Interieurdirekt.nl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hadden een bankje onvangen wat niet aan onze verwachtingen voldeed. Dit werd keurig opgelost door een nieuw bankje op te sturen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Goede communicatie over (redelijk snelle) levering. Bankje leuk om te zien, maar minder stevig dan verwacht.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie tafel, goed verpakt, snel verzonden.

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

InterieurDirekt.nl is dé plek voor stijlvolle interieurinspiratie. Ontdek onze diverse collectie en geef je huis een make-over met onze trendy meubels en accessoires. Van strakke moderne designs tot tijdloze klassiekers, wij hebben alles om jouw interieur te transformeren. Laat je inspireren en maak van je huis een echt thuis met InterieurDirekt.nl

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

20 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Kwaliteit viel tegen

Kwaliteit viel tegen, het riet van de mand laat al iets los.
Is niet stevig voor het geld wat ik er voor betaald heb had ik een betere kwaliteit verwacht.

13 de janeiro de 2026

Bank

26 de agosto de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Bankje sophia

Tot nu toe goede ervaring heb gehoord dat het bankje half april wordt geleverd . Dus daar kan ik nog geen oordeel over geven.

12 de março de 2025

Resposta da Interieurdirekt.nl

Fijn om te horen dat de ervaring tot nu toe positief is. We hopen dat het Sophia-bankje straks helemaal naar wens is. Mocht u na levering nog iets willen delen of vragen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag.

Classificada 3 em 5 estrelas

Aan geven als producten niet op…

Aan geven als producten niet op voorraad zijn!!

10 de março de 2025

Beste Evelyn,

Bedankt voor je review en je feedback. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als de voorraadstatus niet helemaal duidelijk overkomt. Bij het product stond vermeld dat het op nabestelling was, maar we gaan kijken hoe we dit nog beter kunnen communiceren om verwarring in de toekomst te voorkomen.

We waarderen je input en streven ernaar onze service continu te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben of als we ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.

Kwaliteit

Artikel exact gelijkend als presentatie in web winkel.
Goed verpakt ontvangen

30 de janeiro de 2025

Resposta da Interieurdirekt.nl

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het artikel volledig aan je verwachtingen voldoet en goed verpakt is aangekomen. We hopen dat je er veel plezier van hebt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het pakket werd direct verstuurd

Het pakket werd direct verstuurd, was goed verpakt en de wasmand is van goede kwaliteit

23 de novembro de 2024

Beste Marijke,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering, verpakking en kwaliteit van de wasmand. We waarderen uw feedback enorm!

Team Interieurdirekt.nl

Top prijs kwaliteit verhouding

Ik heb hier een erg mooie tafel en kast besteld, waar je bij de meeste bedrijven een erg lange levertijd op meubels hebt zijn deze meubels binnen drie werkdagen geleverd door twee nette jongemannen. Ze hebben de meubels netjes naar binnengebracht en ik was verbaast over de goede kwaliteit voor deze prima prijs. Ik zal mijn meubels hier zo weer bestellen.

14 de março de 2024
Opinião espontânea