Banner for INCOVER

INCOVER Opiniões 4765

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Produktet kom frem uten skade. Rask levering (som kan avhenge av om man har produktet på hovedlager og ikke hos underleverandør) Mottok helt riktig produkt for Moto G06 som var større enn andre mobt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eg opplevde eit problem med ei skjermbeskytter og tok kontakt med kundeservice. Eg fekk rask og ryddig oppfølging, med klare forslag til løysing og eit nytt produkt sendt ut umiddelbart. Kommunikasj... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para telemóveis
  2. Loja de acessórios para computadores
  3. Loja de computadores e acessórios
  4. Loja de dispositivos electrónicos
  5. Hi-fi
  6. Internet Shop

Escrito pela empresa

INCOVER er stedet hvor du kan kjøpe tilbehør til mobil og nettbrett. klikk deg innom vår nettbutikk og se et utvalg av tilbehør til skarpe priser. Vi gleder oss til å hjelpe deg.

INCOVER

Escrito pela empresa

Rask levering
INCOVER leverer din pakke i løpet av 2-6 hverdager etter at vi har mottatt bestillingen.
Gratis frakt over kr. 600
Enkel og sikker betaling
På INCOVER kan du velge mellom flere forskjellige betalingsformer. Det er ingen gebyrer i forbindelse med betalingen, og du har hele 365 dager til å bestemme deg for om du vil bytte varen. Etter bestillingen er fullført, holder vi deg løpende oppdatert på din ordre- og forsendelsesstatus.
Sertifisert nettbutikk - Trygg E-Handel
Du kan trygt handle hos INCOVER.NO - Vi er nemlig godkjent av Trygg E-Handel. Vår nettbutikk overholder derfor gjeldende regelverk, og det betyr at du kan få råd og hjelp som forbruker.
E-post og Telefon
E-post: support@incover.no Tlf.: +47 23 96 01 69 (Mandag - Fredag 09:00-12:00 & 13:00-17:30 Alm. takst)

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Classificada 3 em 5 estrelas

Feil produkt

Bestilte paperlike beskyttelsesfilm til ipad, mottok alternativt produkt av ukjent merke. Litt slepphendt å bare bytte produktet man har bestilt med noe annet. Bruksanvisningen var på kinesisk så var ikke like lett å påføre som paperlike. Ble endel bobler. Kvalitet på produktet er ukjent.

10 de março de 2026

Rask levering!

Rask levering!
Mitt andre flipcover av samme fabrikant/db. Erfaringsmessig svært holdbart.

9 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Oppdaget INCOVER for en uke siden

Oppdaget INCOVER for en uke siden! Uvanlig rask leveringstid, ut ifra hva jeg er vant til - og med tanke på at bestillingen ble sendt fra Danmark! Jeg kommer til å bruke INCOVER fremover, jeg er veldig fornøyd. Ordet er spredt videre!

19 de março de 2026
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Produktet kom frem uten skade.

Produktet kom frem uten skade.
Mottok helt riktig produkt for Moto G06 som var større enn andre mobtlf (6,88")

26 de fevereiro de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais