Insideout by Sam Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Er ging iets niet helemaal goed met de bestelling. Er is direct contact opgenomen met mij en overleg geweest. Ze heeft een alternatief aangeboden en voor de verwarring (op eigen initiatief) de verze... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle reactie per mail na bestelling. Eén product was niet op voorraad maar kreeg gelijk mogelijkheid om vast deel van de bestelling te ontvangen. Het pakketje was een cadeautje om uit te pakken en f... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hier kom je echt tot rust. Samantha zorgt iedere keer weer voor een heerlijke massage en gezichtsbehandeling. De zen plus belevenissen zorgen voor nog meer ontspanning met heerlijke geuren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Samantha is mijn favoriete schoonheidsspecialiste, ze is vriendelijk, rustig, sociaal en zeer vakkundig. Ze weet wat ik nodig heb, laat me in mijn waarde. Adviseert zo nodig en kan altijd bij haar te... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Salão de beleza

De salon is gevestigd op de eerste verdieping van de Fregat 17 in Uithoorn. U bent u hier van harte welkom voor een ruim aanbod aan behandelingen. Ik geloof dat schoonheid zowel van binnen als van buiten komt. Daarom bied ik dat stukje rust, ontspanning en gelijk een resultaatgerichte behandeling aan. Persoonlijke aandacht, Ontspanning, Service & Resultaat zijn mijn kernwaardes. Door deze combinatie zult u zich zowel van binnen als van buiten compleet herboren voelen! Wilt u weten welke behandelingen ik aanbied? Of wilt u iets meer over mij te weten komen? Kijk dan gerust rond op de website. Ik hoop u graag te mogen ontmoeten in de salon. Veel liefs, Samantha

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

73 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

21 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Aanrader

Fijne producten, korte lijnen en snel geleverd. Sam is persoonlijk en denkt mee.

28 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Samantha is zeer vakkundig.

Ze weet wat ik nodig heb, laat me in mijn waarde. Adviseert zo nodig en kan altijd bij haar terecht. Als ik iets nodig heb staat het binnen 24 uur klaar.

11 de março de 2025

Resposta da Insideout by Sam

Wat een ontzettend lieve woorden Sylvia. Bedankt! En tot snel :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Een top salon voor goed advies en fijne behandeling

In mijn zoektocht naar een salon die met de producten van Kalahari werkt, kwam ik de salon van Samantha tegen. Nog voordat ik een behandeling bij haar had geboekt, hebben we via Whatsapp en telefonisch contact gehad en heeft ze advies gegeven welke producten geschikt zouden zijn voor mij. De behandeling was echt een heerlijk relax moment voor mijzelf waarin mijn huid verwend werd met heerlijke rijke producten. Toen ik thuis de producten ging gebruiken en nog vragen had, is Samantha op allerlei manieren bereikbaar om mee te denken en te adviseren. Het online bestellen van producten gaat ook gemakkelijk en snel. Heel blij dat ik haar tegen ben gekomen in mijn zoektocht naar de juiste natuurlijke huidverzorging!

18 de fevereiro de 2025

Resposta da Insideout by Sam

Wat ontzettend lieve woorden :) En wat fijn dat ik je heb mogen ondersteunen in deze zoektocht. Tot snel!

Classificada 5 em 5 estrelas

ik kan goed met haar overleggen wat…

ik kan goed met haar overleggen wat goed voormijn huid is.Ze geeft goede heldere uitleg en neemt hier ook fe tijd voor..en dat via de mail
Produkten netjes verpakt en leuk ontvangen

28 de janeiro de 2025

Resposta da Insideout by Sam

Bedankt voor je lieve woorden. Veel plezier met jouw producten :)

Pakketje keurig verzorgd

Pakketje lag keurig ingepakt binnen een dag voor me klaar in een kast waar ik met n code heel makkelijk bij kon.
En een hele vriendelijke mail.

6 de dezembro de 2024

Resposta da Insideout by Sam

Wat een fijne woorden! Dank je wel :)

Prima!

Werd netjes op de hoogte gehouden wanneer de producten geleverd werden. Alles netjes verpakt met een extraatje erbij omdat de levering iets langer duurde.

26 de setembro de 2024

Resposta da Insideout by Sam

Bedankt voor je lieve woorden Sabine. Veel plezier met jouw producten. :)

Gezichtsbehandeling met Esse

Dit was de 2e keer dat ik bij Samantha in de salon kwam. De 1e keer voor een wimperlift. Gisteren, 15 augustus, voor een gezichtsbehandeling. Heb ervan genoten!! Het merk wat gebruikt werd was Esse. Heerlijke massage en gezicht voelde schoon en zacht aan. Ook na een nacht slapen voelt het nog steeds ontspannen. Dankjewel Samantha. Tot een volgende keer.

15 de agosto de 2024
Opinião espontânea

Resposta da Insideout by Sam

Wat een fijne woorden Ingrid! Super lief. Tot de volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn eerste gezichtsbehandeling bij Sam…

Mijn eerste gezichtsbehandeling bij Sam heb ik als zeer positief ervaren. De massage was heerlijk ! Sam is heel professioneel. Het is een mooie nette salon waar je heerlijk kunt ontspannen.

5 de junho de 2024

Resposta da Insideout by Sam

Wat een lieve woorden! Dank je wel :)

Kalahari: love it!!

Ben nu al fan van de Kalahari producten waar Sam sinds kort ook mee werkt. Vitamine C behandeling was heerlijk! 🙂

31 de janeiro de 2024

Resposta da Insideout by Sam

Wat lief Brenda en wat fijn dat je zo hebt genoten van je behandeling. Tot snel!

Heel klantvriendelijk

Een heel goede klantvriendelijkheid en een snelle levering die met liefde is behandeld. Heel mooi!

14 de novembro de 2023
Opinião espontânea

Resposta da Insideout by Sam

Wat lief en fijn dat je het zo hebt ervaren! Veel plezier met jouw producten :)

Tevreden klant

Ruime collectie en voorraad, snelle levering en goede prijs.
Zeer tevreden met Sam's expertise en advies.

5 de dezembro de 2022

Resposta da Insideout by Sam

Bedankt voor de mooie woorden!:) Veel plezier van de producten.

TOP!

Snelle en vriendelijke reactie
Goede producten

15 de agosto de 2022

Resposta da Insideout by Sam

Dank je wel voor je lieve review! Graag gedaan :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Je wordt altijd goed geholpen en…

Je wordt altijd goed geholpen en geadviseerd en de producten zijn super! Echt een aanrader.

22 de março de 2022

Resposta da Insideout by Sam

Bedankt voor je fijne woorden Jenny! Hopelijk tot snel :)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.