IOT Eksperten

Informações sobre a empresa

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi kalder os eksperter, fordi vi lærer gennem vores kunder, der alle bruger systemerne på forskellige måder. For nogle handler det om at styre varmen i sommerhuset, og for andre handler det om sikkerhed eller strømstyring og meget mere. Vi satser på kvalitetsprodukter og vi har en god idé om, hvor man kan starte, hvordan man kan komme videre og hvor udviklingen er på vej hen. Hver dag bliver vi klogere på vores produkters egenskaber, og den viden deler vi gerne med vores kunder. Kun fantasien sætter grænser - God fornøjelse med fremtiden!

Informações de contacto

Classificada 5 em 5 estrelas

Absolut den bedste service nogensinde oplevet.

IOT Eksperten har den absolut bedste service jeg har oplevet til dato. De var venlige, hjælpsomme og gik langt ud over hvad man kan forvente sig for at løse mit problem, som var at få sikret hurtig levering af en ny Z-wave controller da min daværende var stået af.
Det er tydeligt at mærke at de brænder for det de laver, og har stor ekspertise, for ikke at glemme virkelig gode priser.

Fremover ved jeg hvor jeg skal handle Home Automation :)

13 de novembro de 2018

Resposta da IOT Eksperten

Tak Piet! Glimrende at vi kunne hjælpe dig :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Stort udvalg til konkurrencedygtige priser.

Super hurtig levering (varen afsendt samme dag). Og god kommunikation omkring status på ordren.
Stort vareudvalg til konkurrencedygtige priser.
Vil klart anbefale IOT eksperten.

2 de agosto de 2017

Resposta da IOT Eksperten

Tak for de pæne ord, Jan og tak for dine ordrer!

Virkelig god service

Virkelig god service.
IOT-Eksperten er en shop som jeg varmt kan anbefale. Jeg har indtil videre købt af flere omgange hos dem, hver gang med samme høje tilfredshed.

10 de maio de 2017

Resposta da IOT Eksperten

Mange tak, Claus - Vi ser frem til at høre, hvordan dit projekt skrider frem! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

God service. Levering af varer ekstremt hurtigt !

14 de abril de 2017

Tak, Henrik!

Classificada 5 em 5 estrelas

Søgte oplysninger om et specifikt …

Søgte oplysninger om et specifikt produkt (jeg har en erhvervsmæssig baggrund). Fik mange gode svar og anbefalinger. Købte et produkt som var fuldstændigt som beskrevet. Med positive og negative forbehold fra IOT. Nu kan jeg komme videre med mit projekt. Vil helt sikkert købe flere produkter fra IOT i fremtiden. PS leveringen var perfekt med tracking af pakken og mulighed for levering når jeg var hjemme. perfekt og Tak

13 de abril de 2017

Resposta da IOT Eksperten

Mange tak, Steen - du siger bare til, hvis der er behov for en snak en anden gang!

Nemt at bestille

Nemt at bestille, fin og overskuelig hjemmeside med ordentlige produkter.
Varen kom hurtigt og i fin stand :-)

13 de abril de 2017

Hej Dorte!
Mange tak for den fine anmeldelse, vi håber at varen har levet op til dine forventninger :)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais