Leia as opiniões dos outros
Urusel städfirman, har aldrig varit med om en så dåligt städfirman Första gången gjorde dom ingeting, bland annat (smulor i skåpet, spisen halv städat, fönstret dåligt städade..mm) På andra försök... Ver mais
Noggrant städat och rent i alla ”vrår”. Städarna gick runt med oss och visade hur de hade städat och var angelägna om att vi skulle vara nöjda. De upplyste oss om att vi skulle höra av oss om vi hitta... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vi ger Garanti till besiktning. vi har mycket bra kundreferenser. Vårt pris är mycket billigt och vi tillhandahåller Flyttstädning,Storstädning,Hemstädning och Fönsterputsning Du fick svaret inom 5 minuter.
Informações de contacto
Slingergatan 9 , 78452, Borlänge, Suécia
- 072 78 02 127
- asl@infoasl.se
- infoasl.se
Respondeu a 90% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Bokade flyttstäd av lägenhet i Kalmar
Bokade flyttstäd av lägenhet i Kalmar. Lätt och smidig kommunikation med företaget. Trevligt bemötande av killen som kom och städade. Städningen fick beröm av besiktningsmannen från Kalmarhem. Jag är supernöjd med ASL städ och kan varmt rekommendera företaget!
Bästa städfirman
Bästa städfirman! Perfekt rent och mycket trevliga. Lätt kommunikation och snabb! Rekommenderas det varmaste!!☀️🇸🇪❤️
Urusel städfirman
Urusel städfirman, har aldrig varit med om en så dåligt städfirman
På andra försöket lite bättre men ändå slarvigt.Tycker att därav lite lägre priset än andra professionella städfirmor.
Tänker aldrig anlita dom igen och ännu mindre rekomendera!

Resposta da ASL Städfirma
ASL gjorde ett utmärkt jobb med att…
ASL gjorde ett utmärkt jobb med att flyttstäda min lägenhet, till ett väldigt konkurrenskraftigt pris. 🌟
Rekommenderas inte
Svårt att få kontakt med företaget, och när man väl får tag i dem är bemötandet otrevligt. Städningen motsvarade inte standarden första gången, inte heller andra eller tredje. Jag fick själv lägga ner flera timmar för att få det åtgärdat. Jag kommer inte använda deras tjänster igen och råder andra att överväga andra alternativ
VARNING!
VARNING! Urusel städfirma. Städar inte det som utlovats, trots två försök. Använder rengöringsmedel utan relevant kännedom om hur dessa bör hanteras (sådana som kan bilda klorgas tex). Förväntar sig full betalning även fast jobbet inte utförts korrekt och accepterar inte avdrag för delar av jobbet som inte utförts. Menar att vissa saker "inte gick att städa", och när jag själv försökte, fick jag rent det utan problem. Har delar i sitt avtal som strider mot konsumentköplagen.

Resposta da ASL Städfirma
Väldigt nöjd
Jag trodde inte man kunde få till exempel ugnen så skinande ren. Väldigt fint städat till ett mycket bra pris! Heja er!
Snabb offert
Snabb offert. Fick tid för flyttstädning snabbt och den utfördes med största noggrannhet av trevlig personal. Har absolut inget att klaga på.
Kan varmt rekommendera dem🌟
Mycket bra och inget slav
Mycket bra och inget slav, kan starkt rekommendera dessa.
Proffsig städfirma med bra service
Proffsig städfirma med bra service. Lätt att få kontakt med, bra pris och det blev välstädat. Bara en massa plus.
Trevliga och välstädat
Trevliga, artiga killar. Gjorde ett toppen jobb. Överkomligt pris.
Rekommenderas och kommer anlita dom igen om det blir tillfälle.
Jag är jättenöjd med städningen
Jag är jättenöjd med städningen. Fick snabbt en tid och städarna var jättetrevliga och de gjorde ett utmärkt jobb till ett bra pris!
Pålitliga och snabba
Kom i tid, städade bra, fick snabbt svar av dom. Inga klagomål, skulle välja igen 🙌
Fantastisk flyttstädning – varmt rekommenderar!
Jag har anlitat den här firman för flyttstädning vid två tillfällen och har varit mer än nöjd båda gångerna. Städningen har varit otroligt noggrant utförd, med ett resultat som verkligen överträffat förväntningarna. Allt har varit skinande rent och de har tänkt på varje liten detalj.
Kommunikationen har fungerat perfekt, och hela upplevelsen har varit smidig och professionell från start till mål.
Jag kommer definitivt att anlita dem igen och rekommenderar dem varmt till alla som vill ha en flyttstädning av bästa kvalitet!
Flyttstädning
Beställde flyttstädning och vare sig jag eller dem som flyttade in hade något att anmärka på.
Noggrann städning samt bra service!
Bra städning av badrum o kök
Flyttstädning blev mycket bra
Amazing cleaning for a really nice…
Amazing cleaning for a really nice price.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.