek dat het een wat ouder model was. Ik mocht hem opsturen zodat het bevesti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Netjes afgewerkt en van een mooie kwaliteit stof gemaakt. De hoes zit mooi om het zwangerschapskussen heen. Aangeschaft voor mijn zoon die verwacht wordt rond half september, maar al geliefd door mijn... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé

Informação fornecida por diversas fontes externas

De betekenis van Ilmaha is baby of pasgeborene. Eerlijke producten voor de allerkleinsten, met veel liefde en precisie handgemaakt. Terug naar de basics om het moederschap te ondersteunen, zonder concessies te doen op de kwaliteit van het materiaal of gebruiksgemak. Producten van natuurlijk of biologisch materiaal. We omarmen de kwetsbaarheid van de baby en we nemen deze in bescherming. Ook dragen we hiermee ons steentje bij aan het welzijn van het milieu, dat van groot belang is voor de toekomst van onze kleintjes.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

204 opiniões

Classificada 3 em 5 estrelas

Tevreden over product minder over de klantenservice

Tevreden over het product, minder over de klantenservice. Ik stuurde een mailtje met een simpele vraag waar geen reactie op kwam. Dat vond ik wel jammer. Verder alles naar wens.

3 de agosto de 2022
logótipo da Ilmaha

Resposta da Ilmaha

Hi Anissa,

Bedankt voor je review en allereerst onze excuses dat je geen reactie op je email hebt ontvangen. Het past niet binnen de klantbeleving die we je graag willen geven, normaliter reageren we juist ontzettend snel op alle berichtjes. Ik heb even gezocht in mijn mailbox en kan ook geen email van je vinden. Kan het zijn dat er iets fout is gegaan in het versturen van je email?

We hopen dat je desondanks heel veel plezier hebt van het boxkleed. Mocht je nog vragen hebben mag je ons altijd berichten op info@ilmaha.com of via 06-14625707.

Fijne dag!
Lieve groetjes, Daphne.

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt heel blij met mijn aankopen van…

Echt heel blij met mijn aankopen van Ilmaha. Stuk voor stuk mooie producten. De bestelling werd snel op de post gedaan en kwam vanmorgen binnen. Alles zat mooi ingepakt en het voelde als een cadeautje om uit te pakken. Ons kindje wordt pas in het najaar geboren maar ik denk dat hij enorm gaat genieten van de producten. Dank!

2 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

na één jaar nog steeds te gek!

Ik heb al ruim één jaar de hoes, en ik ben er nog steeds zo blij mee! Echt een musthave, makkelijk mee te nemen, makkelijk schoon te maken (blijft ook nog mooi na een paar keer wassen) en ook leuk om als kraamcadeau te geven. Daarnaast ook een leuk zitje als ze eruit zijn gegroeid! Echt een musthave.

30 de julho de 2022

Geweldige Mei Tai

Geweldige Mei Tai, waarbij ik echt geen last heb van mijn nek/ rug. Door de hydrofielstof ook te gebruiken bij warm weer en in huis. Een echte lifesaver als je het mij vraagt, want hier rent er nog eentje rond die aandacht wil😁

30 de julho de 2022

Relax hoes

Relax hoes besteld. Prachtige stof, snelle levering, mooi en zonder plastic verpakt.

23 de julho de 2022

Mooi!

Prachtige relaxhoes voor over het voedingskussen besteld. Mooie kwaliteit, blijft mooi na het wassen en voelt heerlijk zacht. Levering is ook echt een kadootje!

22 de julho de 2022

Mei Tei

Van mijn schoonzus heb ik een Mei Tei gekregen. De rib champagne versie. Het knopen in een fluitje van een cent met de tutorials die Ilmaha online heeft staan op Instagram.
Ook wilde ik nog even weten of de draagzak goed geknoopt was, dus stuurde ik een berichtje, waar ik vrijwel direct een reactie op kreeg.
Ontzettend fijn!

Mijn zoontje van 5 maanden vindt het heerlijk om in de draagzak te zitten, dus er gaan nog heel wat draagmomenten volgen!

22 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Mei Tai is aan te raden bij rugklachten!

Wij hebben de mei tai draagzak en relaxhoes in huis voor onze dochter. Ik was op zoek naar een ergonomische draagzak aangezien ik veel rugklachten heb en RSI in mijn handen. Hierdoor is het voor mij lastiger om mijn dochter op te tillen door de draagzak kan ik haar toch de hele dag tegen me aan hebben! Het was even puzzelen om hem om te knopen maar na 3x proberen heb je het al snel onder de knie. Het gewicht van je kindje wordt goed verdeeld en je hebt niet het gevoel dat je iets mee draagt. Er zit een handig capuchonetje bij zodat het hoofdje uit de zon/wind is (als we met de hond uit zijn leg ik mijn sleutels erin :)). In de relaxhoes ligt mijn dochter al vanaf haar geboorte en is er niet uit te slaan. Na het eten wou ze nog weleens spugen als ik haar op haar rug neer leg om te spelen maar als ik haar eerst even in de relaxhoes leg kan ze en even spelen in de box en heeft ze bijna geen last meer van spugen. Ons gezin is in ieder geval helemaal ilmaha fan en raden de producten dan ook zeer zeker aan!

21 de julho de 2022

Echt een top idee!

Echt een top idee om van je zwangerschapskussen een goed aansluitend nestje te maken! Onze kleine heeft er vaak in gelegen en lag er erg comfortabel bij!

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige & handige Relax Hoes!

Super tevreden van onze borstvoedingskussenhoes. In één handomdraai bouw je hem om tot een gezellig nestje met de Relax Hoes. Om nog maar te zwijgen over de prachtige kleuren waarin Ilmaha hun producten aanbiedt. Wij zijn grote fan van dit merkje en zullen ook zeker in de toekomst op hun mooie producten beroep doen als er nog een babytje bijkomt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne stoffen en producten!

Zowel de relaxhoes als de mei tai hebben we gekocht bij Ilmaha. Alleen het krijgen en uitpakken is al een feestje. Met zorg en liefde gedaan!
De relaxhoes is heerlijk zacht blijft mooi na vaak wassen en is een uitkomst met een baby! De mei tai is fantastisch, daar is echt over nagedacht. Vanaf de geboorte al te gebruiken! Zachte stoffen, geen stugge banden wat het draagcomfort voor jezelf ook aangenaam maakt. Zowel op de buik als later op de rug te gebruiken. Makkelijk mee te nemen en fijn in gebruik!

Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.