INSHUR - United Kingdom Opiniões 1562

Jubilee Street 1, BN1 1GE Brighton, England, GB

1. Companhia de seguros comerciais

Sobre INSHUR - United Kingdom

INSHUR GIF

Explore our online commercial motor insurance

For private hire insurance, courier coverage, and much more, INSHUR has you covered – with multiple payment and policy options for you to choose from. Get a personalised quote in minutes, buy, renew, and more all on our easy-to-use online Dashboard!

Find out more Get a quote

Manage your Insurance

Whether you're looking to request a change to your policy, renew your insurance, or access your policy documents, do it all online with INSHUR.

Manage insurance

Contact us

Whatever your query, we're here to help. Send us an email, speak to our chat assistant, or find answers to frequently asked questions 24/7 with our helpcentre.

Get in touch

Why INSHUR?

Get on the road faster when you buy with us

Instant cover

Get a quote, choose your coverage and policy length, make your payment, and you're all set. It’s as easy as 1, 2, 3!

24/7 access

Buy, renew, and access your policy anytime. Make changes, review documents, and more through your online Dashboard.

Tailored to your needs

Choose from a range of coverage and payment options for private hire, courier, fast food delivery, and more.

• Jubilee Street 1, BN1 1GE, Brighton, England, Reino Unido

• 0808 169 9165

4,5

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Muito bom ter vocês pra dar mais…

Muito bom ter vocês pra dar mais segurança pra poder dirigir com mais tranquilidade

21 de maio de 2026
logótipo da INSHUR - United Kingdom

Resposta da INSHUR - United Kingdom

Hello Valderedo

Thank you for leaving us a great review. We appreciate your feedback, as it helps us improve our services.  We’d like to know what we could do next time to earn an extra star!  Feel free to reach out to us at help@inshur.com (mailto:help@inshur.com)

Ja uso este seguro a bastante tempo e…

Ja uso este seguro a bastante tempo e nao tenho reclamaçao

21 de março de 2026
logótipo da INSHUR - United Kingdom

Resposta da INSHUR - United Kingdom

Hello Mr Geraldo Poton

Thank you for leaving us a great review. We appreciate your feedback, which helps us continuously improve our services. Thank you for choosing INSHUR.

Mostrar opiniões em todos os idiomas. (1562 opiniões)