Imagine Film & Video Opiniões 75

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Tack så mycket för de fina filmerna. Och tack för er flexibilitet och tillmötesgående. Resultatet av 28 timmars material blev Utmärkt. Perfekt bild, Perfekt ljud. Tack så mycket! Jag är så glad a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Smidig inlämning och hög kvalité på jobbet. Jättebra för mig att kunna lämna in den gamla videon hyfsat lokalt; Hages Radio & TV i Enskede. Mycket trevlig personal där. Hämtade efter ett par veckor e... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Cópia de vídeos
  2. Produção de vídeo

Vi överför alla slags videoband till USB eller hårddisk. VHS, VHS-C, Hi8, miniDV, DVCAM, HDV, MicroMV, Betamax, Betacam m.fl. Med professionell utrustning överför vi filmerna till redigerbara datafiler i branschens högsta kvalitet. Vi scannar 8mm smalfilm, digitaliserar ljudband och Dia-bilder.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

75 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Tack för jättegod service

Tack för jättegod service. Missade att de har en leveranstid på 4-6 veckor. Hörde av mig efter 2 veckor och sa det skulle vara en födelsedagspresent som ska snabbt till Tyskland. De fixade det samma dag och hade USB minnet nästa dag i brevlådan för vidaretransport till Tyskland. Tusen tack att ni gjorde detta möjligt

1 de junho de 2026

Tårarna rann!

Jag lämnade in tre videoband i Kungsholmen hos en trevlig man och fick en USB sticka tillbaka med mina vuxna barn när de var små, mina nu avlidna föräldrar i min dator. Tårarna rann! Tack Imagine Film & Video för snabb hantering och bra kvalitet. Tack🙏❤️

22 de dezembro de 2025

Mycket nöjd kund! 🌟

Så nöjd och glad för att få alla gamla filmer till MP4 enhet.
Dessutom att de hann med detta precis lagom till julafton.🤩

24 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi är jättenöjda med resultatet

Vi är jättenöjda med resultatet. Allt gick snabbt o smidigt! Nu kan vi äntligen se gamla videoband som bara legat o samlat damm . Allt finns samlat på ett USB minne . Otroligt kul att titta på. Som en dagbok fast i bildform .

15 de dezembro de 2025

Vilken skatt!

Så fantastiskt roligt att få möjligheten att kunna titta på sina familjefilmer igen, vilken skatt ! Tack Imagine Film & Video för ett bra, snabbt och proffsigt jobb, kan starkt rekommendera er !

20 de dezembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Allt gick bra med beställning och…

Allt gick bra med beställning och leverans.
Däremot tyckte jag inte att kvalitén blev bättre trots all beskrivning om att rena bandet osv.

19 de dezembro de 2025
logótipo da Imagine Film & Video

Resposta da Imagine Film & Video

Tack för ditt omdöme. Bildkvaliteten vid en överföring kan inte bli bättre än originalbandet. En bandrengöring är inget man ska göra i onödan då det kan slita på banden utan görs endast om ett band är svårspelat på grund av att det är mögligt eller smutsigt. Dina band behövde ingen rengöring. Jag kan försäkra dig om att dina band har bevarats som digitala filer i högsta möjliga kvalitet.

Bra kvalitet och pris.

Bra kvalitet på video och ljud vid överföring från VHS, Hi8 m.fl. Dessutom ett bra pris när jag jämförde lite på marknaden.

1 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Smidig inlämning och hög kvalité på…

Smidig inlämning och hög kvalité på jobbet.
Jättebra för mig att kunna lämna in den gamla videon hyfsat lokalt; Hages Radio & TV i Enskede. Mycket trevlig personal där. Hämtade efter ett par veckor ett usb-minne som jag är mycket nöjd med.

15 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.