Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Het product werd snel geleverd maar ik ben erg teleurgesteld in het "handige "ophangsysteem van mijn poster en de dikte van het papier. De latjes om te bevestigen moeten met een inbus eerst uitgedra... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben ondertussen in ons huis een eigen galerij aan instawalls. Al onze exotische bestemmingen, onder en boven water hebben een prachtige plek gekregen. Herinneren die wij blijven koesteren. Be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dankzij Instawall hebben wij een kostbare en prachtige herinnering aan onze huwelijksdag van intussen meer dan een maand geleden. Een ontwerp volledig naar onze wens met eigen keuze van foto's, filter... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooi product en goede communicatie. Op de site staat korte levertijd, daar was ik ook van uitgegaan in de planning. Omdat ik het zeker wilde weten na bestelling nog vraag gesteld in de chat gaven leve... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

Capture Moments, Frame Memories Het leven is mooi. Het zit vol grote en kleine momenten. Samen met familie, vrienden, je huisdier of gewoon met elkaar. Momenten die je voor altijd wil blijven herinneren. Bij Instawall zijn we er, zodat jij deze herinneringen nooit meer hoeft vergeten. Bij ons maak je de mooiste collages in een handomdraai. Laat je fantasie de vrije loop en ga terug naar die onvergetelijke herinneringen. Geniet van het leven en vier de mooie momenten. Iedere dag weer. Wij zijn Instawall en we zijn er speciaal voor jou.

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

7 mil opiniões

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 4 em 5 estrelas

Na een paar fouten in m'n fotowall…

Na een paar fouten in m'n fotowall hebben ze een correctie gemaakt.
En een nieuwe fotowall naar me opgestuurd.
Bedankt voor de vlotte oplossing.
M B

4 de setembro de 2025

Resposta da instawall.nl

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld, het doet ons deugd te horen dat je tevreden bent met onze diensten! Daar worden we bij Instawall blij van!

Classificada 1 em 5 estrelas

Verkreukte poster

Zeer slechte kwaliteit voor wat het kost. Poster finaal verkreukt binnengekregen. Ook week later als beloofd. Op mail wordt niet gereageerd. Had gezien de reviews echt wat anders verwacht. Super tegenvaller.

11 de setembro de 2025

Resposta da instawall.nl

Wat vervelend om te lezen dat je Instawall beschadigt hebt ontvangen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Mag ik vragen naar welk mailadres je dit hebt gestuurd?
Zou je misschien de mail nogmaals willen sturen aan info@instawall.nl. Zou het mogelijk zijn hier wat foto's van de beschadiging bij te voegen.

Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en er voor zorgen dat je een nieuwe Instawall ontvangt.

Team Instawall.

Classificada 5 em 5 estrelas

Foto’s makkelijk te uploaden en het…

Foto’s makkelijk te uploaden en het programma werkt goed en overzichtelijk.
Prachtige poster!

Enige punt van verbetering: malletje om product te beschermen was gebroken bij ontvangst van mijn bestelling en de poster was daardoor wat gedeukt.

25 de agosto de 2025

Resposta da instawall.nl

Fijn om te horen dat we hebben kunnen bijdragen aan jouw tevredenheid. Bedankt voor het delen van jouw feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super blij met deze tweede instawall!

Voor de tweede keer een instawall van 100x100cm besteld en wat is het weer gaaf geworden!
Snelle levering !

18 de agosto de 2025

Resposta da instawall.nl

Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over jouw Instawall! Veel plezier ermee :)

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, erg mooi geworden! Netjes ingepakt en tijdig geleverd

20 de agosto de 2025

Resposta da instawall.nl

Wat gaaf dat je zo positief bent. Daar doen we het voor bij Instawall!

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik moet eerlijk zeggen de poster is…

Ik moet eerlijk zeggen de poster is top! Maar het ophangsysteem is niet hetzelfde als dat ik besteld heb en voldoet niet aan de verwachtingen!

20 de agosto de 2025

Resposta da instawall.nl

We vinden het jammer om te horen dat jouw ervaring met Instawall niet perfect is geweest. We nemen jouw feedback serieus en zullen ons best doen om onze diensten te verbeteren.

Kwaliteit goed.

Kwaliteit goed.
Mooi op tijd
Makkelijk te maken

5 de agosto de 2025

Resposta da instawall.nl

Bedankt voor de review! We wensen je veel plezier met jouw Instawall.

Classificada 5 em 5 estrelas

Al jaren favoriet! Top service!

Ik bestel al 6 jaar een instawall na iedere vakantie. Die hangt dan een jaar lang in de woonkamer en de andere schuiven op naar boven. Dit jaar was mijn instawall bol en geel van kleur. Ik heb foto's gemaakt en deze gemaild naar instawall. Ik kreeg dezelfde instawall nogmaals toegestuurd. Top service!

