Islamboekhandel Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

2 van mijn 5 bestelde boeken hadden lichte beschadiging, waarvan 1 in het boek zelf. Dit is heel netjes opgelost! Na overleg heb ik ervoor gekozen om langs te gaan, ik werd omringd door hele liev... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn bestelling was na anderhalve week nog steeds niet bezorgd door PostNl. Hier kom Islamboekhandel niks aan doen uiteraard, maar ze dachten heel goed mee met een oplossing. Het bestelbedrag is binne... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had waarschijnlijk mijn emailadres verkeerd doorgegeven. Via de klantenservice werd ik ontzettend vriendelijk geholpen en kreeg ik alsnog de track & trace-link toegestuurd. Helaas kwam het pak... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Afrader! Heb mijn bestelling drie weken geleden kapot ontvangen. Sindsdien op alle mogelijke manieren geprobeerd contact te krijgen om hier wat aan te doen, maar negeren me simpelweg. Ook het klacht... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Livraria
  2. Loja de cosmética
  3. Loja de lembranças

Webshop voor Islamitische boeken, cadeaus en meer!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

316 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

54 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

BESTEL HIER NIET!!!

BESTEL HIER NIET!!!

Ze lichten je op en zitten ook zeker geen islamitische personen achter mag ik hopen. Er zit ook bestaat ook geen winkel of telefoonnummer van hun bedrijf en de eigenaren zitten waarschijnlijk in Duitsland..

Ik heb voor 65 euro besteld en niks binnen gehad en geen reactie op email.

14 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Bespaar u een hoop tijd en geld

Bespaar u een hoop tijd en geld. Bestelling geplaatst en niet aangekomen. Klantenservice reageert heel traag het duurt dagen voor je een reactie krijgt.

Ondertussen geld kwijt en niets gekregen.

23 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Niks bestellen, je ontvangt het niet!!!!

bestelling geplaatst op hun site eidmubarak.eu. betaald en bevestiging gehad, nooit wat ontvangen. meerdere mails gestuurd 0 reactie gehad. moeder bedrijf gemaild, klach@aswaq 0 reactie gehad. is dit de islam? gaan we zo met elkaar om?

15 de agosto de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb bij jullie besteld

Ik heb bij jullie besteld, ik probeer op allerlei manieren contact te leggen (chat, mail, fb, zelfs via andere chat van ander bedrijf) maar ik krijg geen reactie. Ik lees ook heel veel slechte reviews. Waar blijft mijn bestelling? IB#29986
Alvast bedankt

Update 8juni: ik heb mijn bestelling juist binnen gekregen. Jammer dat het contact wel moeizaam verloopt want jullie hebben een super breed assortiment met leuke producten

3 de junho de 2024

Niets bestellen hier!!!!!!!Slechte…

Niets bestellen hier!!!!!!!Slechte service!!!!!! Ik heb een athan wekker besteld, kreeg er de verkeerde handleiding bij...2x via de website gevraagd om hulp om de wekker in te stellen...GEEEN REACTIE.

21 de maio de 2024

Super

Super, alles in perfecte staat, netjes volgende dag geleverd!! Erg blij met de producten!!
Bedankt Islamboekhandel!! Super!! <3

23 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte bereikbaarheid en slechte…

Zeer slechte bereikbaarheid en slechte service. Ik heb een verkeerd product ontvangen van Libasi (hetzelfde bedrijf) en wil die niet op eigen kosten terugsturen want het is niet mijn fout. Ik krijg maar geen contact. Ik hoef geen ander product meer te ontvangen en ga uiteindelijk toch de retourkosten betalen omdat ik mijn geld terug wil. Ik ga hier nooit meer bestellen en zeker niet aanbevelen.

8 de maio de 2024

Top ervaring

Kreeg update met de bezorging over het pakketje. Was na 1 werkdag binnen. Heel netjes verpakt en netjes aangekomen. Het boek is heel erg mooi en ben er erg blij mee

29 de abril de 2024