Informações sobre a empresa

1. Empreiteiro de serviços de isolamento

Escrito pela empresa

Hos ISONEM kan du vælge mellem to løsninger til isolering af din bolig: ✅ All-inclusive: Vi klarer det hele for dig – fra levering til færdig isolering. ✅ Gør-det-selv: Lej trailer med det bedste isoleringsudstyr, få leveret bæredygtig papiruldsisolering, og tag sagen i egen hånd. Uanset hvad du vælger, gør vi det nemt, effektivt og bæredygtigt at få et varmere hjem og lavere energiregninger. 🌱💡

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 2 em 5 estrelas

Fint arbejde, men det blev ikke lavet det det som jeg havde brug for

Arbejdet, der blev udført, var generelt pænt lavet, og håndværket virker ordentligt. Desværre blev den del, jeg specifikt havde bestilt isolering til, ikke udført. Der blev kun lavet omkring halvdelen af det aftalte arbejde, men jeg blev alligevel opkrævet fuld pris for hele tilbuddet.
Derfor kan jeg desværre ikke sige, at jeg er tilfreds med det samlede forløb.

18 de fevereiro de 2026

Kære David

Tak for din anmeldelse.

Vi kan desværre ikke genkende det arbejde, du beskriver, og har ikke udført isoleringsopgaven hos dig. Det lyder til, at der er sket en forveksling med en anden virksomhed.

Vi er naturligvis kede af, at du har haft en oplevelse, hvor arbejdet ikke blev udført som ønsket, men vi kan desværre ikke tage ansvar for forhold, vi ikke har været involveret i.

Venlig hilsen
ISONEM

Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende og hurtig service!

Efter en tur på smalle skunk måtte jeg opgive. Heldigvis var IsoNem hurtige at få fat i og blot et par dage efter stod Mark klar til at tage fat med at fjerne den gamle isolering. Alt blev pakket pænt sammen og vi aftalte at tales ved, når det var tid til at komme retur (efter nye rør var trukket). Samme dag som rørene var trukket kom Mark forbi om eftermiddag og det hele blev smukt isoleret. Fem store stjerner til det flotte arbejde og hurtige svar!

3 de dezembro de 2025

Perfekt oplevelse.

Perfekt oplevelse.
Jeg har fået efterisoleret mit loft. Super behagelige folk, der har udført arbejdet perfekt og hurtigt. Kom på minuttet som aftalt på trods af transport på mere end 100km

12 de novembro de 2025

Verdensklasse kundeservice!

Som en del af en totalentreprise hvor udskiftning af vores loftisolering skulle laves, stod Mark og hans firma for levering af papiruld og indblæsningskanon, som nogle andre håndværkere så skulle ordne. Efter endeløse problemer og udsættelser fra entreprenørens side, skulle vi endelig i gang med isoleringen efter udskiftning af taget. Her har Mark virkelig været en superstjerne, og udvist verdensklasse kundeservice, leveret isolering, samt ekstra isolering, med 30min varsler for at det kunne blive færdigt op til weekenden.
Vi har kun den største high-five i verden at give Mark. Simpelthen sublimt!

Når vi skal have hulmursisoleret er vi ikke et sekund i tvivl om hvem vi ringer til.

7 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Useriøst firma

Skrevet til dem 3 gange - og 2 af gangene fik kontaktpersonen de nødvendige oplysninger.
Og så skete der ellers ikke en skid - useriøst firma

4 de setembro de 2024

Hej Michael

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Jeg vil først og fremmest beklage, at du har haft en dårlig oplevelse med den tidligere virksomhed. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at stå for.

Siden din anmeldelse er ISONEM blevet overtaget af en ny ledelse (slut 2024), og vi har skabt en helt ny virksomhed med fokus på pålidelighed, kundetilfredshed og hurtig respons. Vi arbejder nu målrettet på at sikre, at alle henvendelser bliver besvaret hurtigt og professionelt.

Vi håber, du en dag vil give os muligheden for at vise, hvor meget vi har forbedret os som det nye ISONEM. Hvis du har spørgsmål eller ønsker en dialog, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på 93831332.

Tak for din feedback – den hjælper os med at gøre det bedre. Og så vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over at se din negative anmeldelse på vores Trustpilot.

Med venlig hilsen
Mark fra (det nye) ISONEM

Classificada 1 em 5 estrelas

Service, vergeet 't maar.

Isonem.nl levert vervuilde verf. Inmiddels ruim 4 weken later nog geen vervanging ontvangen na meerdere keren contact te hebben gehad.

11 de dezembro de 2023

Dear Karel,

Thank you for your review. We’re sorry to hear about your experience, but it seems there has been some confusion. The company you mention, Isonem.nl, is a different company in Holland and not affiliated with us at all.

At ISONEM in Denmark, we focus on providing high-quality solutions for our customers in Denmark with a completely new concept and dedicated team. We regret that this review is displayed on our page, as it does not reflect our services or values.

If you have any questions about our offerings or need assistance, feel free to reach out to us directly.

Best regards,
Mark
ISONEM Denmark

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik efterisoleret mit loft.

Fik efterisoleret mit loft via CPH-afd.
Fin kommunikation og alle aftaler overholdt. Fik Isonem til at lave alt arbejdet og materialer og arbejdsløn var til en fornuftig pris.
Kan absolut anbefales.

25 de setembro de 2023

Hej Flemming

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse, og at alt levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din anbefaling og din tid til at dele din oplevelse.

Vi håber, at du nyder godt af den ekstra komfort og energibesparelse på dit loft!

Med venlig hilsen
Mark fra ISONEM

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais