Boligen var ren ved ankomst
Boligen var ren ved ankomst, og der manglede ikke service eller køkkenudstyr. Selve Arpino var en spændende oplevelse med en autentisk italiensk atmosfære, som vi satte stor pris på.
Der var dog flere ting, som trak oplevelsen ned. Huset var meget mørkt – også når skodderne var åbne – hvilket gjorde, at det virkede lidt lukket. Terrassen kunne også have været mere indbydende. Der var kun hårde træstole, og vi fandt først hynderne senere, da de var gemt væk i et skab under tv’et. Derudover savnede vi et par solsenge, hvor man kunne slappe af efter dagens udflugter.
Parkeringen gav også anledning til forvirring. På billederne fremgik det, hvor man kunne parkere, men to forskellige lokale beboere fortalte os, at vi ikke måtte holde der. Derfor blev vi henvist til at parkerer længere nede ad vejen. Det ville være en fordel med tydeligere information om parkeringsforholdene.
Beskrivelsen af den stejle adgangsvej til huset er korrekt, så man skal være opmærksom på, at boligen ikke egner sig til personer med gangbesvær. Det samme gør sig gældende, når man skal op i soverummene, hvor trappen er meget smal.
Alt i alt havde vi et godt ophold i Arpino, men der er nogle forbedringer, som ville gøre oplevelsen af boligen væsentligt bedre.
14 de julho de 2026
Opinião espontânea