Informações sobre a empresa

1. Investimento em propriedades

Escrito pela empresa

Med en investering hos Imbro A/S sikrer du dig adgang til bæredygtige energiprojekter og nyopførte ejendomsprojekter i større danske byer. Din investering genererer et højt afkast. Imbro A/S er registreret hos Finanstilsynet som FAIF – forvalter af alternative investeringsfonde og forvalter investeringer for mere end kr. 2,5 mia.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Min oplevelse med Imbro

Min oplevelse med Imbro
Jeg har fra starten undersøgt markedet ud og ind, for at finde den/de rigtige firmaer der skulle stå for mine investeringer i boliger/ejendomme, hvor jeg ikke skulle tænke så meget over noget, f.eks stå for vedligeholdelse, udlejning, og alt det administrative arbejde der følger med. Jeg har efter hånden været til en del investerings møder både ude og hjemme møder. Til det må jeg sige af dem, er det Imbro jeg vil anbefale, ud fra de møder og erfaringer jeg har gjort/haft mig, da de er meget, profesionelle, loyale/tillidhedsfulde samt behagelige og personlige mennesker.
Der er altid godt vejledning hos Imbro og rigtige mange spændende projekter, de siger tingene som de er og guider en i gennem hvis man er i tvivle om noget
Mvh
Klaus Andersen

28 de novembro de 2021

Resposta da Imbro A/S

Tak for din anmeldelse, Klaus. Vi bestræber os på, at leve op til vores slogan: "Vi gør ejendomsinvestering nemt". Det er altid rart at se, at det også er den oplevelse vores investorer har af vores service.

Mvh.

Esben / Imbro.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Har altid tid til deres investorer
En aftale er en aftale
Vi har investeret i to af deres projekter
Det kan ikke gøres meget bedre !!!
Elsebeth og Mogens Overgaard

24 de novembro de 2021

Resposta da Imbro A/S

Tak for jeres pæne ord. Det vælger vi at tolke som en grundlæggende tillid til vores forretningsmodel og de investeringer vi tilbyder.

Ha’ en dejlig dag.

Esben / Imbro.dk

Classificada 1 em 5 estrelas

Overholder ikke ejd.prospkt ved salg

Firmaet der sælger ejendomsprojekter og administrerer dem, lever ikke op til deres PROSPEKTANSVAR! Således har de bl.a. ikke givet den huslejegaranti på 12 måneder som de har lovet. Der står således i prospektet og flere gange endda, at der er huslejegaranti. (Gad vide om det er blevet slettet i nye prospekter?) Men dette overholdes på ingen måder. Hvilket i andre selskaber er standard. Vi var også både i aftalen og på mail lovet information om manglende udlejning, hvilket kun er sket en gang i starten. Derudover har vi fået øgede faste omkostninger i projektet. Det er simpelthen de dårligste ejendomsformidlere jeg har haft noget med at gøre. Hold jer væk fra dem

27 de maio de 2021

UPDATE:

Jens Kybnæb, som repræsenterer selskabet JK Invest ApS med CVR nr. 27185487, valgte at lægge sag an mod Imbro A/S ved byretten i Aarhus.

Ifølge Jens Kybnæb skulle Imbro A/S dække forskellen mellem den realiserede leje og bruttolejen mens Imbro A/S på den anden side kun mente vi skulle dække forskellen mellem den realiserede leje og nettolejen.

Jens Kybnæb havde opgjort ”tabet” til 117.000 kr. mens Imbro A/S, som det også fremgår af vores svar fra den 13. september 2021 herunder, havde tilbudt at betale ca. 40.000 kr. Faktisk havde Imbro A/S tilbudt investorer et forlig på 46.000 kr.

I byrettens afgørelse (BS-18259/2022-ARH) kom retten frem til at; ”På denne baggrund og efter bevisførelsen i øvrigt finder retten ikke, at der er grundlag for at forstå udlejningsgarantien således, at investorerne skal stilles bedre end det budgetterede resultat, og den deri indeholdte tomgang.”

