Leia as opiniões dos outros
Jeg skriver normalt ikke en anmeldelse. Men syntes alligevel at chefen hos butikken skal have ros, for det er fortjent! Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse, med en af kunstnerne - som jeg ha... Ver mais
Helt unikt sted der leverer varen af højeste kvalitet! God dialog fra start til slutningen af processen, og så sørger de for, at man føler sig velkommen! Dygtige og kompentente tatovører som sørger... Ver mais
Fantastik sted - dygtige artister & skøn atmosfære. Kommer klart igen. NICO my man you were sublime- so talented 🥰so happy with my tattoos. Kundeservice- Dag du leverer en awesome service 🥰
Não respondeu a opiniões negativas
Kæmpe anbefaling.
Virkelig imødekommende. Har længe overvejet min første tatovering, og sprang ud i det ligeså snart jeg så deres reklamer, har været i stolen i 8 timer indtil videre og er super glad, for det der er blevet nået indtil videre, skal have lavet hele min underarm, med rigtig mange detaljer. Virkelig professionelt arbejde. De havde fået 6/5 stjerner hvis man kunne, både for de rare mennesker der er derude, for deres skills, og priserne. Kæmpe anbefaling herfra. Hvis du i tvivl om du skal have din første tatovering eller hvor du skal få den lavet, så få guidening og lad det ske hos HappenInk.
- Alexander A.
Super dygtigt tatovør og en god mand
Super dygtigt tatovør og en god mand
Fantastisk tatovør
De var rar og venlige, de vidste hvad de lavede og havde en rigtig god tatovør som hed mink.
Super god oplevelse med en små 16 timer…
Super god oplevelse med en små 16 timer i stolen til en ryg tatovering med et godt resultat og god service
Jeg skriver normalt ikke en anmeldelse
Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse, med en af kunstnerne - som jeg havde meget frem og tilbage med...
Men reaktionen fra "Dag" (som ejer butikken) var uden tøven, og satte sig helt ind i den oplevelse jeg havde haft, og fik pengene tilbage inden for 5 minutter.
Han holder hvad han lover, mega fed fyr!
Konklusionen: muligt at have en dårlig oplevelse med en ansat, men at ejeren bruger tiden og undskylder på vegne af virksomheden må man respektere!
Alle var super søde og Kiera min…
Alle var super søde og Kiera min tattovør var super dygtig og rar!
Godt håndværk
Stor hjælp fra Alex, har været der 3 gange nu.
Man føler sig i trygge rammer og kunsternes dygtighed overrasker mig meget.
5 stjerner herfra
Mega god kvalitet
Meeega god kvalitet og service. De er rigtig imødekommende, når det gælder om at hjælpe en med at finde inspiration til tatoveringer☺️
Kira var helt vidunderlig
Kira var helt vidunderlig! Rolig hånd, roligt væsen, sød og god til at omstille sig.
Hyggelige
Hyggelige, imødekommende og alt i alt bare en dejlig oplevelse. Vil varmt anbefale dem
Great experience
Super casual and welcoming vibe.
And awesome artists, thank you Mink!
Mads gjorde et fantastisk arbejde og…
Mads gjorde et fantastisk arbejde og fik min idé til at gå fullstendig i opfyldelse det vet min første tatovering men en fantastisk oplevelse 😃tak for hjælpen Mads
At komme ind som første gangs…
At komme ind som første gangs tatoveringskunde der har en idé om noget, men ikke helt alligevel, så formåede du at lave den vildeste skitse som havde alt det jeg gerne vil have med på min tatovering. Filipe, Du så det jeg ikke kunne sætte ord på og fik det ud på et billede. Jeg er ovenud lykkelig for det jeg har fået med hjem og har allerede ideen til at fortsætte stilen fra min første tatovering.
Fantastisk godt arbejde og et venligt menneske - kan kun anbefale andre at gå til jer, både nye og de mere erfarene ☺️👌 Det var en rigtig god oplevelse.
Heldagssession - fup.
Bestile en heldagssession (8 timer) og da jeg ankommer, er der sket en fejl med min bookning ifbm ham jeg skulle tattoveres af. De får ringet efter en anden, og 1 time senere kommer der en der skal tatovere mig. Dog snakker tattovøren hverken dansk eller engelsk. Efter yderligere 1 times ventetid kommer jeg endelig under nålen. Sammenlagt bliver jeg tattoveret i ca 3 timer og 45 min, før der bliver takket af for i dag. Jeg som kunde mister altså minimum 2 timer af min betalte tid, på fejl, som er sket fra bixens side af. Derudover skulle der har været gratis aftercare med, men det var heller ikke noget der kunne udleveres.
Efter en besked til dem på messenger, hvori jeg hører om det er muligt at få nogle penge tilbage, da det ikke er kunden der skal betale for deres fejl, er de bare gået ghost.
Alt i alt en rigtig skod oplevelse.
Der var styr på tingene
Der var styr på tingene og Mads er både dygtig og meget behagelig, han fangede hurtigt mine ønsker og jeg er meget glad for resultatet 👍
Jeg havde booket en tid ved INKANDMORE…
Jeg havde booket en tid ved INKANDMORE i Aarhus. Jeg fik lovet en dagssession men det til 2 hvor jeg skulle vente længe om en ny tid. Så fik jeg lovet 4 timer så var den færdig. Men det tog yderlige 5 timer så 9 timer i alt. Så blev jeg sendt hjem pg fik af vide jeg skulle booke en helt ny session og vente yderlige næsten halvanden måned med en ny pris.
Jeg betalte artisten extra privat til hende ved siden af min normale dagsessions pris. Og 4 timer skulle jeg også betale for pg fik afvide tog det mere end 4 timer at lave den færdig lavede hun den gratis da jeg allerede har brugt 5000kr på. Så blev jeg bare sendt ud af døren og får af vide jeg bare skal booke en hel session igen til 2500 og vente yderlige halvanden måned.
* Dårlig servise derinde!
* Der bliver snakket sexuelt mellem kunder og manageren
* De lover gule og grønne skove derinde uden noget bliver overholdt
* de tager lange pauser 2 gange i timen
* De er ude på at tømme din pung
* Når du kommer derind venter du 2-3 timer før du går igang under nålen, du mister din tid og du betaler faktisk for tid du bare sidder og venter til de er klar.
* ingen forberedelse!
Hver gang jeg er derinde får jeg dårlig service. betaler mange penge for ingenting og sidder bare og venter i flere timer før jeg går igang, og jeg har betalt så mange penge derinde uden at komme ud med et færdigt resultat!
klasse arbejde
Altid klasse arbejde - kan klart anbefale ink and more 💪🏻
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.