Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Na de aankoop, zijn de planten snel aangekomen, goed ingepakt en ze zijn zeker zo mooi als op de foto’s!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vijf planten gekocht inclusief pot, voor de prijs van 4. Prachtige planten maar helaas had de post ze op hun kant vervoerd waardoor ze behoorlijk beschadigd aankwamen. Van 1 was zelfs de pot gebarst... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel leuk huisje besteld met verlichting eronder. Kan via usb opgeladen worden. Dus geen gedoe met batterijen. Staat heel gezellig. Vlotte levering en goed verpakt. 🫶

Classificada 3 em 5 estrelas

Leuk idee om blad en wortels te kunnen bekijken en observeren. Mooie foto-opnames! Bij verlichte producten stond niet of de nodige batterijen incl. zijn. Ik heb Intenz meteen geïnformeerd. Bij mij... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de plantas para interiores

Exclusieve planten voor een modern leven. Waarom je planten bij ons bestellen? Dit zijn de voordelen voor jou op een rijtje! - Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis. - Gratis thuisbezorgd vanaf €45. - Jouw plant bevind zich tot de dag voor levering nog in onze kwekerij, waardoor we de volste en mooiste kwaliteitsplant voor jou kunnen selecteren, aangezien al onze planten afkomstig zijn uit onze eigen kassen. - Maak een duurzame keuze door Intenz planten in huis te halen. - Al meer dan 75 jaar plantenervaring!

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

84 opiniões

Heel mooie plant

Heel mooie plant, gelijk verpot en staat er nu al 2 dagen ondanks warmte heel goed bij :))

26 de junho de 2025

Resposta da Intenz

Wat fijn om te horen dat de plant het zo goed doet. Veel plezier ervan en bedankt voor de positieve review.

Leuk produkt

Snelle levering, goed en stevig verpakt. Voldoet aan de verwachtingen.

6 de maio de 2025

Resposta da Intenz

Bedankt voor uw positieve review en veel plezier ervan. Team Intenz

Fijne Online shop

Fijne Online shop

Mooi plantje voor zeer schappelijke prijs. Leuke online shop !!

7 de abril de 2025

Bedankt voor uw positieve review. Veel plezier van uw plant. Team Intenz

Classificada 4 em 5 estrelas

Was een snelle levering

Was een snelle levering, het missende artikel werd net zo snel kosteloos nageleverd. Dank.

28 de março de 2025

Resposta da Intenz

Bedankt voor uw positieve review, fijn dat we het zo snel voor u konden oplossen.

Bijzonder, uniek en betekenisvol

Bijzonder, uniek en betekenisvol!
Een uniek cadeau voor een nette prijs.
Niet alleen mooi om te geven, maar ook om te bewaren en van te genieten. In één woord: prachtig!

3 de março de 2025

Resposta da Intenz

Bedankt voor uw positieve review. Veel plezier van uw aankoop.

Erg mooie producten.

Erg mooie producten.
Er was 1 van de 3 vazen gebroken en de volgende dag was er al een nieuwe

25 de fevereiro de 2025

Resposta da Intenz

Bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het net zo vervelend als er iets kapot gaat tijdens transport en willen dit natuurlijk altijd zo snel mogelijk oplossen. Fijn dat dit naar tevredenheid is opgelost. Heel veel plezier van deze mooie producten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede prijs voor mooie planten en meer.

‘s Maandags besteld en via de chat gevraagd of de levering donderdags kon plaats vinden.
Kreeg uiteraard geen garantie maar ze zouden hun best doen. Dat dat prima gelukt is bepaald mede de 5 sterren.
Ook niet onbelangrijk is dat de planten een goede kwaliteit en prijs hebben. Bovendien was alles keurig verpakt.

24 de fevereiro de 2025

Resposta da Intenz

Fijn om te horen dat de bestelling op de juiste dag geleverd is. Bedankt voor uw review en veel plezier van de plantjes. Team Intenz

Mooi verpakt

Mooi verpakt, leuk plantje ik ben er blij mee!

31 de janeiro de 2025

Resposta da Intenz

Bedankt voor uw positieve review, ook wij worden hier blij van. Veel plezier van uw mooie product.

Classificada 3 em 5 estrelas

Waarom zijn er geen oplaadsnoertjes bij…

Waarom zijn er geen oplaadsnoertjes bij geleverd, of eventueel apart te koop bij, nu hebben we een probleem, zo kun je het niet cadeau geven.
Vier houten blokjes voor niets gekocht.
Inmiddels wel een reactie van de verkoper gekregen echter geen oplossing, inmiddels zit ik nog met de vier houten blokjes, erg leuk maar nu nog geen ster erbij.

25 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Goedendag Irene,

Wat vervelend om te vernemen. De rede dat we er geen snoertjes bij verkopen heeft te maken dat wij hiermee voldoen we aan de nieuwe regelgeving zoals onder in dit antwoord beschreven. Wij zijn een duurzaam bedrijf, en willen er alles aan doen om zo mileubewust mogelijk bezig te zijn.

Maar uiteraard zet het ons aan het denken, en danken u dan ook voor uw review. We gaan we naar aanleiding van uw klacht de keuze aanbieden om met of zonder USB-C kabel te bestellen.

Mocht u hier verder nog vragen over hebben kunt u ten alle tijden direct contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@intenz.me

De richtlijn zal de USB-C-oplaadpoort verplicht stellen voor een groot aantal oplaadbare apparaten. Daardoor kunnen ze allemaal met dezelfde oplader worden opgeladen. Bovendien zijn oude opladers goed voor zo'n 11 000 ton afval per jaar. Eén oplader voor meerdere apparaten bespaart tijd en geld en zorgt voor minder elektronisch afval.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is een supermooi product

Het is een supermooi product! Ik heb het een paar maanden geleden gekregen voor mijn verjaardag en nu heb ik het besteld om aan een vriendin cadeau te geven.
Ik had mailcontact gehad en heel snel reactie gekregen. De bestelling kwam precies op de aangegeven dag aan. Echt een aanrader!

31 de dezembro de 2024

Resposta da Intenz

Bedankt voor de mooie review, ook wij worden hier dan weer blij van! Hier doen we het voor.

Snel en compleet geleverd

Snel en compleet geleverd. Ik had een licht-plantje besteld en de worteltjes waren goed ontwikkeld, het cadeau werd enthousiast ontvangen.

30 de outubro de 2024

Resposta da Intenz

Bedankt voor uw positieve review. Heel fijn dat het cadeau enthousiast werd ontvangen. Daar worden wij ook blij van!

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige service en mooie kwaliteit

Het lampje in stekjeshouder deed het niet en kreeg dezelfde dag nog een reactie, supersnelle oplossing! Heel blij mee.

28 de outubro de 2024

Resposta da Intenz

Bedankt voor uw positieve review. We proberen altijd te zoeken naar een snelle en vriendelijke oplossing. Blij dat dit is gelukt!
Intenz Team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.