Leia as opiniões dos outros
Isolatiespecialist.nl heeft bij mij bio-based vloerisolatie aangebracht en het hele proces verliep perfect. Heel fijn ook dat er eerst iemand langs komt om je wensen te bespreken. Er wordt netjes en s... Ver mais
Goed bedrijf. Bij het opstellen van de offerte een eerlijk advies gekregen. De prijs viel erg mee en de planning was goed. Had aangegeven dat de werkzaamheden ook eerder uitgevoerd kunnen worden en ik... Ver mais
Tijdens het hele proces voor de vloerisolatie van offerte bezoek, offerte, inplanning, uitvoering en betaling kreeg ik altijd vriendelijk, duidelijke uitleg. De twee mannen van de uitvoering hadden... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Empreiteiro de serviços de isolamento
- Recursos naturais renováveis do meio ambiente
- Loja de materiais de isolamento
- Fornecedor de isolante
Wij zijn een landelijk opererend familiebedrijf met een passie voor het helpen van mensen. Dit doen wij door middel van onze isolatieservice. Wij kunnen u helpen door uw spouwmuur, kruipruimte, vloer of dak te isoleren. Dagelijks zijn we met zo'n 100 collega's in de weer om Nederland te verduurzamen. Bent u toevallig in de buurt van onze hoofdvestiging in Moerkapelle en wilt u isolatieadvies of wilt u even kennismaken? Kom eens langs voor een heerlijk kopje koffie! Op woensdag krijgt u er zelfs een pannenkoekje bij.
Informações de contacto
Nijverheidstraat 5, 2751 GR, Moerkapelle, Holanda
- 0182-760901
- info@isolatiespecialist.nl
- isolatiespecialist.nl
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Aardige en professionele medewerkers
Aardige en professionele medewerkers, netjes en snel gewerkt.
SUPER!!!!!
Alles tot in de puntjes geregeld! Van de inspectie, offerteopmaak tot aan de daadwerkelijke isolatie. Top hoor! Wat een verschil in temperatuur!! Wij zijn ongelooflijk tevreden! Complimenten aardige mensen van Isolatiespecialist.nl
Vloerisolatie tegen geluid met cellulose vlokken
Om geluidsoverlast uit de bovenwoning tegen te gaan hebben wij 80m2 vloer laten isoleren met cellulose vlokken voor een bedrag van Euro 3.860,-. Helaas weggegooid geld, geen enkel meetbaar resultaat. Advies aan iedereen om NIET voor deze behandeling te kiezen.
Niet geleverd wat geoffreerd is
Offerte gekregen voor bodemisolatie incl ingraven puin dat ik de kruipruimte lag. Toen de planning doorkwam heb ik gereageerd dat 2 uur misschien wat krap was vanwege dat ingraven. Geen reactie.
Toen (keurige, vriendelijke) heren kwamen uitvoeren kon ineens dat ingraven niet, te weinig tijd. Wel een half uur heen en weer gebeld. Uiteindelijk is het puin een beetje aan de kant geschoven.
Er is dus niet geleverd volgens afspraak, maar ze durfden nog wel het ingraven te factureren (gecorrigeerd na protest). Kortom: uitvoerders prima, maar pas op voor verkopers die meer beloven dan ze kunnen waarmaken.

Tevreden …
18 juni afspraak met adviseur via regionaal energieloket.
Advies op maat.
30/6 uitvoering (bodemisolatie kruipruimte)
Ik denk dat werk binnen een uur klaar was.
Heldere communicatie. Goede bereikbaarheid. En goede uitvoering.

Resposta da Isolatiespecialist.nl
De beste keus voor isolatie
Ook onze volgende woning laten isoleren. Heldere afspraken en professionele aanpak. Luisteren ook naar aanwijzingen.
Goede prijs kwaliteit verhouding.

Resposta da Isolatiespecialist.nl
Zeer ontevreden hebben 8 jaar geleden…
Zeer ontevreden hebben 8 jaar geleden Tonzon laten plaatsen tegelijk met onze directe buren door een stelletje beunhazen. Ik kwam erachter omdat het huis opeens een rare geur bleek te hebben en de buren ook. Onze kelders stonden vol met zwam. Bleek dat ze het organische materiaal niet hadden gesaneerd wat er lag. HUN FOUT! Ze zijn ons niet tegemoet gekomen met een oplossing en wij hebben alles moeten laten verwijderen en saneren. Het heeft ons
€ 6.200,-- gekost (per huis) om het te laten saneren en opnieuw te laten isoleren. ZEER ONTVREDEN over dit bedrijf omdat ze niet met een oplossing kwamen en het niet op de juiste manier hadden gedaan. Dit bedrijf zou ik niemand aanraden dus niet met hun in zee gaan.

Professioneel
Makkelijk om een offerte afspraak mee te maken. Goede uitleg. Nette prijs. "Installatie" gebeurde netjes en snel op het afgesproken tijdstip. De vloer voelde gelijk minder koud aan, dat zal schelen in stoken vanaf nu.

Prima bedrijf
Het vrijblijvend informatie gesprek aan huis,duidelijke offerte en netjes en vakkundig de kruipruimte geisoleerd,

ze waren correct bezig
ze waren correct bezig, netjes en vriendelijk

Fijn advies gesprek
Fijn advies gesprek, overzichtelijk kostenplaatje. Netjes gewerkt. Zelfs met meerdere zieke monteurs , alsnog geregeld dat de isolatie is geplaatst op de afgesproken datum.

Vloerisolatie
Goede informatie vooraf, goede planning en contacten hierover en keurige uitvoering!

Omdat ze het naar onze zin,
Omdat ze het naar onze zin,
Gedaan hebben

Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Afspraak gemaakt alles bevestigd. Speciaal vrij genomen om ze thuis te ontvangen (tussen 10 en 12 uur). Vervolgens gewoon niet komen opdagen en rond 14 uur bellen dat ze zijn uitgelopen.....
Een week voordien hadden ze opgebeld op de afspraak naar de middag verplaatst kon worden. Hierbij duidelijk aangegeven dat dit niet zou kunnen. Dit was geen probleem ze kwamen wel eerst naar ons. Alles per mail bevestigd en vervolgens lak hebben aan de klant en gewoon de afspraken toch omgooien.
Onprofessioneel en laakbaar.

Job well done
Job well done! Bijzonder professionele, correcte en klantvriendelijke houding van Hassan en Fabian. Snelle uitvoering en een goede bodem isolatie met die "fijne en mooie parels"

Goed en duidelijk advies
Goed en duidelijk advies. De bodem van onze kruipruimte is nu bedekt met een laag bodemparels.
Wijn zijn hier erg blij mee.

Heel tevreden!
Alles is prima gegaan, net personeel, geen overlast of rommel ervaren. Heel tevreden.

Prima ervaring
Goede ervaringen met opname van wensen. NL - Taal niet gemachtigd van degene die installeren is jammer. Of het isoleren heeft gewerkt, kan ik pas over 1 week zeggen volgens installateur 😉

Resposta da Isolatiespecialist.nl
Keurig netjes en volgens afspraak
Keurig netjes en volgens afspraak. Vriendelijke mensen.

Gewoon goed
De heren werkten efficiënt, snel en schoon. Goede ervaring.

Resposta da Isolatiespecialist.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.