Tillräckligt bra produktbilder, tillfredsställande leveranstid, väl paketerat och utmärkta produkter (grön Cyklone skaljacka och höga marinblå skalbyxor). Känslan av tyget när du känner på det är outs... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Otroligt bra kundservice och bra produkter! Att jag inte ger 5 stjärnor är för att storlekarna är mycket konstiga och JÄTTEstora, i detta fall fleeceoverall.
Kläder av högsta kvalitet. Barnen kan ha dessa kläder i flera år, de ärva av syskon och kusiner utan att tappa i funktion och pga enkel design går de aldrig "ut mode". Jätteböjd med kundservice också,... Ver mais
Min sons skidklädsel består alltid av jacka och skidbyxor från Isbjörn, därför att han aldrig fryser i de kläderna och han blir aldrig svettig. Nöjt barn med andra ord, så viktigt i backen. Man ser a... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Isbjörn of Sweden
We offer clothing from Baby to Teen sizes (56-170/176cm), including base layers, mid-layers, UV-protective clothing, hiking garments, shell and padded outerwear plus accessories like hats and gloves .
ISBJÖRN, meaning "polar bear" in Swedish, draws its name from one of nature's most resilient creatures—a symbol of strength, adaptability, a fearless spirit that navigates the harshest environments with grace. Inspired by this remarkable animal, ISBJÖRN of Sweden was founded in 2005 with a vision to create high-performance outdoor clothing for children, ensuring they stay warm, dry, and comfortable, regardless of the weather conditions they encounter.
What sets ISBJÖRN apart from the competition is our unwavering dedication to sustainability. We understand that the future of our planet rests in our hands, andas such, we have made it our mission to minimize our environmental impact at every step of our production process. From carefully selecting eco-friendly materials to employing ethical manufacturing practices. ISBJÖRN is a responsible brand that actively works towards a more sustainable future.
Informações de contacto
Folkungagatan 122, 116 30, Stockholm, Suécia
- support@isbjornofsweden.com
- isbjornofsweden.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 86% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Mycket bra produkter med bra priser
Mycket bra produkter med bra priser, hållbarhet och med snabb leverans
bra kvalitet och fin design till bra…
bra kvalitet och fin design till bra pris
Blixtsnabb leverans!
Tolle Produkte.
Enkelt att beställa och snabb leverans.
Enkelt att beställa och snabb leverans.
Recommend isbjörn!!
The package didn't take long to come. The products are good quality and what is promised on their page!!!
Isbjörn Omdöme
+Snabb service
+inte så många nyhetsmail
-Mail om att ranka på trustpilot
Tar ut dyr frakt för både leverans och…
Tar ut dyr frakt för både leverans och retur av en liten barnmössa som skickats i brev … och svarar ej på mail i kundtjänst. Inte ok!
Nej tacka vet jag Reima som vi handlat av i många år och som vi kommer att återgå till igen så klart!

Loving Isbjörn of Sweden
I recently found Isbjörn of Sweden when looking for a good hat/ushanka for my son. We were all highly pleased with the quality and style of the item, but also with the customer service they provide. I’ll blindly add this brand to my list for future purchases!

Fina
Fina, varma kläder. Jag beställde en produkt i 2 olika storlekar och returnerade det som inte passade. Jag fick betala 79 kr för returnerning. Jag förstår att det kostar att returnera men i andra butiker debiteras inte kunderna för retur. Ändå blir det 5 stjärnor eftersom produkten hade top kvalitet och priset var ok.

Resposta da Isbjörn of Sweden
Snabb leverans! Superbra kvalité och urval av färger. Ordentlig växtmån.

3,5 stjärna
3,5 stjärna. Gillar kläderna även om vi tidigare fått måndagsexemplar som blir hål i när man tvättat dem. La en stor beställning inför nästa vinter på årets rea, och när jag får beställningen är storleken på en av klädesplaggen fel, inte den storlek jag beställde. Kontaktat kundtjänst, finns inte telefonnummer så mejlar dem, och ber att de ska ändra så att storleken är rätt. Men det kan de inte göra säger de, när beställningen är lagd. Detta brukar inte vara ett problem och blir felet på deras sida borde de ta och fixa det. Istället fick jag lägga en till beställning på denna enda produkt så nu kommer en extra försändelse skicka först till mig och sen tillbaka helt i onödan. Synd och väldigt onödigt tycker jag.

Bästa overallerna
Bästa overallerna , snygga, kvaliteten 10/10 och bekväma för barnen

Resposta da Isbjörn of Sweden
Mycket bra kvalité och snabb leverans!
Bra overall
Grym och bra kvalitet i overall. Har köpt denna i 4 omgångar som barnen har både ärvt och använt mer än 2 säsonger!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.