25 de julho de 2025

Resposta da instawall.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling. We waarderen het echt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met Instawall met ons te delen!

Zeer mooi

Zeer mooi. Perfect zoals ik het zag

22 de julho de 2025

Resposta da instawall.nl

Bedankt voor je reactie! We zijn blij dat de Instawall bevalt. Heel veel plezier ermee.

Zeer goede en degelijk product

Zeer goede en degelijk product
Zeer goed verpakt voor verzending is top

22 de julho de 2025

Resposta da instawall.nl

We waarderen jouw feedback en zijn blij dat het resultaat naar tevredenheid is ontvangen. Bedankt voor het kiezen van Instawall!

Zeer mooi product mr het duurde wel 3.5week voordat het geleverd werd

Je moet er even op wachten maar wat een prachtig resultaat! Zeer goede kwaliteit en veilig verpakt opgestuurd.
Wel belangrijk om te vermelden dat het product in Duitsland gemaakt wordt en levering dus wel paar weken duurt. Ik had gemaild na 2 weken en kreeg geen reactie maar na de review hebben alles snel in orde gebracht!
Best rekening mee houden indien je het als verrassing wil laten maken. En tip voor Instawall om dit duidelijk te vermelden wanneer mensen hun bestelling plaatsen.
Heel tevreden met het resultaat nu!

15 de julho de 2025

Hallo Ellen,

Wat vervelend om te horen dat je bestelling nog niet is aangekomen – onze excuses daarvoor.

Ik heb geprobeerd je bestelling terug te vinden op basis van je naam en e-mailadres, maar helaas zie ik geen order of e-mail van je terug in ons systeem.
Zou je mij daarom alsjeblieft je ordernummer kunnen doorgeven?
Deze staat in de bestelbevestiging die je per mail hebt ontvangen na je bestelling. Je mag die bevestigingsmail eventueel ook rechtstreeks naar ons doorsturen – dan zoek ik het meteen voor je uit.

Alvast bedankt en nogmaals excuses voor het ongemak!

Team Instawall

Classificada 1 em 5 estrelas

na 14 dagen bestelling nog steeds niet…

na 14 dagen bestelling nog steeds niet ontvangen

4 de julho de 2025

Hi Kenny,

Zoals we per mail al hadden aangegeven, is je pakket bij DPD liggen bleven. Waarschijnlijk is het daar verdwenen in het Depot. We hebben aangeboden een nieuwe Instawall te maken hiermee ben je akkoord gegaan. De nieuw Instawall wordt vandaag verstuurd met een andere vervoerder. Ik heb je hier zojuist ook een mail over gestuuurd.

Team Instawall

Aluminium foto wand

We hebben nu voor de tweede keer een hele mooie aluminium foto wand besteld. Hij is weer heel mooi. Goede snelle levering. Zeer tevreden over dit bedrijf. Raad deze zeker aan.

20 de junho de 2025

Mooie tuinposter

Ik heb een tuinposter besteld. Het doek is van goede kwaliteit, mooi dik. Het bestellen ging makkelijk. Foto makkelijk te uploaden en te zien hoe het product gaat worden. Klein puntje van kritiek; het bevestigingsmateriaal had voor mij iets meer solide mogen zijn.

10 de julho de 2025

Classificada 3 em 5 estrelas

Frame

Het was even puzzelen wat betreft de maat en vorm waarin we de foto's wilden hebben. Sommige foto's waren te breed en konden er niet in zonder dat er een deel weg viel.
Het zou fijn zijn als er een frame is waar je zelf de maten van de foto's kunt bepalen en organiseren.
Ondanks dat waren we tevreden met het toegestuurde resultaat.

23 de junho de 2025

Mooie muur decoratie

Mooie muur decoratie. Goede service!

5 de junho de 2025

Resposta da instawall.nl

Wat tof dat wij jouw mooiste herinneringen hebben mogen vereeuwigen in een Instawall! Bedankt voor de goede review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben een hele mooie aanwinst in…

Wij hebben een hele mooie aanwinst in onze woonkamer. Goede communicatie betreft de bestelling. Bestelling werd netjes geleverd en de fotolijst was goed verpakt. Voor mijn volgende bestelling zal ik zeker weer hier bij instawall bestellen.

26 de maio de 2025

Resposta da instawall.nl

We zijn blij dat je onze diensten waardeert en dat we jouw wensen hebben kunnen vervullen. Bedankt voor jouw positieve feedback!

Prachtige poster geworden!

Prachtige poster geworden!! Makkelijk te maken en leuke quotes die je kunt gebruiken. Heerlijk nagenieten van de vakantie als je binnenkomt.🥰

23 de maio de 2025

Resposta da instawall.nl

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.