Irisartwork.nl Opiniões 27

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

In 2022 hier foto's laten maken van de ogen van mijn vriendin in mij. Zeer aardige en kundige fotograaf die ook gedetailleerd uitlegt wat hij doet en waarom. We kregen al snel een voorbeeld afdruk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een blikvanger!! Hangt prachtig boven de eettafel. Erg mooie kwaliteit en haarscherp. Er zijn meerdere mogelijkheden waardoor wij even niet wisten wat we moesten kiezen . Maar de mogelijkheden wer... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Estúdio fotográfico

Wij maken kunstwerk van uw iris in onze studio in het hartje van Amsterdam. Dit doen wij met zeer veel plezier, passie en kennis. Met onze ruime vakkennis in kunst, design & fotografie weten wij precies hoe wij u kunnen helpen aan het meest passende kunstwerk van uw iris. Alles zit in de details.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

27 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijk en snelle reactie op emails.

Voor vriendelijkheid en een snelle reactie op mails krijgen ze van mij zeker 5 sterren! Het liep helaas niet zoals verwacht. Postnl werkte niet mee! Contact gehouden met Erkan en uiteindelijk kreeg ik het ook voor de zekerheid deze nog digitaal aangeboden. Mochten de bonnen toch niet op tijd geleverd worden. Net, een paar uur voor het feestje werden ze alsnog geleverd. Gelukkig. Ik heb voor Irisartwork gekozen vanwege de goede reviews. Want er wordt best veel aangeboden door anderen. Maar nu na contact blij dat ik hiervoor gekozen heb. Hopelijk wordt het een topervaring met een heel mooi resultaat voor degene die ik de bonnen cadeau heb gedaan. Maar daar maak ik mij geen zorgen over.

7 de dezembro de 2025

Zeer kundig en attent

Erkan was zeer kundig en attent. Nam alle tijd, gezellig babbelend van te voren. Probeerde ook meerdere licht posities uit om het beste uit je oog te halen voor de uiteindelijke foto. We wachten nog op het eindresultaat maar als dat net zo wordt als shoot, dan moet het uitstekend zijn. Dikke complimenten en zeker een aanrader!

7 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer kundig en erg attent

7 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Goed behandeld tijdens de fotos.

Goed behandeld tijdens de fotos.
En goed contact, toen we aanpassingen hadden
1000% een aanrader

9 de julho de 2025

Titel: Trustpilot Review – Carlos

Beste Carlos,

Dank je wel voor je mooie review en je warme woorden. We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt!

Erkan
Team IrisArtwork

Ontzettend goed geholpen

Ontzettend goed geholpen, we zijn heel erg blij met het eindresultaat. Het was een trouwcadeau voor onze ouders en het was leuk om ze dit te kunnen geven nu wij allemaal niet meer thuiswonen.

26 de abril de 2025

Beste Lotte,

Hartelijk dank voor je prachtige review! Wat geweldig om te horen dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat en dat het een bijzonder trouwcadeau was voor jullie ouders. Het is altijd een eer om deel uit te mogen maken van zulke speciale momenten.

Mocht je in de toekomst weer iets moois willen laten maken, staan we uiteraard graag voor jullie klaar.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in IrisArtwork!

Erkan Pinar
IrisArtwork.nl

Huwelijkscadeau

We hebben een poster laten maken als huwelijkscadeau aan elkaar, heel blij mee! Snelle reacties via mail.

23 de março de 2025

Supermooie irisfoto's

Wij hebben prachtige iris foto's laten maken. Je ziet echt verschil met de aanbieders in een winkelstraat in bv. Amsterdam. Als je dus echt op zoek bent naar een kunstwerkje voor aan de muur, moet je naar hun toe gaan.

29 de abril de 2024

In 1 woord geweldig

In 1 woord geweldig!
Ik wist echt niet dat zo iets kon laten maken. Ik heb mij familiefoto op plexiglas gekregen. super service erg vriendelijke mensen en erg goed advies. Dit is echt een aanrader.

24 de abril de 2024

Speciaal cadeau

We wilden voor onze ouders een speciaal cadeau voor hun trouwdag en dat is gelukt! We zijn onwijs fijn geholpen op de locatie in Haarlem. We konden snel terecht en het resultaat is prachtig! Echt een uniek cadeau.

25 de fevereiro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Wij waren deze week in Arnhem bij Iris…

Wij waren deze week in Arnhem bij Iris Galerie. Samen met mijn dochter onze iris laten fotograferen. Was erg leuke ervaring! Super leuk geholpen ..Foto komt binnen twee weken op 50 bij 50. Erg benieuwd!! Het enige minpunt vond ik dat voor het best wel dure bedrag er geen online goed zichtbaar bestand door gestuurd werd. Alleen een heel klein bestand van onze grote foto straks aan de muur. Wij konden dit via de mail niet goed bekijken. Had dat zeker verwacht voor zo n groot bedrag dat er online ook een goede versie zou worden doorgestuurd. Nog gebeld hierover maar was niet mogelijk. Of ik moest opnieuw weer bijbetalen. Ik was verbaasd..
Mvg Gerda

30 de janeiro de 2024

Wow 🤩

Wow, echt de moeite om te doen. Het kost wat maar je krijgt er een mooi resultaat voor terug. Dankjewel

7 de janeiro de 2024

Hallo Kimberly,

Hartelijk dank voor je enthousiaste review! We zijn blij dat je tevreden bent met het resultaat van jullie irisartwork. Mocht er in de topekomst wat zijn horen we dat graag en geniet van de mooie kunstwerk!

Team Irisartwork

Groetjes,
[Je Naam]

Iris poster 40x40

Ik heb zelf de iris poster 40x40 gekozen. Mijn ervaring met IrisArtWork is erg tevreden. Hele goeie service, werkt erg netjes, wacht tot de klant tevreden is en uiteindelijk een super mooi resultaat. Erg blij mee! Zeker een aanrader ; )

22 de agosto de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Vandaag ben ik met mijn familie…

Vandaag ben ik met mijn familie Vandeweert (broer en zus) in Maastricht bij Irisgalerie langs geweest voor het vaderdag cadeau. Ze hielpen ons meteen verder en leverden prachtige resultaten op. Een echte aanrader!
Veel liefs Lynn

10 de junho de 2023

Iris kunstwerk

Recent hebben wij, familie Vanheuverzwijn-Akkermans, met ons gezin (2 volwassenen en 2 kinderen van 4 en 7) een irisfoto laten maken bij @Iris.artwork. Yamil was enorm geduldig en meedenkend om de foto’s te laten slagen. Het resultaat is fantastisch.

27 de janeiro de 2023

Een absolute aanrader! 🤩

Het was een enorm aangename ervaring! We zijn eerst en vooral super vriendelijk ontvangen, daarna stap voor stap de uitleg gekregen over hoe het in z’n werk gaat & je krijgt overal mee inspraak over. Er worden ook veel verschillende foto’s van je oog genomen (tot de fotograaf zelf tevreden is). Na een kleine 2 weken ontvang je de eerste proefversie, die mag je naar hartenlust laten aanpassen tot je hierover zelf tevreden bent. Het eindresultaat is ook echt prachtig! 😍 Ik raad het aan iedereen aan! Wij zijn speciaal uit België gekomen 😁

2 de outubro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Super blij met resultaat!

Al langere tijd stond een foto van onze iris op ons verlanglijstje.
Na wat speurwerk kwamen we op irisartwork terecht.
Op de website is meteen duidelijk wat je kunt verwachten tegen welke kosten.
De afspraak op locatie was goed geregeld. Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren en vooral ook waarom er op een bepaalde manier wordt gewerkt. Erg vriendelijke manier waarop te werk wordt gegaan.
En het resultaat mag er zijn. Echt fantastische kwaliteit. Geen moment spijt van gehad.

Al met al een aanrader om je iris foto hier te laten maken.

2 de junho de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Kundige en vriendelijke fotograaf, mooi resultaat

We kregen al snel een voorbeeld afdruk toe gemaild, waar snel op gereageerd werd op een paar aandachtspunten.
Er waren een paar onnauwkeurigheden in de factuur, maar ook deze waren snel opgelost met een simpel mailtje.
Het resultaat op museumglas is fantastisch en we blijven er naar kijken.
Zeer aan te raden voor een prachtig en uniek stuk kunst aan je muur!

21 de maio de 2022

Aanrader

Vriendelijke behandeling en goed contact, het resultaat is prachtig. Zeker aan te raden.

16 de maio de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.