heb bij isodirect besteld zijn behulpzaam en reageren snel super bedrijf om zaken mee toedoen
Leia as opiniões dos outros
Spouwmuren laten isoleren, goede uitleg. Behulpzaam. Mooie prijs. Uitvoering keurig netjes, vriendelijke heren. Alles keurig opgeruimd. Geen omkijken naar. Perfect geregeld. Toppie een aan... Ver mais
Ze waren zeer behulpzaam. Bij een uitzonderlijke grote bestelling hebben ze mij een goede deal gemaakt waar ik zeer tevreden over ben. Wanneer er onderdelen niet op stock waren of met lange... Ver mais
Grote complimenten voor de totale service die jullie hebben gegeven!!!! Het contact met jullie zelf, maar ook de chauffeur is keurig, correct, heel vriendelijk. De afspraken worden nagekomen. En de... Ver mais
Informações sobre a empresa
Isodirect biedt zowel de particulier als de professional zorgvuldig geselecteerde betrouwbare B-keus Isolatie (B-keus plus®) rechtstreeks vanuit de fabrikant. - Goed en goedkoop. - Gemakkelijk en snel. Bij Isodirect bent u zo verzekerd van de beste prijs-/kwaliteitsverhouding en de laagste isolatiekosten per m2. Isoleren met Isodirect B-keus plus® is zo de slimste keuze!
Informações de contacto
Canadesestraat 1, 5171 DV, Kaatsheuvel, Holanda
- 0416 441 002
- klantenservice@iso-direct.com
- iso-direct.com
Não respondeu a opiniões negativas
Pir isolatie
Wel wat problemen met de levering en product. Ze waren druk, daardoor duurde een reactie en de oplossing wel lang. Uiteindelijk wel netjes opgelost.
goede service en nette behandeling ook…
goede service en nette behandeling ook voor de kleine gebruiker
Betrouwbare, scherp geprijsde isolatiewinkel
Betrouwbare webwinkel, alle artikelen waren aangekomen zoals beloofd en proper verpakt. De levering was ook optijd, zoals afgesproken. Ze waren ook heel vriendelijk aan de lijn en makkelijk te bereiken bij vragen.
Ik heb verschillende vragen gesteld en…
Ik heb verschillende vragen gesteld en geen enkele reactie terug gehad. Ook niet na 7 dagen.....
Ideale winkel om als particulier materiaal aan te kopen
Ze waren zeer behulpzaam.
Wanneer er onderdelen niet op stock waren of met langere levertijden, hebben ze mij opgebeld en alternatieven aangeboden beter dan wat ik zelf had besteld zonder extra kosten!
En zeer snelle levertijd.
5/5 voor de service en prijs.
Slechte service
Slechte service.
De kwaliteit was ook echt slecht koop nooit meer bij ze en raad het de rest van mederland ook af
Bijna 5 sterren 😀
Ik werd woensdag gebeld om te melden dat de levering een werkdag later was, door het slechte weer van vrijdag, mijn bestelling zou dus pas maandag aan komen.
Zaterdag ontdekt dat de bestelling dus al geleverd was op vrijdag toen ik onder mijn afdak achter het huis ging kijken, blij dat de bestelling al geleverd was natuurlijk, alleen mis ik 1 product van mijn bestelling, spijtig anders gaf ik nu 5 sterren
Alles volgens afspraak.
De juiste dag van levering !!
De juiste dag van levering !!
Wij maar wachten tot er iemand komt met de levering !Maar geen levering gezien , dan maar zelf gebeld maar goed ook !Anders kon nog lang wachten !Ben al meer dan 30 jaar aannemer voor ons kost dat geld wachten ! Maar de dag erop geleverd !
Vriendelijk behulpxaam
Vriendelijk behulpxaam, betrokken en geinteresseerd. Goede informatie.
Heel fijn bedrijf
Heel fijn bedrijf, veel voorraad en goede adviezen en zeer behulpzaam!
Wederom prima afhandeling
Wederom prima afhandeling, scherpe prijs en snelle levering.
Mooie PIR
Isolatie was zelfs 7mm dikker dan ik had besteld. Mooi meegenomen maar wel handig als je even meet voordat je verwerkt
Fijne ervaring
De communicatie was goed en ze hebben ook geholpen met het inladen van de spullen.
Snelle reactie en vlotte levering
alles werd snel en correct afgehandeld
Zeer slechte service
Partij B keus besteld. Kwam binnen zonder artikelnummer. Onder een stuk tape kwam een ánder artikelnummer dan wij besteld hadden te voorschijn. Na veel mailwisseling en allerlei verkeerd ontvangen productbladen neemt dit bedrijf zijn product niet terug. Ja, als we het zelf komen brengen, voor ons een uur rijden.
Fabrikant gebeld, die zegt dat B keus ook echt kwalitatieve afkeur kan zijn, niet alleen een deukje. Weggegooid geld dus.
Top service
Top service, snel besteld, snel op kunnen halen. Te korte schroeven besteld die zonder enige moeite omgewisseld werden.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.