Derfor kommer Aarhus Byret frem til at ” Imbro A/S tilpligtes at betale i alt 26.003 kr.”

Vi er ikke forundret over at byretten kom frem til dette resultat, men synes at man godt kunne have sparet et i forvejen presset retssystem for dette unødvendigt spild af ressourcer.

Imbro A/S

Oprindeligt svar pr. 13. sept. 2021:

Kære Jens Kyhnæb,

Tillad os, at komme med lidt baggrundsinfo så udenforstående har en chance for at danne sig et overblik over bevæggrunden for din anmeldelse.

Du skylder nemlig offentligheden, at forklare, hvori tvisten ligger: Nemlig hvad er bruttoleje og hvad er nettoleje.

Vi har ganske rigtigt ydet en lejegaranti fra overtagelsen af ejendommen frem til 31. december 2020. I og med at overtagelsen var den 1. april 2019 har Imbro A/S således ydet en lejegaranti på 20 måneder og ikke kun 12 måneder som du skriver i din anmeldelse.

Nettolejen er den leje en ejendom giver i samlet lejeindtægt såfremt der er fuldt udlejet til den angivne leje. I ejendommen som du (samme med andre) investerede i var nettolejen ca. 2,45 mio. kr. for perioden 1. april 2019 til 31. december 2020.

Bruttolejen er derimod den reelle leje man modtager i indtægt, dvs. fratrukket evt. ledige lejemål eller ydede rabatter på lejen. Når man driver en udlejningsejendom så vil der som oftest være en helt naturlig udskiftning af lejere. I den ideelle verden bliver et lejemål genudlejet i samme øjeblik den tidligere beboer opsiger sit lejemål. I den virkelige verden må vi desværre erkende, at sådan forholder det sig ikke altid. Der vil typisk være “huller” i udlejningen, det man også kalder for tomgang. Det sker alle steder, hvor man har med udlejning at gøre. Udbydere, der ikke kalkulerer med tomgang i sit udbudsmateriale, agerer i vores optik i modstrid med virkeligheden.

I budgettet for din ejendom havde vi indregnet en tomgang på 3,5%, således at vores beskrivelse af ejendommens fremtidige økonomi og potentielle lejeindtægt lå så tæt op ad virkeligheden som muligt. Det synes vi er den mest ordentlige måde at give vores investorer et retvisende forecast over en investering på.

Tomgangen, eller forskellen mellem netto- og bruttoleje er derfor 3,5% af 2,45 mio. kr. = 85.750 kr. Således at bruttolejen er ca. 2,364 mio. kr.

Når vi i prospektet udsteder en lejegaranti for ejendommen, så dækker lejegarantien naturligvis den lejeindtægt der kalkuleres med i budgettet, altså indeks 96,5. Vi garanterer ikke mere end de budgetter, vi baserer en investeringscase på.

Den samlede lejeindtægt i din ejendom var kun 2,324 mio. kr. i den pågældende periode og vi har derfor tilbudt – ved flere lejligheder – at dække differencen mellem de 2,364 og 2,324 mio. kr.

Du og de øvrige investorer har indtil videre afvist vores tilbud og ønsker at Imbro A/S skal dække nettolejen, dvs. inklusiv den tomgang vi forventede der ville opstå i forbindelse med driften. En garantiforpligtelse ud over det, der er aftalt, kan vi imidlertid ikke se det rimelige i, at vi skal påtage os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Imbro is very trustworthy and…

Imbro is very trustworthy and service-minded. I have 2 prospects with them which I'm very happy with.

21 de dezembro de 2020

Resposta da Imbro A/S

Tak for din anmeldelse, Mike. Vi er glade for, at du finder vores service troværdig.

Du behøver i øvrigt ikke skrive på engelsk. Vi er underlagt Finanstilsynets bestemmelser og kan således kun udbyde investeringsprojekter til danske statsborgere.

Esben Slot Sørensen
Kommunikationschef, Imbro A/S

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais