Op de website staat "eenvoudig retourneren" maar je moet het naar China terugsturen! Ik naar het retouradres geinformeerd voordat ik tot aankoop zou overgaan en niet gedaan natuurlijk. 🙂
Leia as opiniões dos outros
reageren nooit fraude op grote schaal zal het nodige doen om dit te laten vervolgen betalen en niets krijgen Na exact 1 maand reageert men via trustpilot wat een slechte ervaring wanneer ik na 6... Ver mais
Ik ben bang dat ik er ook ingetrapt ben. En het Nederlandse standaard mailtje (zie andere revieuws hieronder) bevestigt dit. Er wordt helemaal niets uit voorraad vanuit NL verstuurd, zoals de website... Ver mais
Helaas te laat op Trustpilot gekeken, pure oplichterij. Toen ik de zogenaamde track&trace code kreeg zag ik pas dat het om troep uit China ging, en het komt ook nog eens niet aan. Website is niet te b... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Bedrog uit China
In een paar klikken is je geld van de rekening maar dan is het wachten op een pakje dat blijkbaar van China moet komen, (en niet van Nederland) en van erbarmelijke kwaliteit is. Ik heb al -tig mails gestuurd om terug te sturen: 1x heb ik een antwoord gehad, maar dat antwoord was totaal naast de kwestie. Ook al staat hieronder dat ze het willen oplossen: niets van waar, puur bedrog!

reageren nooit fraude op grote schaal
reageren nooit fraude op grote schaal
zal het nodige doen om dit te laten vervolgen
betalen en niets krijgen
Na exact 1 maand reageert men via trustpilot wat een slechte ervaring wanneer ik na 6 weken niets opgestuurd krijg volgen er gerechtelijke stappen hun reclame voor 11u59 besteld de volgende dag opgestuurd aljj hij ofwel ik na meer dan een maand nog niets heb gekregen
32 dagen na bestelling eindelijk iets aangekregen nooit meer
Bij temu meer dan 50% goedkoper zelfde pet

Oplichting
Oplichting. Geen contact mogelijkheid en pakketjes komen niet aan. Ze claimen van alles en maken niks waar. Als je hier besteld ben je geheid je geld kwijt.. niet doen dus.

Zeer ontevreden, nooit meer
Ik heb 2x jas besteld en ontvangen maar de maatvoering klopte niet plus de jassen kwamen uit China en de beloofde kwaliteit op de website komt niet overeen met wat ik ontving. Het zijn zeker geen warme winterjassen, dunne kwaliteit wat al te zien was a h feit dat er 2 zgn dikke jassen pasten in een relatief klein pakket. De claims op de website kloppen niet , er wordt verondersteld dat dit "bedrijf" zelf kleding verzorgd en verstuurd maar in feite uit China laat komen en dus een dropshipper is. Je kunt dus net zo goed bij Alie express kopen oid.
De zgn klantenservice reageert nergens op, meerdere malen aangegeven dat ik de jassen retour wil sturen en om een adres gevraagd maar na vele mails nog steeds geen reactie
Er staan tevens vele zgn tevreden recensies van trust pilot op de site maar ook die zijn nep want als je zoekt op trustpilot staat er geen enkele recensie
Kortom koop hier liever niet want als je spullen uit China wilt dan kun je die zelf ook wel bestellen en waarschijnlijk nog goedkoper. Ik zit nu met 2 jassen die niet passen van een kwaliteit die ik nooit gekozen zou hebben. Retour sturen lukt dus niet en dan nog heb ik er inmiddels ook geen vertrouwen in dat ik in dat geval mijn geld terug zou krijgen. Trap hier niet in!!!

Resposta da Isabelamsterdam
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.