I tried to withdraw $17,500 in profit, but they canceled it due to using a Martingale strategy. Another time, I applied to withdraw $21,000 in profit, and they again said I was using a Martingale stra... Ver mais
ITRADER.COM
Leia as opiniões dos outros
Itrader är falska. Når jag ville ta ut mina pengar ringde deras support upp .Och fick mej att köpa och sälja i en timma och förlora femtusen euro.Tala aldrig om att du vill ta ut pengar för då förs... Ver mais
Hele grote SCAM. NIET DOEN !!!!! Kreeg meteen al na aanmelden tientallen telefoontjes uit heel veel verschillende landen in EU. Ze willen je geld. Stalken, agressie, het account niet meer afslui... Ver mais
Vanaf dag 1, dwz 11 maart 2020, ze net zo gestalked als zij mij. en uiteindelijk na 3 maanden mn' inleg terug, min de belachelijke 50 euro....admin kosten...! Mijn aanpak werkte omdat ik, geloof... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Users, being the most valuable asset of ITRADER, receive the comfort of a large operation - unlike any other in the online market. As a customer, you can enjoy full 24/5 support and a variety of financial services which encompass Forex and stocks, commodities and indices. Operating on a global level, ITRADER gives you the flexibility you need to trade from anywhere in the world.
Informações de contacto
Grosvernor Tower, Griva Dieghni & Kolonakiou 125, ground floor, Linopetra, 3107, Limassol, Chipre
- +357 25123223
- Support@itrader.com
- itrader.com
Ook ik ben er in getrapt
Ook ik ben er in getrapt. Heb 250,- euro gestort en sindsdien wordt ik belachelijk veel gebeld. Ik word er gek van. Elke dag gaat de telefoon. Ik ben er klaar mee. Ik wil mijn 250,- euro teug zo snel mogelijk. En stop bellen

Resposta da ITRADER.COM
NIET AAN BEGINNEN HET ZIJN CRIMINELEN!
NIET AAN BEGINNEN HET ZIJN CRIMINELEN!
Het zijn oplichters ze bellen je gelijk op en willen dat je geld overmaakt, daarna vragen ze je nog persoonlijke gegevens, als je dan twijfelt worden ze boos. ik ben erg boos over hoe ze dit hebben geflikt
ITRADER JULLIE KUNNEN BETER HET GELD TERUG OVERMAKEN EN DE GEGEVENS VERWIJDEREN VOORDAT IK JURIDISCHE STAPPEN ONDERNEEM
wees verstandig en ga niet met deze criminelen in zee!

Aangifte bij de politie
Zojuist aangifte gedaan bij de politie. Dit ivm het niet terug krijgen van het restbedrag van 50,- ik eis dit bedrag binnen 24 uur op mijn rekening te ontvangen! Ik raad iedereen aan om aangifte te doen tegen deze beunhazen!
Waardeloos zelfs 1 ster is te veel!!
Waardeloos zelfs 1 ster is te veel!!! Grote overtuigingskracht bij Itrader.com
Ook ik via een nep advertentie om de tuin geleid en mij onder grote druk aangemeld en uiteindelijk 4500,- overgemaakt. Na 1 week begon de hoofdpijn.. ik moest allemaal documenten insturen. Ik moest op mijn CV zetten dat ik een financieel achtergrond hebt op verzoek van hun medewerker, want tja een professional account is beter!! JA beter voor de cijfers van Itrade zelf.. zij maken profijt niet jij als waardeloos mens...ik had meerdere keren gevraagd hoe moet ik een stoploss zetten? dat is niet nodig zeiden ze!! Ik vroeg wat is een SWap maar wat kosten van de organisatie let er maar niet op zeiden ze!!! Iedere dag dat voorbij gaat en je hebt een trade open wordt de SWAP verhoogd met 500/700 euro!!! Maar ik moest maar niet opletten...Trap hier niet in! Ook hier geldt: als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is het dat ook.
Ik wil mijn geld terug daar uw medewerker mij had gevraagd om een financieel beroep toe te voegen op mijn CV. Ik heb een lijst gekregen met allemaal beroepen om hieruit te kiezen!! Dat kan toch niet op zo een praktijk? Je kan mensen niet vragen om te liegen? ik moest het systeem vertrouwen!! gwn doen!!! Wat een dommerik was ik.. ik ga zo een fb account aanmaken om mensen alerter te maken!! Niemand moet hiervoor valen!! ze blijven je bellen en het is allemaal je eigen schuld!!! Zelfs nu willen ze dat ik meer geld op zet en verder gaan om mijn verloren geld terug te verdienen.. dan moet je maar steeds geld blijven toevoegen!! Er komt echt geen einde aan!!!! LET OP MENSEN.. ER ZIJN VELEN HIERVOOR GEVALLEN!!! Als je vraagt naar de SWAP in het begin dan zeggen ze zo weinig tussen mond en lippen dat je bijna niet hoort en je moet ze gwn vertrouwen... ppfff wat stom was ik ook..als iemand advies heeft voor mij dan hoor ik het graag!!!
Mijn account is:10247607. Ik wil mijn geld terug en account sluiten!!! heel mijn 4500 euro!!! je medewerker heeft mij aangespoord tot meineed!!! ik heb al een deel van mijn gesprekken ingediend en de verzonden e-mails.
Share your story on Itradercom REVIEW Facebook.

