Grymt imponerad! Ska precis flytta och tänkte beställa kryddförvaring o besticklådor i god tid så det var på plats när det var dax. Allt passade perfekt och kom precis som det var sagt! Kommer definit... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Toppen! Äntligen ordning i översta lådan i vårt ballingslövskök, de har gjort om måtten o nya insatser till tidigare kök går ej att finna. Detta var räddningen. Snabb leverans o bra pris.
Fantastiskt snabb leverans. Beställde på kvällen, och 19 timmar senare fanns paketet att hämta hos ombudet. Trots att vi dröjde med att svara på en fråga om vår bestickslåda ett par timmar. Vilka fin... Ver mais
Den skräddarsydda bestiklådan passade perfekt och när jag råkat beställa fel tillbehör till lådan blev jag kontaktad och uppmärksammad om saken och de tog bort tillbehöret. Det var snyggt!! Man tän... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Att förnya sitt hem behöver inte betyda en tidskrävande renovering eller dyra kostnader. Nu kan du med små enkla medel göra att ditt hem känns uppdaterat och mycket mer personligt! Upptäck exempelvis vad nya kökshandtag och köksknoppar kan göra för ditt kök eller hur en modern läderkrok lyfter hela hallen! Hos It’s Design hittar du prisvärda inredningsdetaljer som enkelt och smidigt förnyar möbler, garderober, kök, badrummet eller hallen. Här får du inspiration och tips på hur nya möbelbeslag kan förnya en hel möbel eller hur små gulliga knoppar gör ditt barnrum mycket mer personligt. Hos oss hittar du helt enkelt detaljerna!
Informações de contacto
Repslagaregatan 43, 582 22, Linköping, Suécia
- 013-10 10 05
- Kontakt@itsdesign.se
- itsdesign.se
Bra service och snabb leverans
Fick byta den första leveransen utan några som helst problem och blev nöjd med leverans nummer 2.
Snabbt och smidigt!
Fina varor och snabb leverans.
Snabb leverans och supernöjd
Den skräddarsydda bestiklådan passade…
Man tänkte alltså längre, ska hon verkligen ha tillbehöret till den beställda bestiklådan eller har hon möjlgen redan modellen som den passar till....
Kommer beställa fler!
Mycket fin service
Mycket fin service! Blev trevligt bemött, fick utmärkt hjälp med att korrigera min order eftersom jag beställt fel, fick bra leveransbesked och varorna kom snabbt.
Mycket bra
Fantastiskt trevligt bemötande vid telefonkontakt då jag råkat beställa fel vara, jag fick den jag skulle ha och jag behövde inte ens betala returfrakten. / Lars J.
Väldigt snabb leverans och produkterna…
Väldigt snabb leverans och produkterna var 👍🏼
Besticklådan passade bra men tyvärr en…
Besticklådan passade bra men tyvärr en skada i ett hörn.

Resposta da It's Design
Perfekt passform och snabb leverans
Fantastisk service och sortiment!
Toppen sortiment på knoppar som vi letade efter. Tyvärr så fullständigt stampade Postnord sönder paketet. 3 av 6 knoppar i mycket trasigt skick. Ett kort mail till företaget o de beklagade o skickade omgående 3 nya knoppar med ett annat företag som kom fram i oskadat o fint skick.
Älskar företagets vilja att ta hand om sina kunder och lösa eventuella problem omgående.
Vi kan inte vara mer nöjda o rekommenderar dem varmt.
Snabb leverans och produkter som var över förväntan!
Fantastisk design och utförande på de…
Fantastisk design och utförande på de fina knoppar och handtag som jag beställde till vårt nya kök och hall. Att servicen också var helt utomordentlig gör att jag alltid kommer att återvända hit för att beställa allt i beslagsväg.
Fantastisk bra service !
Fantastisk bra service !
Kreativ problemlösning.
Kanon snabb leverans.
Jag har bara lovord ! 👌
Carina B-W
Leverans i tid och god kvalitet
Hjälpsamma vid frågor innan…
Hjälpsamma vid frågor innan beställning. Snabb support vid transportskada med att skicka en ny vara.
Bra service och trevligt bemötande.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.