Heel tevreden over Caro! Direct met alles verder geholpen, als je vragen hebt worden die direct beantwoord. Super vriendelijk en doet haar uiterste best om alles tip top inorde te hebben langs beide... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Een update van het achterhouden geld plaatsbeschrijving: IMMO SP is na mijn klacht bij het BIV op de vingers getikt en heeft de 350 euro van de plaatsbeschrijving terug moeten geven. Eigenlijk echt tr... Ver mais
Ik heb jullie gecontacteerd omdat mijn zoon reeds met jullie werkte en content was. Alle afspraken zijn vriendelijk en vlot afgewerkt. In het begin bleef het tamelijk lang stil waardoor ik begon t... Ver mais
Trage opstart - duurde 14 dagen voordat het verscheen op de websites of voordat foto's waren getrokken en aanplakking gebeurde. Onregelmatige tussentijdse rapportering - meestal op onze vraag. Wij mo... Ver mais
Informações sobre a empresa
Geluksbrengers sinds 1996
Informações de contacto
Pas 174, 2440, Geel, Bélgica
- 014/59.10.20
- info@immosp.be
- immosp.be
Não respondeu a opiniões negativas
Bij de verkoop voor onze woning heeft…
Bij de verkoop voor onze woning heeft Caro( kantoor Grobbendonk) alles netjes en naar behoren afgehandeld .
We werden steeds telefonisch opgebeld als er een bezoek gepland werd , en ik kon perfect dagen opgeven wanneer deze konden doorgaan waar ze zich steeds aan hield . Ze liet zelfs enkele bezoeken achter elkaar plaats vinden.
Kan hier niks negatiefs over kwijt . Ben meer dan zeer tevreden , was altijd even vriendelijk .
Moest je uw woning te koop stellen zou ik aanraden om zeker dit immo kantoor te contacteren
Druyts Ann
Philippe is de beste!👌🏻
Philippe heeft ons zeer goed begeleid in het vinden van ons droomhuis!
De communicatie is heel vlot en aangenaam verlopen.
Hij is een top makelaar!
Zeer vriendelijk en correcte…
Zeer vriendelijk en correcte communicatie, alles ging vlot!
zeer vriendelijk
zeer vriendelijk, en hulpzaam
help de mensen ,bij een toewijzing van woonst of appartement
correct en zorgtvuldig hulpzaam met nodige documenten in te vullen
perfecte immo, die steeds iedereen zal helpen, en steeds vriendelijk zullen zijn
Caro van het kantoor in Grobbendonk…
Caro van het kantoor in Grobbendonk 👍echt een aanraadster
Jong meisje maar is super goed in haar werk
We ervaarde een vlotte verkoop
Heel vriendelijke serive + snelle…
Heel vriendelijke serive + snelle service. Zeker aan te raden om Je vastgoed te huren of kopen! Enorm blij dat ik bij hun ben geweest!
Loes doet dat uitstekend
Loes doet dat uitstekend. Vriendelijk en correct. Goede service. Bravo!
Vriendelijke en behulpzame personeel.
Wij zijn heel tevreden over Kaat van…
Wij zijn heel tevreden over Kaat van Immo SP ze heeft ons heel goed uitgelegd wat en hoe we alles moesten regelen. Ons huis was verkocht op 14 dagen , een echte aanrader en goede samen werking
Very helpful and kind people working at…
Very helpful and kind people working at the office. Constant communication, high standards and professional services. Definitely worth recommending.
Een hele betrouwbare Immo kantoor
Een hele betrouwbare Immo kantoor die graag helpt en die de juiste wens van persoon maakt.
Steeds duidelijke communicatie gekregen…
Steeds duidelijke communicatie gekregen over de stand van zaken bij de verkoop van mijn appartement.
Vriendelijke medewerkers die hun uiterste best doen voor hun klanten. Dikke pluim voor hun enthousiaste inzet!
Was goed geinformeerd
Was goed geinformeerd, ze waren zeer vriendelijk en ook heel behulpzaam
Het verliep vlot en goed
Het verliep vlot en goed. Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam in alles! Was erg aangenaam om met zo mensen te kunnen praten en dingen te kunnen vragen!
Vlot en correct verloop van handelen
Vlot en correct verloop van handelen, behulpzaam
Super vriendelijke service
Super vriendelijke service, fijn bezoek, leuk contact met vorige bewoners. Een bezoek met nog een andere kandidaat vonden we iets minder comfortabel om rond te kijken. Prachtig appartement en fijne administratieve ondersteuning. Schattig hondje op het bureau.
Super vriendelijke
Super vriendelijke, behulpzame mensen.
Dit team heeft zich enorm ingezet om dringend een huurwoning voor ons te vinden.
Ze zijn correct, behulpzaam en geven op alle vragen een juist antwoord.
Ik ben goed begeleid
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.