Handlade via cdon. När det hade gått mer än en vecka från uppskattad leveranstid utan några uppdateringar i PostNords app hörde jag av mig och bad att få annulera mitt köp. Paketet står fortfarande so... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Råkade ut för samma sak. Köpte Labubu som var fejk. Önskar jag kollat upp den sidan innan jag köpte. Köpte via cdon så får se vad som händer, kommer anmäla detta då det är olagligt att sälja piratkopi... Ver mais
Skriver att de säljer äkta Labubu på CDON, men de är Lafufu. Erbjuder del av pengar tillbaka för att behålla varan, eller så ska du som kund betala för returfrakt, för något oäkta som de beskrivit som... Ver mais
Fick min labubu som var 100% äkta! Förstår inte varför andra rapporterar som fake. Min öabubu kunde man scanna både kartongen och etiketten på labubu. Använde även uv ljus för säkerhet för äktahets... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Sveriges största sortiment på mobiltillbehör. Hos oss hittar du även mängder av roliga accessoarer, prylar och inredning. Alltid fraktfritt och med snabb leverans - välkommen in!
Informações de contacto
Köpte Labubu via cdon
Köpte Labubu via cdon. Utger sig för att sälja äkta varor men FEJK.
FAKE LABUBUS
FAKE LABUBUS! DO NOT BUY!
When you scan the QR code on the box the verification site should be one of the below!
fwsy.popmart.com
m-gss.popmart.com
and NOT
fwsy.popmatac.com
Sælger kopivarer!!
Sælger kopivarer og er umulig at komme i kontakt med, når man vi have pengene tilbage. Melder dem til forbruger Europa og Forbrugerombudsmanden.
WARNING. They are selling fake Labubu products!
WARNING! They are selling fake Pop Mart Labubus around 20 € at CDON.com. Definately fake. And they refuse to admit what I bought from them are fake. iSecret is a deceptive seller who is still actively offering Labubu products, now listed at €59.90. It is highly likely that they are mixing a large quantity of counterfeit products with a very limited number of allegedly certified genuine items to mislead customers and avoid detection.
Kjøpte 2stk Labubu herfra gjennom…
Kjøpte 2stk Labubu herfra gjennom Cdon.com Den ene skulle komme uten boks, og den andre med. Begge kom uten boks, og de er så falske at det er latterlig! IKKE kjøp herfra!
Dårligt kopi firma
Dårligt kopi firma, købt 2 labubu 1 kom og den er så falsk, uden kasse og figuren er i stykker. Har søgt om pe ge tilbage men der går nok også 3 uger...køb ikke labubu fra dem på cdon
Skickar inte varor beställda via cdon
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.