Taking your money
Joined via recommendation - put in £250, decided to withdraw until I had proper confirmation of my place in a trading group, then only after I received £206 and contacted them did they decide to clearly show the rules of “0/1 transactions Incur a withdrawal fee of €50” so basically I lost £44 for the pleasure of them wasting my time and constantly calling me. Highly ironic how they warn you about all these illegal groups and loss of money trading and yet it was them that took the money from me. Very dodgy, I’d avoid like the plague if you were considering them as a broker.

Grote overtuigingskracht bij Itrader
Ook ik via een nepadvertentie om de tuin geleid en mij onder grote druk aangemeld en uiteindelijk 1440,- overgemaakt. Na 2 weken slapeloze nachten zelf uitgezocht en inmiddels verzoek gedaan om terugstorting van het bedrag. In ben na 2 weken op precies hetzelfde bedrag weer uitgekomen dus is mijn schade buiten hoofdpijn en stress beperkt gebleven.
Mensen trap hier niet in! Ook hier geldt: als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is het dat ook.
Weet iemand hoe ik al mijn persoonlijke gegevens kan verwijderen uit mijn account en mijn account echt kan sluiten?

Klacht netjes afgehandeld.
Helaas, ik ben er ook ingetrapt.
Las veel positieve dingen. Nu ik verder zoek lees ik dit allemaal. Ik heb binnen 2 uur een verzoek gedaan om geld terug te storten.
Ik heb uiteindelijk al mijn geld terug gekregen inclusief mijn fee.
Ik waardeer dat ze mijn klacht serieus hebben genomen en alles terug betaald hebben. Daarom 3 sterren.

Ook ik ben erin getrapt
Ook ik ben erin getrapt, was me zeker wel bewust van de risico's maar zag het ook als een kans om eens iets uit te proberen. Ik was zelf al gestart met een beleggingscursus. Je wordt steeds weer gebeld omdat ze van alles met je willen bespreken. Ze drammen dan behoorlijk en je moet dan je best doen om ze af te wimpelen. Twee keer een afspraak gemaakt voor een tijdstip dat telefonisch contact mij wel schikte en je raadt het al twee keer is er toen niet gebeld. Ook geen mailtje of iets van sorry het lukt toch niet op het afgesproken tijdstip.
Concluderend ze nemen je niet serieus en mede gezien de vele negatieve recensies voor mij een reden om het ingelegde geld terug te laten boeken waar dan 50euro administratie kosten van afgehaald wordt. Maar ze hebben dus niets voor mij gedaan. In tegendeel ze hebben zich niet aan hun gemaakte afspraken gehouden. Waardeloos. Ik heb het geld overigens nog niet.
Aanvulling 24 juli. Het geld minus de 50 euro "administratiekosten werd binnen enkele dagen teruggestort en inmiddels is het volledige bedrag teruggestort.

