Na 8 weken een t-shirt ontvangen. Ziet eruit alsof het polyester is, vale print. Kwalitatief slecht, lelijke boorden en rafelige afwerking. Het lijkt van Ali Express afkomstig. Duur poetsdoekje wel.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Zeer lange levertijd, t-shirts vallen tegen. Dezelfde maat besteld, maar de ene valt veel kleiner dan de ander. Communicatie zeer slecht, leverbelofte van 1-2 weken zwaar overschreden. Doir slechte c... Ver mais
Begin juni besteld, eind juni bij checken bestelling stond: al geleverd. Gemaild maar geen reactie. 14 juli website en mail uit de lucht en gemeld bij Mollie (de uitvoerder van de betaling). Als het g... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Goedkope rommel
Op 6 juni heb ik 1 t-shirt besteld. Als het naar wens was, zou ik er nog een paar bestellen. Verschillende e-mails en uitvluchten later, valt hij vanmorgen in de bus. Blijkt van AlieExpress te komen, dus dat verklaart de lange levertijd. De kwaliteit is beslist niet wat ik had verwacht. € 30 voor een flut shirtje. Op de foto leek het zó mooi ! En reclameren kan je niet. De site is opgeheven. Één lesje heb ik hiervan geleerd. Never, nooit meer iets van dit bedrijf!
T shirt PAS ontvangen!
Tot mijn GROTE verrassing....t shirt teckel deze week ontvangen.
Helaas is de site van Ingrosso niet meer bereikbaar want de maat M is te klein en ik moet ECHT wel de L hebben. Wie kan en wil ruilen..
Shirts ontvangen, zeer slechte kwaliteit, andere print als besteld
Shirts na 6 weken toch ontvangen, maar zijn andere shirts, zeer slechte kwaliteit, uit China. Terugsturen is geen optie, site is niet meer bereikbaar. Opgelicht dus.
Ik had 6 juni T-shirt besteld
Ik had 6 juni T-shirt besteld. Levertijd kon langer zijn ivm corona. Ok. 1 juli maar eens op de website gekeken, daar stond dat het al geleverd was. Niet dus. Een mail gestuurd, werd niet beantwoord. Gisteren, 9 juli, werd het T-shirt geleverd, via brievenbuspost. Afzender AliExpress. Lol. Ik heb er, meen ik 29,95 voor betaald... Daar heeft er iemand flink wat winst lopen maken. Ik ga er in ieder geval niet meer bestellen. Als ik iets van AliExpress wil bestel ik het wel rechtstreeks daar. Voor een fractie van de prijs.
Bestelling nooit geleverd blijkt ook…
Bestelling nooit geleverd blijkt ook gewoon bij aliexpress vandaan te komen. Website offline. Bedrijf niet meer te bereiken.
dropshipper, niet doen!
Afgelopen week een bericht gedeeld dat ik niets ontvangen had.
Inmiddels wel, maar de kwaliteit is ver te zoeken...Niet meer doen dus
Shirt toch ontvangen
Toch vandaag na 1,5 maand het shirt ontvangen. Uit China. Nu begrijp ik waarom dit zo lang duurde. Waarschijnlijk hebben zij dit shirt bij aliexpress besteld waar ze voor 8 euro te koop zijn heb ik later gezien. Ik voel me een beetje afgezet. Heb er in ieder geval van geleerd😉.....maar ik heb het in ieder geval gekregen!
0 sterren, zit al meer dan een maand te wachten op mijn bestelling👎
al >4 weken aan het wachten..
ik ben al meer dan een maand aan het wachten, gelukkig maar 1 T-shirt besteld.. Ben benieuwd of hij nog komt. Site is niet bereikbaar meer. Echt een afrader!
T-shirt niet geleverd
Na ruim een maand nog steeds geen T-shirt ontvangen. Geen reacties op email. Klantenservice en site uit de lucht. Levering staat al lang op delivered.
Ook ik voel me dus belazerd. Zou er toch nog iets komen van AliExpress.
Nooit iets bestellen!!
Ik heb ook 2 T-shirts besteld begin juni. Nooit iets gekregen. Ik heb gemaild maar ook daar geen antwoord op gekregen. Nu zie ik dat de site eruit ligt en waarschijnlijk kan ik fluiten naar mijn centen en de T-shirts. Ik voel mij flink belazerd..
Ik wacht ook al 2 maanden op de shirts
Ik wacht ook al 2 maanden op de shirts, ook geen communicatie meer mogelijk. De site ligt eruit.
Verkeerd shirt, klantenservice uit de lucht
Vandaag na 5 weken mijn shirts ontvangen. Maar de koe is een kat geworden.
Geprobeerd te mailen naar klantenservice waar ik eerst op een eerdere vraag wanneer ik de shirts kon verwachten een uitgebreid antwoord binnen een dag had gekregen.
Nu blijkt de klantenservice inderdaad niet meer te bestaan.
Helaas.
Nooit doen…
Wacht al meer dan een maand op een shirt.. voel me belazerd, want de website is niet meer online en geen gegevens om contact met bedrijf op te nemen.
Vandaag na lang wachten mn T-shirt…
Vandaag na lang wachten mn T-shirt ontvangen, welke uit China!! moest komen (zat een adres sticker op van Ali Express).
Geduld bleek een schone zaak.
Oplichters
Oplichters, 3 tshirts besteld en bijna €90 euro lichter maar nog niets ontvangen en nu ligt de site er ook uit.
Wil beroep doen op herroepingsrecht maar kan het dus nergens heen sturen...crimineel dit..
Ik ben opgelicht
Ik ben opgelicht. Nooit de t shirts ontvangen terwijl de status op delivered is gezet. 1 reactie op eerste mail ontvangen, daarna niets met gehoord. Bestel hier niets!!
Ook ik helaas nog steeds geen t'shirt…
Ook ik helaas nog steeds geen t'shirt ontvangen....en na contact ook de vraag gehad of het niet bij de buren lag, maar nee daar ligt het shirt niet. En nu is de website niet meer bereikbaar.
5 minuten na plaatsen van dit berichtje ontving ik het shirtje......maar komt inderdaad uit China bij Aliexpress vandaan....
1 ster is nog te veel
Als je spullen koopt via AliExpress maar mensen laat betalen alsof je het zelf levert, heb dan in ieder geval het fatsoen om dat te melden. En laat AliExpress het niet rechtstreeks naar de klant sturen! Nu voel ik me behoorlijk on de maling genomen. Als ik zo lang had willen wachten had ik het zelf ook wel bij AliExpress kunnen kopen! Dan had ook geweten dat de maten veel kleiner uitvallen.
5 juni 2020 t shirt geleverd
5 juni 2020 t shirt geleverd. Nooit ontvangen. Gemaild, maar geen reactie erop.
Website niet meer bereikbaar!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.