Investermedpaedagogen Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Anders forklarer nemt og enkelt dine muligheder for at investere, som du gerne vil have det. Han går i dybden med tingene. Stiller du ham et spørgsmål, som han ikke kender svaret på, gør han alt for... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Anders er lyttende og interesseret i at hjælpe med at du finder den rigtige løsning for lige netop dig. Kommunikationen er ligetil, og han forstår at gøre pension og investering til noget, der er ti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Selvom man er igang, eller står til at begynde på sin investeringsrejse, vil jeg klart anbefale at tage en snak med Anders. Specielt hvis man ønsker et ukompliceret og automatisk forhold til invest... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de investimentos
  2. também em
  3. Empresa de investimentos

Escrito pela empresa

Investermedpædagogen hjælper helt almindelige mennesker med at komme i gang med investering – på en måde der er forståelig, tryg og uden unødvendige gebyrer. Virksomheden er skabt ud fra ønsket om at gøre investering tilgængeligt for alle, uanset alder, baggrund eller erfaring. Gennem pædagogisk vejledning og personlig støtte bliver investeringsverdenen gjort overskuelig og til at handle på. Hos Investermedpædagogen får man ikke kompliceret finanssprog og smarte aktietips – men derimod enkle forklaringer, konkrete trin og en klar retning. Virksomheden tilbyder blandt andet hjælp til opsætning af aktiesparekonto, aldersopsparing og månedsopsparing via lavprisplatforme som fx Nordnet. Det hele foregår til en fast, lav pris – og uden bindinger. Der lægges vægt på ærlighed, gennemsigtighed og tillid. Man modtager ikke investeringsrådgivning i traditionel forstand, men en støtte til at forstå mulighederne og tage beslutninger på et informeret grundlag. Investermedpædagogen tror på, at investering ikke behøver være svært – og at det sagtens kan forklares i øjenhøjde. Målet er at give kunderne ro i maven og troen på, at de også kan være med.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

43 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

En god hjælp

Kommunikationen er ligetil, og han forstår at gøre pension og investering til noget, der er til at forstå.
Derfor er det heller ikke så svært at komme ud over frygten for at spørge "dumt" - for han er på din side.

30 de setembro de 2026

Resposta da Investermedpaedagogen

Tusind tak Mette ❤️ Det er jeg virkelig glad for at læse. Især det med, at du føler, der er plads til at spørge om alt uden at skulle være nervøs for at sige noget ‘forkert’ – det betyder faktisk ret meget for mig.
Kæmpe tak for de fine ord!😄

Classificada 5 em 5 estrelas

God til at forklare hvordan man gør og…

God til at forklare hvordan man gør og hvad der sker og hjælpe en i gang at investere sige penge 👍👍

10 de setembro de 2026

Resposta da Investermedpaedagogen

Tusind tak Tommy 😄🙏 Det er jeg virkelig glad for at høre. Kæmpe tak for de fine ord og anbefalingen 👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Anders forklarer nemt og enkelt dine…

Han går i dybden med tingene. Stiller du ham et spørgsmål, som han ikke kender svaret på, gør han alt for at finde ud tingene, så spørgsmålet bliver besvaret.

15 de setembro de 2026

Resposta da Investermedpaedagogen

“Tusind tak Jesper 🙏 Det er jeg virkelig glad for at læse. Kæmpe tak for de fine ord og anbefalingen!”😄

Ser frem til at hører om du formår at være den kedelige og passive investor ;)

Selvom man er igang

Specielt hvis man ønsker et ukompliceret og automatisk forhold til investering.
Tak for hjælpen!

21 de setembro de 2026

Resposta da Investermedpaedagogen

Tusind tak, for de fine ord Martin.

Det har været en sandfornøjelse, og jeg håber du bliver glad med de valg du har truffet i fremtiden. Ingentvivl om det er gjort nemt og automatisk nu ihvertfald. 😇🥳

Vi snakkes ved!

Classificada 5 em 5 estrelas

InvesteringspædagKompetent og forståelig investeringsrådgivningogen har hjulpet mig…

Investeringspædagogen har hjulpet mig med at blive meget klogere på bl.a. risikoen ved investering i enkeltaktier kontra ETF’er, børneopsparing og pension. Han har samtidig rigtig godt styr på skatteregler og de forskellige fordele og ulemper – og formidler det hele på en enkel og forståelig måde.

