Isoldeoslo Opiniões 12

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Grusomt

Grusomt! De har lagd en side som rett og slett lurer deg.. trist. Det ser veldig nordisk og troverdig ut. Men de tar pengene dine. Og sender deg en polyester klut… hvordan kan klarna være med på dette?! Prøver fortsatt å få tak i kundeservice….. finnes nok ikke…

1 de abril de 2026

Kjøpte kjolen fra byisolde

Kjøpte kjolen fra byisolde. Passet ikke i størrelsen. Ønsket å returnere men det er ikke mulig. For å returnere varen må butikken godkjenne og sende returetikett. Sendte mange e-poster og ringte , men butikken Aldri svarte på e- post eller tlf. Ser ut at det er svindel. Kjøpte via Klarna( en av de grunnene at jeg stolte på nettsiden byisolde!) om du kjøper noe fra dem du får varen , men du får ikke returnert den. Veldig merkelig at de er godkjent av Klarna.

14 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Styr unna denne nettsiden!!

Min datter bestilte en kjole fra nettsiden til Isolde. Den var helt ulik det bilde som var lagt ut. Veldig tynt stoff og gjennomsiktig. Dessuten måtte hun betale mye i toll. Hun klaget på kjøpet, men fikk aldri svar fra Isolde. Styr unna denne nettsiden!

19 de fevereiro de 2026

Ikke kjøp fra Isolde

Trodde det skulle komme fra Oslo, ble sendt fra Kina. Tok derfor mye lengre leveringstid enn det sto på nettsiden. Kvaliteten er helt elendig og produktene ser ikke ut som på bildet. Dette ser ut som en kjole man kunne kjøpt på temu.

18 de fevereiro de 2026

SVINDLET!!!

Jeg bestilte to jakker fra denne butikken litt over 1000 kr betalte med Klarna, da jeg sporet forsendelsen fant ut at pakken er på vei fra Kina. Klarna ba om å ta kontakt med ISOLDA OSLO men nettstedet har verken telefonnummer eller adresse i OSLO som forevist ved bestilling av varen. Jeg føler meg fullstendig svindlet!

5 de novembro de 2025

Ikke handle her!!

Jeg bestilte en fleeceanorakk som var mye kortere enn vist på bilde.
De påstår de skal hjelpe meg på beste måte, men tilbyr enten 35 % refusjon og beholde jakken (som ikke passer), eller returnere den å betale 350 kr for returen.
Ikke kjøp herfra!

1 de novembro de 2025

Svindel. Minus stjerne!

Svindel.. og jeg hadde gitt minus stjerner hvis det var mulig.

Bestilte en jakke i str XL. Denne kom fra Kina, i en pose likt det du mottar på temu, ebay osv, men kinesiske/japansk skrift på. Tynn og dårlig polyester kvalitet.

Følger ikke med returlapp, og man må betale retur selv. Etter mange mails frem og tilbake, overtalte de meg til og beholde jakken, evt give den til en annen, og bestille en ny i større str. Til "kun 150kr" .. var dum nok til dette jeg da !! Bestilte den i den største str de hadde og den også er jo knøt liten og dårlig kvalitet.

Hold dere unna disse. Et helt latterlig.

28 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte med klarna betal senere

Jeg bestilte med klarna betal senere. Bestilte en zelda jakke, det kom en billig kopi her å i 100 % polyester.
Ingen retur lapp, viser seg at man må betale retur selv helt til Kina og de dekker det ikke hvis pakken blir borte på veien, som kanskje kan bli dyrere enn å bare betale jakka.
Dette er svindel! De har også andre reklame nettsider med andre navn med samme jakke. Styr unna.

5 de setembro de 2025

100% svindel

Jeg kom over en annonse fra denne nettsiden, trykket inn, og så med en gang at dette er svindel.

De påstår å holde til i Oslo under navnet Isolde Oslo, men dette finnes ikke på Proff.

Adressen de oppgir er Kapelstraat 36, Zegge i Nederland.

De har heller ikke organisasjonsnummer som støtter opp det de hevder.

Bildene er AI-genererte.

6 de setembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais