Inspectnexa Opiniões 9

2,1

Mau

TrustScore: 2 em 5

9 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Oplichters

Ze willen je €30 laten betalen voor een kenteken check via hun eigen gemaakte oplicht website trap hier niet in!!!
En wees gewaarschuwd!

1 de junho de 2026

Oplichters

Iemand had interesse in de motor maar wilde graag een rapport via deze site diegene zei ik betaal de kosten 1ste keer was het verkeerde kenteken dus ook dubbel betaald 2x30 euro daarna niks meer gehoord oplichters.
Bank gebeld maar die doen ook gewoon helemaal niks dus ze kunnen gewoon door blijven gaan met oplichten

24 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Dit is een absolute scam

Dit is een absolute scam, blijf hier ver vandaan! De methode die ze gebruiken is zeer misleidend en gevaarlijk: je wordt via Facebook benaderd door zogenaamde kopers die zogenaamd interesse tonen. In werkelijkheid zijn dit nepaccounts die puur zijn aangemaakt om je op te lichten. Ze proberen je vertrouwen te winnen en nodigen je vervolgens uit om een aankoop te doen of ergens voor te betalen.

Ze sturen onduidelijke of gemanipuleerde pdf-rapporten om de boel betrouwbaar te laten lijken, maar het is allemaal nep. Zodra je kritische vragen stelt over de echtheid van de documenten of vraagt om officiële verificatie, geven ze niet thuis of proberen ze je onder druk te zetten.

Er is totaal geen sprake van eerlijke handel of transparantie. Het hele proces is puur opgezet om mensen geld afhandig te maken via valse voorwendselen op sociale media. Trap er niet in! Als ik nul sterren kon geven, had ik dat gedaan. Meld deze accounts direct en doe absoluut geen zaken met ze!

29 de maio de 2026

Oplichting.

Oplichting.

Niet op link klikken en snel contact verbreken. Gelukkig ben ik er niet ingetrapt. Als ze zoiets willen kan ter plaatse ook nog altijd maar een rapport opmaken zou uren duren.

24 de maio de 2026

Niet gebruiken!!!

Niet gebruiken!!!! Via facebook messenger bericht over mijn auto die te koop stond. Koper was zeer geïnteresseerd, zei al de juiste dingen tot mij gevraagd werd via deze site een VHR aan te kopen. Dit zat me al niet lekker want vergelijkbare rapporten worden via finnik en autoscout voor 1/3 van de prijs verkocht. De koper aangesproken dat ik dit vreemd vond maar diegene bleef maar doordrammen, na het lezen van meerdere reviews van gedupeerde heb ik, tot groot ongenoegen van de “koper”, mijn conclusie getrokken. Wees gewaarschuwd

14 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Iemand doet zich voor als…mogelijke koper van gebruikte auto en probeert de verkoper 2x € 30 te laten betalen

Iemand doet zich voor als geïnteresseerde koper van een aangeboden auto en verlangt nadrukkelijk het rapport van inspectnexa.nl
Ik bestel dat a raison van € 30 en ontvang een rapport met verkeerd kenteken. Meld dit aan potentiële koper waarop deze al zegt "ik denk dat je een verkeerd kenteken hebt ingevuld"

Andrew Jhonson
12 mei 2026, 19:43 (21 uur geleden)
aan mij

Ik denk dat je het verkeerde kenteken hebt ingevoerd. Neem contact op met hun chat-ondersteuning of stuur ze een e-mail. Zo niet, dien dan alsjeblieft het rapport in. Ik neem beide rapportkosten voor mijn rekening, maak je geen zorgen.

na verzending van 2e rapport volgt een mail met bedankje en de mededeling: ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

De eerde gemaakte afspraak ter bezichtiging wordt niet nagekomen. Het gebruikte emailadres is andrewjhon0u

12 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

We kregen niet het juiste rapport…

We kregen niet het juiste rapport aangeleverd. Ze zeiden dat we een verkeerd kenteken hadden aangevraagd, maar dat is niet zo. Ze hebben ons het rapport toegestuurd van een kenteken dat niet blijkt te bestaan. 30 euro is weg en krijgen we niet terug. Dus trap hier niet in!

10 de maio de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.