Ik heb een boxkleed gekocht en ben mega blij met de kwaliteit van Ilmaha! De stof is heerlijk zacht en de hoes is gemakkelijk te wassen. Zelf een hele mooie aardse tint uitgekozen, die mooi past bij o... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
2e hands een meitai weten te bemachtigen.. echter kon ik deze niet fijn en makkelijk strak trekken. Na contact met Ilmaha bleek dat het een wat ouder model was. Ik mocht hem opsturen zodat het bevesti... Ver mais
Super tevreden van onze borstvoedingskussenhoes. In één handomdraai bouw je hem om tot een gezellig nestje met de Relax Hoes. Om nog maar te zwijgen over de prachtige kleuren waarin Ilmaha hun product... Ver mais
Netjes afgewerkt en van een mooie kwaliteit stof gemaakt. De hoes zit mooi om het zwangerschapskussen heen. Aangeschaft voor mijn zoon die verwacht wordt rond half september, maar al geliefd door mijn... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
De betekenis van Ilmaha is baby of pasgeborene. Eerlijke producten voor de allerkleinsten, met veel liefde en precisie handgemaakt. Terug naar de basics om het moederschap te ondersteunen, zonder concessies te doen op de kwaliteit van het materiaal of gebruiksgemak. Producten van natuurlijk of biologisch materiaal. We omarmen de kwetsbaarheid van de baby en we nemen deze in bescherming. Ook dragen we hiermee ons steentje bij aan het welzijn van het milieu, dat van groot belang is voor de toekomst van onze kleintjes.
Informações de contacto
Prachtig verpakt en hele fijne items
Prachtig verpakt en hele fijne items! Top kwaliteit!
Perfect!
Snelle verzending en erg tevreden over de producten. Mijn zoontje vindt het heerlijk om te wandelen met de mei tai en is dol op zijn Hevea speentje.
Heel blij met de mooie mei tai draagzak…
Heel blij met de mooie mei tai draagzak van Ilmaha. Ons kleintje moet nog geboren worden maar heel fijn dat we de draagzak allebei kunnen gebruiken en voor beiden hip is! Verder was ik opzoek naar de zachtheid van een draagdoek en de handigheid van een draagdoek. Deze combi is perfect!
Genieten voor moeder en baby.
Ik had al een teddy relaxhoes voor mijn middelste kindje, maar het leek mij wel handig om er een extra te hebben voor als deze in de was zit. Nu een grijze velvet hoes besteld en deze is heerlijk zacht. Gelijk heb ik als kraamcadeau voor een vriendin de roze velvet relaxhoes gekocht. Ik hoop dat zij er net zo blij mee is al ik. De middelste heeft er heerlijk op gelegen en in gezeten. Ik hoop dat de jongste er net zoveel plezier van zal beleven.
Daarnaast worden de producten netjes in een eigen doos verpakt en verzonden. Netjes verzorgd.
Snelle levering en een heel mooie…
Snelle levering en een heel mooie uitvoering van de draagzak.
Vlotte en correcte levering met een…
Vlotte en correcte levering met een leuk bedank kaartje bij je bestelling dat je kan gebruiken als decoratie. Zeer tevreden ook van mijn voedingsdoek.
Mooie items en snelle verzending
Dol op Ilmaha
Ik ben dol op Ilmaha!
De producten zijn mooi afgewerkt en de levering is snel. Je word goed geholpen als je hulp nodig hebt, zal het iedereen aanraden
Perfecte service!
Helaas kwam er na enkele keren gebruiken een gaatje in mijn voedingskussen. Nadat ik de melding had geplaatst kreeg ik snel een reactie en een super goede oplossing: er werd een nieuw voedingskussen opgestuurd.
De communicatie was vlot, prettig en professioneel. Ze willen écht de kwaliteit garanderen en dat merk je zowel aan de producten als communicatie.
Kreeg de draagdoek met een vlek erin…
Kreeg de draagdoek met een vlek erin bezorgd. Wel snel geholpen wat betreft een nieuwe draagdoek.

Resposta da Ilmaha
Snelle levering en prachtige spullen.
De draagdoek bevalt heel goed
De draagdoek bevalt heel goed. Grote verschil met andere draagdoeken/zakken (ik heb ondertussen veel verschillende uitgeprobeerd) is dat hij én veel beter draagt voor je rug/schouders én tegelijkertijd wel vlot om te doen is. Ik ben er blij mee! Ook met de snelle service van Ilmaha.
Snelle levering, het product ziet er netjes afgewerkt uit. Over een poosje gaan we het ook gebruiken!
Top draagzak
Top draagzak! Heb niet het idee dat ik een 9 kg zware baby aan het dragen ben. Fijn als je boodschappen gaat doen.
Prachtig voedingskussen voor onze…
Prachtig voedingskussen voor onze tweeling ontvangen. Mooi materiaal, soepele vulling en een pracht om te bekijken.
We gaan er veel plezier aan beleven :)!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.