Stor anbefaling herfra!

16 de setembro de 2026

Tusind tak for de virkelig fine ord Martin 🙏

Det gør mig rigtig glad at høre, at du føler, du er blevet klogere undervejs – især på både investering, pension og de skattemæssige forskelle. Det er præcis det, jeg gerne vil: gøre det mere enkelt og til at forstå, uden at det bliver mere kompliceret end nødvendigt 😄

Kæmpe tak for anbefalingen

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget god og pædagogisk gennemgang af…

Meget god og pædagogisk gennemgang af mine pensionsaftaler samt grundig gennemgang af mine aktier. Kan meget varmt anbefale Anders til at hjælpe med at danne et overblik over ens investeringer!

2 de setembro de 2026

Tusind tak Pernille 🙏

Det er jeg virkelig glad for at læse. Især at du føler, du har fået et bedre overblik over både pension og investeringer – det er jo lige præcis det, jeg gerne vil hjælpe med.

Kæmpe tak for anbefalingen 😄

Dygtig og kompetent vejledning

Jeg har fået rigtig god hjælp fra Invester med pædagogen. Anders har givet mig et langt bedre overblik over mine pensioner og investeringsmuligheder samt hjælp til at finde løsninger, der passer til mig om min økonomi. Det hele er blevet forklaret på en enkel og forståelig måde. Og så er Anders bare en rigtig skøn person, som altid er til at komme i kontakt med og som altid er rar og imødekommende. Han får hermed mine varmeste anbefalinger :-)

16 de setembro de 2026

Resposta da Investermedpaedagogen

tusind tak for de virkelig søde ord, Camilla 🙏. Det gør mig oprigtigt glad at læse. Og især at du føler, du har fået mere overblik og fået tingene forklaret på en måde, der giver mening for dig – det er jo præcis det, jeg håber at kunne hjælpe med. Kæmpe tak for anbefalingen, og tak fordi du tog dig tid til at skrive den ❤️”

Anders er genial!

Anders er genial, Anders er sjov, Anders er pædagogisk og tålmodig!!
Kæmpe anbefaling!

1 de setembro de 2026

Resposta da Investermedpaedagogen

Haha, det er jo næsten for meget 😂 Tusind tak! Jeg tager gerne både genial, sjov og pædagogisk med videre i dag

Kæmpe tak for de fine ord og anbefalingen! ☀️

Godt overblik.

Har fået et godt overblik over min pension og mine investeringer. Hvordan får jeg størst udbytte uden at en for stor del går til løbende omkostninger? Hvad har jeg brug for når jeg går på pension? Der er lagt en handlingsplan, som der følges op på, og mellem aftalte møder har det været muligt at komme med opfølgende spørgsmål f.eks. via mail, spørgsmål som i øvrigt er besvaret meget hurtigt. Har pt. haft en meget positiv oplevelse.

Resposta da Investermedpaedagogen

Tusind tak for de pæne ord! 😄

Det er virkelig fedt at høre, at du allerede føler, du har fået bedre overblik og en plan at arbejde videre efter.

Og ja – spørgsmålene dukker jo tit først op bagefter, når man lige har haft tid til at tænke det hele igennem. Så bare bliv ved med at spørge løs 😄

Tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

God vejledning og gennemgang af…

God vejledning og gennemgang af mulighederne.

Tusind tak Rasmus!

Det glæder mig at i fandt sparringen brugbar.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Investering der giver mening for alle

I flere år havde jeg overvejet og starte op på investering, dog havde usikkerheden fået mig til at udskyde det gang på gang.

Tidligere på året kom jeg dog i gang, dog uden at føle mig sikker på mine valg og strategi.

Efter god dialog med Anders opstartede jeg et forløb, min strategi blev gennemgået og sammen har vi nu fået mig på den rigtige retning og jeg stoler nu på de valg jeg tager angående min investering.

Tak for at give mig modet til at forsætte!

Resposta da Investermedpaedagogen

Tusind tak for de søde ord! 😄
Det er virkelig fedt at høre, at du føler dig mere sikker på det hele nu.

Det er jo lige præcis målet – at investering ikke skal føles som noget, man skal være ekspert i for at komme i gang med.

