Isbjörn of Sweden Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Tillräckligt bra produktbilder, tillfredsställande leveranstid, väl paketerat och utmärkta produkter (grön Cyklone skaljacka och höga marinblå skalbyxor). Känslan av tyget när du känner på det är outs... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Otroligt bra kundservice och bra produkter! Att jag inte ger 5 stjärnor är för att storlekarna är mycket konstiga och JÄTTEstora, i detta fall fleeceoverall.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kläder av högsta kvalitet. Barnen kan ha dessa kläder i flera år, de ärva av syskon och kusiner utan att tappa i funktion och pga enkel design går de aldrig "ut mode". Jätteböjd med kundservice också,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min sons skidklädsel består alltid av jacka och skidbyxor från Isbjörn, därför att han aldrig fryser i de kläderna och han blir aldrig svettig. Nöjt barn med andra ord, så viktigt i backen. Man ser a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda infantil
  2. Loja de roupa desportiva
  3. Loja de roupas de exterior
  4. Loja de fatos de banho

Sobre Isbjörn of Sweden

Children are outdoors a lot. We want to give them the best conditions of beeing outdoors all year round, regardless weather conditions and age. With clothing that breathes, warms, and transports excess heat, we provide kids with premium and sustainable, long-lasting outdoor wear. With a timless Scandinavian design we dress tomorrows adventures!

We offer clothing from Baby to Teen sizes (56-170/176cm), including base layers, mid-layers, UV-protective clothing, hiking garments, shell and padded outerwear plus accessories like hats and gloves .

ISBJÖRN, meaning "polar bear" in Swedish, draws its name from one of nature's most resilient creatures—a symbol of strength, adaptability, a fearless spirit that navigates the harshest environments with grace. Inspired by this remarkable animal, ISBJÖRN of Sweden was founded in 2005 with a vision to create high-performance outdoor clothing for children, ensuring they stay warm, dry, and comfortable, regardless of the weather conditions they encounter.

What sets ISBJÖRN apart from the competition is our unwavering dedication to sustainability. We understand that the future of our planet rests in our hands, andas such, we have made it our mission to minimize our environmental impact at every step of our production process. From carefully selecting eco-friendly materials to employing ethical manufacturing practices. ISBJÖRN is a responsible brand that actively works towards a more sustainable future.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

967 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 86% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

183 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

The hats are amazing

The hats are amazing, warm enough and suitable even for where we currently live where it is Rome
The adjusting size is so logic as it can be worn for years.
My son loves it and where it all the time in Sweden and even in Rome

16 de dezembro de 2025

Resposta da Isbjörn of Sweden

Hi Sonia, thank you so much for your lovely review! We’re so happy to hear that the hat works perfectly both in Sweden and in Rome, and that your son loves wearing it all the time. It’s wonderful to know that the adjustable size makes it practical for many years of use. Thank you for sharing your experience with us! Warm regards, Team Isbjörn

Resposta da Isbjörn of Sweden

Hej Reidar, tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både produkterna och distributionen. Vi uppskattar verkligen din feedback! Varma hälsningar, Team Isbjörn

Classificada 5 em 5 estrelas

Har använt Isbjörn vantar sedan flera…

Har använt Isbjörn vantar sedan flera år, väldigt nöjd!

Resposta da Isbjörn of Sweden

Hej Svenja, tack snälla för dina fina ord! Vi är glada att du gillar våra vantar, vi hoppas att dem håller er varma under vintern! Varma hälsningar, Team Isbjörn

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans av bra produkt

29 de novembro de 2025

Resposta da Isbjörn of Sweden

Hej Staffan, tack snälla för din positiva feedback! Vi hoppas att ni blir riktiga nöjda med er order från oss! Varma hälsningar, Team Isbjörn

Lett å bestille

Lett å bestille, kjapp levering, kjempebra produkt

Resposta da Isbjörn of Sweden

Hej Mette, tusen tack för din återkoppling! Vi är glada att höra att det var lätt att beställa, leveransen gick snabbt och att du är nöjd med produkten. Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse! Varma hälsningar, Team Isbjörn

Classificada 5 em 5 estrelas

Gick fort att få hem mössan

Väldigt snygg mössa som dessutom är mjuk för känsligt barn😊

27 de novembro de 2025

Resposta da Isbjörn of Sweden

Hej Catharina, tack snälla för din positiva feedback! Vi hoppas att mössan kommer till mycket användning under dem kallare tiderna. Varma hälsningar, Team Isbjörn

Bästa overallen!

Varm, smidig och slitstark. Vad mer kan man önska?

Resposta da Isbjörn of Sweden

Hej Elenius, tack snälla för din fina recension! Det gör oss glada att ni är nöjda med er overall! Varma hälsningar, Team Isbjörn

Where is my package?

Resposta da Isbjörn of Sweden

Hi Osiris, thank you so much for reaching out to us! We kindly ask that you check the email we sent regarding your package and its delivery. We want to resolve this as quickly as possible so that you can receive your parcel without any further delay. Warm regards, Team Isbjörn

Classificada 3 em 5 estrelas

Nya vantarna stinker kemikalier?

Vantarna ser verkligen ut som att de kommer hålla tätt mot väta - MEN - när jag öppnade den tätslutna plastförpackningen så STANK det utav kemikalier ..jag har låtit vantarna ligga ute på vår inglasade balkong för vädring och efter en vecka BÖRJAR lukten avta..
Blev inte jättesugen på att min 3,5åring med känslig hud skulle ha dem hud-mot-hud direkt ur förpackningen med den lukten!
Undrar vad den lukten kommer ifrån?
Men vantarna kommer säkert funka bra när vi väl kan använda dem!

Resposta da Isbjörn of Sweden

Hej Elina, tack snälla för att du kontaktar oss! Vi är glada att höra att vantarna ser ut att hålla tätt mot väta. Tyvärr kan nog denna doft som du beskriver bero på något avvikande i tillverkningsprocessen och materialen som använts, och den bör gradvis avta vid vädring, precis som du redan har upplevt.

Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår support på support@isbjornofsweden.com, så svarar vi gärna på dina frågor och hjälper dig vidare.

Varmaste hälsningar, Team Isbjörn

So tolle hochwertige Kleidung

So tolle hochwertige Kleidung, die Kinder sind perfekt für den Winter gekleidet :)
Schneller Versand nach Deutschland

24 de novembro de 2025

Resposta da Isbjörn of Sweden

Hi Kunde, thank you so much for your wonderful review! We’re delighted to hear that your children are perfectly dressed for winter and that you’re happy with the quality of our clothing. It’s also great to hear that the shipping to Germany was fast. Warm regards, Team Isbjörn

Schnelle Lieferung und gute Qualität

Schnelle Lieferung. Der Schneeanzug ist qualitativ sehr gut und fällt ziemlich großzügig aus. Man kann ihn locker 2bis 3 Winter von einem Kind tragen lassen und ihn hinterher weiter vererben.

29 de novembro de 2025

Resposta da Isbjörn of Sweden

Hi Laura, thank you so much for your wonderful review! We’re glad to hear that you are happy with the fast delivery and the quality of the snowsuit. It’s great to know that it fits generously and can be used for 2–3 winters, and even passed down afterward.We really appreciate you sharing your experience! Warm regards, Team Isbjörn

Super awesome packaging

Super awesome packaging. It smells like forest! How cool is that.

Resposta da Isbjörn of Sweden

Hi! Thank you so much for those words, we hope you love your new items from us! Warm regards, Team Isbjörn

Perfekte Winterjacke für Kinder

Ich habe eine wasserfeste, strapazierfähige und wenn möglichst schöne Winterjacke für meinen Enkel gesucht und genau solch eine Jacke bei Isbjörn gefunden. Mein Enkel ist begeistert und trägt die Jacke täglich.

9 de novembro de 2025

Resposta da Isbjörn of Sweden

Thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear your grandson loves his jacket and wears it every day. Warm Regards, Team Isbjörn

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin mössa

Fin mössa, men lite stor. Svårt med dubbla storlekar.

Resposta da Isbjörn of Sweden

Tack för din feedback! Om du behöver hjälp med framtida beställningar är du varmt välkommen att kontakta oss direkt på support@isbjornofsweden.com. Varma hälsningar, Team Isbjörn

Classificada 1 em 5 estrelas

Product didn’t arrive after more than 2…

Product didn’t arrive after more than 2 weeks, also didn‘t get any response to asking about delivery status.
Quite poor customer service

24 de novembro de 2025

Resposta da Isbjörn of Sweden

Hi Johannes! Please feel free to check our previous messages, we’re happy to assist you and will do our best to help resolve this as quickly as possible. Warm regards, Team Isbjörn

En otrolig overall

En otrolig overall, väldigt mjuk och 4 åringen tycker att det är lätt att klättra och leka i den. Passformen är toppen!

Resposta da Isbjörn of Sweden

Hej Ugné, tack för din fina återkoppling! Så härligt att höra att overallen passar och att 4-åringen kan leka och klättra obehindrat. Varma hälsningar, Team Isbjörn

good shooping experience

The overall is very good quality and the process of buying is very easy.

Resposta da Isbjörn of Sweden

Hi Maria, thank you for your kind feedback! We're so glad you enjoyed both the overall and the shopping experience! Warm regards, Team Isbjörn

Okej

Min son är jätte glad.
Jag också nöjd bra material jätte fint vinter overall.

26 de novembro de 2025

Resposta da Isbjörn of Sweden

Hej Rigat, tack för din fina återkoppling! Vi blir så glada att höra att både du och din son är nöjda med overallen och materialet. Varma hälsningar, Team Isbjörn

Snygga kläder, snabb leverans

21 de novembro de 2025

Resposta da Isbjörn of Sweden

Hej Anton, tack för din feedback! Härligt att höra att du gillar kläderna och att leveransen gick snabbt. Varma hälsningar, Team Isbjörn

Fick inte varan

Fick inte varan. Bara en tom påse

27 de novembro de 2025

Resposta da Isbjörn of Sweden

Hej Anna, vi beklagar verkligen denna tråkiga händelse. Se gärna vårt tidigare meddelande skickat till dig, vi hjälper dig snabbast möjligt att lösa detta! Varma hälsningar, Team Isbjörn

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.