2025 Guadalupe Street Suite 260 Austin, Texas, c/o Finally Fund Admin, 78705 Austin, TX, US

1. Empresa de capital de risco
  2. Empresa de investimentos
  3. Empresa de capital privado

IPO CLUB is a private market investment platform for accredited investors. We provide access to pre-IPO shares in late-stage private companies across sectors that are shaping the next decade of the American economy: defense, energy, AI infrastructure, cybersecurity, space, and critical minerals. Founded and managed by Edoardo Zarghetta, IPO CLUB has built a track record across 300+ investments and 7 IPO exits, backed by over 150 accredited investors. We offer two ways to invest. Investors who want to choose individual companies can access single-name deals through our live offerings. Investors who prefer diversified, research-led exposure can invest through America 2030, our flagship fund targeting roughly 30 late-stage U.S. private companies with a 2030 maturity horizon. Every investment we present is supported by in-house research and sector analysis. We publish detailed memos and market commentary so our investors can make informed decisions, not rely on headlines or hype. Our members are typically U.S.-based accredited investors who value transparency, independent thinking, and direct access to private market opportunities. Minimum investment starts at $50,000. IPO CLUB operates under Regulation D, Rule 506(c). The management company is Higive Ltd. Learn more at www.ipo.club

• 2025 Guadalupe Street Suite 260 Austin, Texas, c/o Finally Fund Admin, 78705, Austin, TX, Estados Unidos da América

• 7866001227

Sem opiniões

Esta empresa ainda não recebeu nenhuma opinião.