Du skal nok opnå stor succes på aktiemarkedet Lene, ser frem til at følge udviklingen.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Anders er dygtig til at formidle investeringsstoffet

Anders er meget nem at tale med, og han er dygtig til at formidle investeringsstoffet, så det føles relevant for én, og uden at det bliver for tungt og kedeligt.
Man føler, at man har en god allieret i arbejdet for at optimere og planlægge sin økonomi. Samtidig opmuntrer han meget til, at lade planlægningen frigøre tid til at man kan fokusere på de ting, der giver én livskvalitet (hvilket for de fleste netop IKKE) er at beskæftige sig med at planlægge sin økonomi).
Anders er også uddannet pædagog, og han har opbygget en rigtig god pædagogisk tilgang til investering!

29 de abril de 2026

Resposta da Investermedpaedagogen

Tusind tak for de virkelig pæne ord, Morten!

Jeg er især glad for, at du oplever, at investering er blevet mere overskueligt – og at planen giver mere tid til alt det andet i livet. Det er lige præcis det, jeg håber at kunne hjælpe med.

Tak for tilliden. Det betyder sgu meget 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Anders er virkelig behagelig og skarp

Anders er virkelig behagelig og skarp, og jeg har fået noget mere overblik og viden indenfor et felt jeg var intetanende om før. Han tager virkelig en i hånden og hjælper alt hvad han kan. Vil på det skarpeste anbefale Anders til alle:)!

20 de julho de 2026

Tusind tak Casper!
Det har været en sand fornøjelse at hjælpe dig på plads, udfra dine ønsker om din fremtid. Ser frem til at følge udviklingen i fremtiden. 🥳

Personlig kontakt

Super gennemgang og forklaringer i et sprog der er til at forstå

Resposta da Investermedpaedagogen

Tusind tak Anders! Sand fornøjelse, og dejligt at se du er kommet så stærkt for land, taget dine unge alder i betragtning. glæder mig til at følge udviklingen i porteføljen :)

Anbefaler Anders

Anders er fantastisk god til at gøre tingene overskueligt og forståeligt.
En god mand, at have i hånden, når man skal starte med at investere.
Før, under og efter...
En klar anbefaling!

1 de julho de 2026

Resposta da Investermedpaedagogen

Tusind tak for de pæne ord Søren!
ser frem til at følge udviklingen.

Meget tilfreds

Rigtig god vejledning fra Anders og han var hurtig til at hjælpe med spørgsmål osv. Meget tilfreds.

14 de junho de 2026

Hej Katrine.
Tusind tak for de pæne ord. Dejligt at kunne sparrer omkring mulighederne med jer.
Håber i får en fantastisk sommer :)!

Pædagogisk og motiverende

Anders er rigtig god til at tage én ved hånden og forklare de ting, som kan være svære at forstå. Vigtigst af alt gør han investeringsprojektet tilgængeligt og inspirerer til at handle nu i stedet for i morgen. Kæmpe anbefaling!

Resposta da Investermedpaedagogen

Tusind tak Mathilde! Sætter virkelig pris på de pæne ord.
Det har været en fornøjelse med dit gode humør og humor. Glæder mig til at følge udviklingen i fremtiden.

Kæmpe anbefaling

Jeg havde længe gået med drømmen om at investere, men vidste ikke hvordan. Anders formår at forklare om investering på et niveau, hvor alle forstår det, så jeg var helt tryg ved at kaste mig ud i det, og det blev meget nemt og konkret at starte! Han er god og tålmodig til at svare på spørgsmål, både de store og små. Kæmpe anbefaling herfra!

29 de maio de 2026

Resposta da Investermedpaedagogen

Tak Majken! Det har været en fornøjelse fra start til slut.. eller, nu skal vi jo bare lade være med at pille de næste 30 år ;) .

Klar anbefaling herfra

Jeg har længe gået og overvejet at starte med at investere, men har aldrig fundet tiden til at sætte mig ind i det. Derfor skrev jeg til Anders, som forklarede, hvorfor det er en god idé, og hvordan det var bedst at komme i gang med at investere. Med hjælp fra Anders er jeg nu kommet i gang med min første investering med ro i maven omkring, at det er bedst det bare kører automatisk. Så klar anbefaling herfra, hvis du vil have en god simpel forklaring på investering og have gode fif til at komme godt i gang til en overkommelig pris.

Resposta da Investermedpaedagogen

Tusind tak for dine fine ord Stine.
Nu er kunsten bare at lade være med at pille i det 😊.
Ser frem til at fælge den fremtidige portefølje.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais