Informações sobre a empresa

4. Empresa de investimentos
  5. Serviços financeiros não bancários
  6. Corrector de bolsa

Escrito pela empresa

More than 18 years of experience in the field of trading. With InvestingFox you can be sure that you have found a broker that offers online trading of more than 1000 trading instruments, a professional trading platform and institutional security. InvestingFox is licensed company by the decision of the National Bank of Slovakia No. OPK-2297/2007-PLP. Investingfox is a trusted, EU-regulated broker with many years of experience in the industry. Regulated by the National Bank of Slovakia, the company operates in line with cyber security standards while providing personalized customer support. With its services available worldwide, Investingfox offers clients a reliable and secure trading environment.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Como esta empresa usa o Trustpilot

Classificada 4 em 5 estrelas

dlouho hledal brokera ktery by mi bvyhovoval

Upřímně jsem dlouho hledal brokera u kterýho s nebudou muset bát poslat peníze. U Investingfox mě přesvědčilo, že jsou licencovaný na Slovensku, takže si myslíme se jim nemusím bat věřit a mužů investovat v pohodě.

5 de março de 2026

Dobrý den,
velice si vážíme Vaší pozitivní recenze. Děkujeme za důvěru a přejeme mnoho úspěchů v investování.

Dává mi to smysl

Jsem u InvestingFox teprve asi dva měsíce, ale zatím mě to baví víc než jsem čekal. Všechno je srozumitelný i pro někoho, kdo nechce řešit milion nastavení. Hodil jsem tam zatim jen pár peněz na indexy a uvidím co bude.

5 de março de 2026

Dobrý den Roberte,
děkujeme za milou recenzi. Jsme rádi, že Vás investování s námi baví.
Hezký den,

Everything is smooth

Everything is smooth. The registration process was really fast and now I am using Investingfox over 2 months. The support is helpful so i can fully recommend it :).

23 de janeiro de 2026

Hello Julia,
thank you for a nice review! We are happy that everything is working perfectly for you.

Classificada 4 em 5 estrelas

Super jednoduchá platforma a support v češtině.

Super jednoduchá platforma a support v češtině. DOporučju :)

9 de março de 2026

Dobrý den,
děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste spokojený s našimi službami.
Přejeme Vám mnoho štěstí a úspěchů.

Classificada 4 em 5 estrelas

Obchoduju u nich už přes rok

Pro mě je klíčový, že mají dlouhou historii. Obchoduju u nich už přes rok a nemůžu si na nic stěžovat. Všechno mi vždycky vysvětlí a musím říct, že se mi věnují často. Minimálně jednou týdně jsme v kontaktu tak mam furt přehled o tom co se děje s mýma penězma.

3 de março de 2026

Dobrý den Danieli,
děkujeme za milou recenzi. Jsme rádi za každý pozitivní feedback, který se k nám dostane.
Přejeme mnoho dalších úspěchů.

Co mě přesvědčilo začít

Co mě přesvědčilo začít, byla jejich licence na Slovensku a to, že jsou na trhu už roky. Nepůsobí jako nějaký rychlokvašný projekt, ale jako stabilní a prověřená společnost.

Komunikace je v pohodě a hlavně v češtině, což mi dost vyhovuje, protože s mojí angličtinou bych moc nepochodil :).

3 de março de 2026

Dobrý den,
děkujeme za milou recenzi.

Classificada 5 em 5 estrelas

The app was very user friendly

The app was very user friendly, signals and trades were executed quickly and I made a really good profit from the brokers' recommendation. What I really liked about them was the smooth withdrawals and customer support replied fast when I have questions.

17 de fevereiro de 2026

Hello Ahmed,
thank you for your kind review. We are really happy to hear that.

Velmi profesionální přístup + SK licence

Velmi profesionální přístup všech zaměstnanců, se kterými jsem hovořil.
V momentě když jsem žádal o výběr zisku, které jsem měl více než 200% na zlatě.
Okamžitě mi s tím pomohli a ještě ten byli u mě na účtu.

Vřele všem doporučuji - perfektní pro začátečníky. Co mě přesvědčilo s touto společností začít je jejich Slovenská licence. A vse plně transparentní.

20 de fevereiro de 2026

Dobrý den Marku,
děkujeme za recenzi. Jsme moc rádi, že jste s našimi službami spokojený.

Classificada 4 em 5 estrelas

The exprience has been great

The exprience has been great. Easy to deposit and widrow. Broker's assistance is also very helpful in taking right trades.

17 de fevereiro de 2026

Resposta da Investingfox

Hello, thank you very much for your kind review.

Zatím u InvestingFox spokojenost

Zatím u InvestingFox spokojenost. Platforma běží normálně a ten lokální support je fakt záchrana. Reagujou rychle a mluví s vámi normálně česky. Žádnej stres, prostě to funguje.

10 de janeiro de 2026

Dobrý den Danielo,
děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že vše funguje podle Vašich představ.
Hezký den,
tým InvestingFox

Avoid!!!!!

If you think they will help you trading just forget. 8 months expirience and 90% loss. When you ask them about stop loss they just say why? Avoid at all cost if you like your money. The service is simply usless.

1 de setembro de 2025

Resposta da Investingfox

Hello, if you have any problems, please write to us at support@investingfox.com.
Our colleagues will be happy to assist you.

The InvestingFox team

Classificada 1 em 5 estrelas

Nikomu nedoporučuji jít do této firmy

Nikomu nedoporučuji investovat u této firmy. Přijdete o peníze.
Řídil jsem se přesně pokyny brokerů, které mi firma přidělila, ale výsledkem byly pouze ztráty. Postupně jsem se dostal až na nulový zůstatek.
První broker, který mě měl na starosti, mě dostal do ztráty. Následně mě převedli k jinému brokerovi a bylo mi řečeno, že původního brokera už vyhodili. Ani poté se ale situace nezlepšila.
Jakmile nastaly problémy, komunikace ze strany brokerů byla velmi slabá nebo žádná. Slíbená pomoc a vedení k zisku se v praxi vůbec nepotvrdily.
Moje zkušenost je čistě negativní a tuto firmu nikomu nedoporučuji.
Neinvestujte.

12 de outubro de 2025

Resposta da Investingfox

Dobrý den Martine, děkujeme za vaši otevřenou zpětnou vazbu.
Vaše zkušenost neodpovídá standardu komunikace a podpory, který chceme klientům poskytovat.
Závažnost popsané situace bereme vážně a chceme ji interně prověřit, včetně průběhu komunikace i postupu, který vám byl doporučován.
Budeme rádi, když nám prostřednictvím soukromé zprávy zašlete své kontaktní údaje nebo identifikaci účtu, abychom mohli váš případ předat odpovědnému oddělení a detailně se jím zabývat.

e-mail: support@investingfox.com

Bukás az egész

Én is sok pénzt vesztettem miattuk, a nagyon segítőkész ember, igen szinte minden nap felhívott, de olyan baromságokat tettetett meg, ami mindíg csak veszteségembe került. Vagy halvány gőze nem volt az egész tőzsdés dolgokról, vagy direkt rakatott velem veszteséges dolgokba. A másik része pedig nagyon lehúzós a pénz kezelése egy megrakott pozíciónál, nagyon szedik az embert!!! Egyszerüen nem tudom ajánlani, hitvány!!!

9 de setembro de 2025

Resposta da Investingfox

Our colleagues will be happy to assist you.
Have a nice day. The InvestingFox team

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais