heb bij isodirect besteld zijn behulpzaam en reageren snel super bedrijf om zaken mee toedoen
Leia as opiniões dos outros
Spouwmuren laten isoleren, goede uitleg. Behulpzaam. Mooie prijs. Uitvoering keurig netjes, vriendelijke heren. Alles keurig opgeruimd. Geen omkijken naar. Perfect geregeld. Toppie een aan... Ver mais
Ze waren zeer behulpzaam. Bij een uitzonderlijke grote bestelling hebben ze mij een goede deal gemaakt waar ik zeer tevreden over ben. Wanneer er onderdelen niet op stock waren of met lange... Ver mais
Grote complimenten voor de totale service die jullie hebben gegeven!!!! Het contact met jullie zelf, maar ook de chauffeur is keurig, correct, heel vriendelijk. De afspraken worden nagekomen. En de... Ver mais
Informações sobre a empresa
Isodirect biedt zowel de particulier als de professional zorgvuldig geselecteerde betrouwbare B-keus Isolatie (B-keus plus®) rechtstreeks vanuit de fabrikant. - Goed en goedkoop. - Gemakkelijk en snel. Bij Isodirect bent u zo verzekerd van de beste prijs-/kwaliteitsverhouding en de laagste isolatiekosten per m2. Isoleren met Isodirect B-keus plus® is zo de slimste keuze!
Informações de contacto
Canadesestraat 1, 5171 DV, Kaatsheuvel, Holanda
- 0416 441 002
- klantenservice@iso-direct.com
- iso-direct.com
Não respondeu a opiniões negativas
Mijn complimenten zeer goed advies
Mijn complimenten zeer goed advies
En op tijd geleverd
Eerlijke firma die hun afspraken nakomen!
Zeer tevreden over de service. Men doet wat men belooft. Isolatie 's woensdags bestelt en vrijdags stond het al op mijne oprit in België. Kan isodirect aan iedereen aanraden. 👊👍👌
Goede snelle hulp en levering
Goed materiaal in B-keus
Het kostte veel tijd, meer dan 20 minuten, om ze per telefoon te bereiken maar verder ben ik wel snel geholpen. Ik heb er drie B-keus PIR platen opgehaald en die zijn goed te gebruiken.
Snelle reactie via de chat
Snelle reactie
Snel een offerte uitgebracht en de bestelde artikelen stonden netjes klaar op het ophaalmoment.
Zeer goed bereikbaar
Zeer goed bereikbaar. Hierdoor is aanpassing van offerte / bestelling en vervoer uitstekend te regelen
Wat een topbedrijf
Wat een topbedrijf, zoiets maak je zelden mee. Goede communicatie, heldere afspraken, flexibele aanpak, meedenken en geweldige service. Een voorbeeld hoe het zou moeten. H. Dijkstra
prima samenwerking
Op onze aanvraag hebben ze goed meegedacht en hebben een scherpe aanbieding gedaan. Levering in één dag was perfect.
Grote gevarieerde voorraad
Grote gevarieerde voorraad
Voor een goede prijs
En snel geholpen
Isodirect heeft een concurrerende prijs…
Isodirect heeft een concurrerende prijs en is makkelijk/goed toegankelijk, zowel bestellen, betalen en ophalen en bovendien aardige mensen die je goed helpen ook bij kleine orders.
Ik ben perfect geholpen en kreeg tips en advies. Een aanrader om hier te bestellen!
Het enigste min puntje is de link om te…
Het enigste min puntje is de link om te betalen vanuit belgische bank werkt niet!verder was het uitstekend
Betaald en daarna geheel volgens afspraake geleverd
Geheel volgens afspraak geleverd. Top
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.