Resposta da ITRADER.COM
Ik beveel dit product niet aan.
Ook ik heb me laten overhalen om met 250 euro de gok te wagen.
De advertentie stond op Facebook waarin onze eigen Waylon en Marco Borsato dit product aanprijzen omdat zij er zoveel geld mee zouden verdienen. Zodra je op de advertentie klikt lijkt het alsof je op een NOS site terecht komt waarin een mooi verhaal staat van ene Noah die dezelfde gok ging wagen en tot zijn verbazing zag dat zijn inleg binnen een week was opgelopen tot maar liefst 5349,12 euro.
Klinkt allemaal te mooi om waar te zijn maar ik had oogkleppen op en klikte door. Je komt dan op een site waar je je eerst moet registreren om vervolgens de inleg van 250 euro over te maken.
Daarna volgt er al snel een belletje van een vriendelijke dame die je door het proces leidt. (je moet in het Engels allerlei vragen beantwoorden) Daarna vraagt ze om je persoonsgegevens.
Je krijgt een link waarin je kopieën van je ID kunt uploaden evenals een afschrift waar je naam en een datum op staat.
Zodra alles is goedgekeurd verteld de vriendelijke dame dat een accountmanager contact met je zal opnemen.
Nou, dat heb ik geweten.Ik werd gebeld door ene George. Die man lult 5 kwartier in een uur. Engels met een accent. Een prachtig verhaal over hoe de banken je feitelijk bestelen en hoe rijk je kunt worden met aandelenhandel. Hij werkt naar een status waarin je eigenlijk niet meer kunt weigeren en vervolgens laat hij heel nonchalant aan jou de keuze met welk abonnement je verder wilt.
Zilver, Goud of Platina. Let op, de inleg voor zilver is nog eens 5000! euro. Ik vroeg me serieus af of hij gestoord was geworden maar hij bleef door ratelen. Op een gegeven moment heb ik hem moeten afkappen. Mijn oren suizen er nog van.
Hoe dan ook, zijn doel was duidelijk. Mij verleiden om duizenden euro's te investeren in een voor mij nog onbekend product.
Diezelfde middag heb ik een withdraw formulier ingevuld en mijn inleg teruggevraagd. Hun customerservice reageerde snel en beleefd. Mijn geld kreeg ik binnen 3 werkdagen teruggestort althans, 200 euro. Ze houden 50 euro 'fee' achter.
Dit vind ik bijzonder bezwaarlijk gezien het feit dat ik geen gebruik heb gemaakt van hun dienst en dat ze mij gelokt hebben met een valse en illegale advertentie.Plus het feit dat ik door een zeer dominante en dwingende manager ben gebeld die me probeerde over te halen om minimaal 5000 euro extra te storten.
Dit heb ik met diezelfde customer service gedeeld echter, daar kreeg ik helaas een standaard reactie op.
Dat heeft me doen besluiten om een negatieve recensie te schrijven en beveel ik dit product niet aan.
Edit: itrader heeft ook de 50 euro fee teruggestort. Hun motivatie is mij onduidelijk. Er is geen communicatie over geweest.

Resposta da ITRADER.COM
Again the same story as the others
Again the same story as the others. I started with 250 inlay. On the same day I realised the kind of business I´m dealing with and put a request for withdrawal my money. I filled out all the documents needed and send several proofs of my bankaccount but all rejected. This company practises fraude. I only want my 250 euro back!
They seem to act on it. Now wait when I receive my money back.

Ik wil mijn 215 terug zonder comessie
Ik wil mijn 215 terug zonder comessie.
Na overmaken proberen ze mij dwingen om meer geld over te maken omdat met dit bedrag zou alleen verliezen. Terwijl eerst was dat voldoende om mee te beginen en kon je veel mee handelen.
Mijn account nummer is 10211059 .
Als mijn geld niet volledig op mijn rekening wordt gestort ga ik juridische stappen ondernemen!
Helemaal klaar mee dat ik 10 x per dag gebeld word en dat hij durft mij te vragen HOEVEEL GELD heb je op je spaar en hoeveel heeft je man? Zo!!
Wat is dit now voor het onprofessioneel bedrijf en werknemers met stem opheffen en dat het zomaar in NL kan?
Ik wil mijn geld terug anders ga ik ook te ver!

Resposta da ITRADER.COM
Ze beloven gouden bergen maar ga er…
Ze beloven gouden bergen maar ga er niet op in. Doe zeker geen extra stortingen. Ik was standvast en heb 250 ingelegd. Deze wil ik nu terug. Ik heb support gemailt... we zullen zien.
Als ik mijn geld niet terug krijg zal ik verdere stappen ondernemen. Dit is geen dreiging maar een belofte

Resposta da ITRADER.COM
Ook wij zijn erin getrapt
Ook wij zijn erin getrapt. €215 overgemaakt.
Als we ons geld niet terug krijgen gaan we juridische stappen ondernemen.
Er is al melding gedaan bij AFM en aangifte bij de Politie gedaan!

Resposta da ITRADER.COM
Spijtig dat ik erin ben gestapt er…
Spijtig dat ik erin ben gestapt er worden ook veel te veel positieve ervaringen op internet gezet die je later niet kunt traceren. Ik heb inmiddels aan ITRADER.com een verzoek gedaan om terugstorting van de 250 euro, desnoods met een kleine vermindering voor administratieve kosten. Heb nog niets gehoord maar wacht nog even en dan ga ik een veel langere brief sturen naar ze. Ik word ook gebeld via verschillende telefoonnummers en als je zelf belt krijg je een raar muziekje. mijn accountnummer is ACC10945928. Ik vind het te bizar dat dit zomaar kan. Yvon ten Velden

Sono stato cliente itrader
Sono stato cliente itrader, molto gentili quando devi aprire il conto , poi quando inizi iniziano a chiederti di aumentare il conto se non accetti diventano molto insistenti e prepotenti.
L'account manager che mi avevano affiancato era a dir poco incompetente .
Risultato conto bruciato

Ook ik ben erin getrapt
Ook ik ben erin getrapt. Maar goed, het moet terug te draaien zijn zodat ik mijn inleg van 215 terug krijg. En nee ik betaal geen 50 euro aan administratiekosten!! Wil het volledige bedrag terug. Verzoek gedaan voor terugstorten via de klantenservice. En via degene die mij diverse malen met telefoontjes en mails bestookte. Maar nu geen antwoord meer🤔. Ik wacht dus tot het einde van de week en anders ga ik andere stappen ondernemen. Mijn accountnummer is 10180672
UPDATE, binnen 3 dagen is mijn geld terug gestort op mijn rekening. Ze krijgen er 1 ster bij. Ben op de hoogte gehouden en snel geregeld. MAAR ze hebben wel 50 euro ingehouden. Hier ga ik niet mee akkoord. Dit bedrag wil ik ook terug op mijn rekening. En, ik wil NIET meer telefonisch worden benaderd. Inmiddels alle nrs waar ik mee ben gebeld geblokkeerd, maar zie wel terug als ze hebben gebeld
Grote Oplichting
Grote Oplichting
Ik ben heel mijn inleg 15.250,00 Euro kwijt in 18 uur. Ze waren mij alleen maar aan het pushen om meer geld te storten, meer dan 40x keer gebeld die dag. Heel erg intimiderend, blijven ratelen op zijn “Engels” en zo snel ......, niet te onderbreken, ik werd er helemaal gek van, tot in de nacht 00.30 uur!! Mij bang maken en dat ik moest storten ! Het enige doel was om mij nog meer geld afhandig te maken. Als ik nog 8000 euro zou overmaken om de “swap” te betalen had ik “profit” gehad .... Sprookjes. Over SWAP hebben ze niets verteld, ik wist ook niet wat dat was maar die kosten moest ik betalen 7500,00 euro over 15.000 euro. Ik kan op hun site niet vinden waar het percentage van de SWAP staat???
Het beloofde restbedrag 15% van de inleg als het mis ging krijg ik ook niet terug. Heb hier een mail over gestuurd, ze zouden hier over beraden en terugbellen.............. alles kwijt en geen telefoon gehad terwijl ik de dag ervoor gek werd van al die telefoontje van hun kant.
Wat een firma, ga er niet mee in zee, gegarandeerd dat je alles kwijt raakt....
Wilhelmina

They keep calling constantly
They keep calling constantly from different numbers so that I can't even block they should understand I don't want it when I never answer but they just keep calling and I keep blocking. Due to the numbers always being different I can no longer answer calls from others because I have to look up the numbers to see if it's this business.

Oplichting eerste klas
215 euro overgemaakt, en ik ben erin getrapt!
mijn account laten deactiveren, maar er rest nog een 50 euro verschil die zij niet willen overmaken.
Nooit, maar dan ook nooit (!) hierin investeren
Update (15-7.2019): nog steeds niks vernomen van hun, terwijl zij contact zouden opnemen, een zeer kwalijke zaak dit

Pure oplichters
Pure oplichters, zij rekenen heel veel kosten en bespelen je om maar meer geld te storten. Ik ben heel veel geld kwijtgeraakt door hun manipulatie. Ik ga dit melden bij de AFM en ik hoop dat iemand mij kan helpen om mijn geld terug te krijgen.

Resposta da ITRADER.COM
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.