Leia as opiniões dos outros
Top service! Ik raad iedereen aan hier te bestellen! Super kwaliteit foto's. En super snel bezorgd. Ik had een foto vlaggenlijn besteld. Er was iets mis gegaan mbt de opgeslagen foto's. Na contact... Ver mais
De thema slingers voor de verjaardag van mijn zoontje hadden vertraging dus werden niet optijd geleverd. Om toch slingers op te kunnen hangen heb ik ze gemaakt op de site van it's my party! Makkelijk... Ver mais
Ze zijn niet bereikbaar. Niet per telefoon en de chat is al zeker een dag niet bemenst. Via email reageert niemand. Al dagen niet. Ik maak me grote zorgen. Mijn bestelling was niet in orde en pro... Ver mais
Informações sobre a empresa
Itsmyparty is dé webshop voor feestdecoratie. Van kleurrijke ballonnen en vrolijke slingers tot tafeldecoratie en originele feestartikelen, bij ons vind je alles om jouw feestje onvergetelijk te maken. Naast ons brede assortiment kan je ook kiezen voor gepersonaliseerde feestdecoratie, zoals slingers met eigen foto’s en teksten. Perfect voor verjaardagen, babyshowers, communies of tuinfeesten. Wij streven altijd naar een hoge klanttevredenheid en doen er alles aan om jouw bestelling vlot en zorgeloos te laten verlopen. Vragen of wensen? Je kan ons altijd bereiken via info@itsmyparty.be. We helpen je graag verder!
Informações de contacto
Topbedrijf, aanrader!
Topbedrijf! Goede producten en uitstekende service. Aanrader
Heel erg tevreden, erg nette klantenservice
In eerste instantie was de bestelling niet goed doorgekomen. Ik kreeg hier direct netjes bericht over, ik heb mijn bestelling opnieuw kunnen indienen en de dag erna was alles geregeld. Aan de bestelling heb ik nog wat toegevoegd en gevraagd naar de kosten. Maar vanwege de situatie hebben zij mij gecompenseerd. Heel erg netjes geregeld allemaal en ontzettend snelle reacties! Ook heel tevreden over het ontvangen product!

Top service
Ik had een foto vlaggenlijn besteld. Er was iets mis gegaan mbt de opgeslagen foto's. Na contact te hebben gezocht hebben ze direct het probleem opgelost en zijn ze me
tegenmoet gekomen. Super fijn opgelost.
Erg vriendelijke service. Helemaal tevreden! Zoek je iets leuks, zeker hier bestellen.

Ontzettend snelle levering
Ontzettend snelle levering. Goede kwaliteit. Echt blij mee!

Aanrader!
Gemakkelijk programma om mee te werken. Heel vlotte levertijd. En topkwaliteit vlaggenlijn. Superfeestelijk!

Resposta da It's My Party
Op tijd geleverd en hele goede…
Op tijd geleverd en hele goede kwaliteit foto’s!

Zeer goede kwaliteit.
Alle producten die we besteld hebben zijn van zeer goede kwaliteit en werden keurig, op tijd geleverd.

Resposta da It's My Party
Perfecte manier om thema slingers te bestellen
Makkelijk te doen en heel snel geleverd. Her zou zeker mijn keuze zijn om hier weer te bestellen omdat je precies kan maken wat je wil hebben.

Resposta da It's My Party
De bestelling arriveerde snel.
De bestelling arriveerde snel.
Ik vond de foto’s wel Kris-kras door elkaar geplaatst.Ik had verwacht dat de voor-en achterkant gelijk was.

Resposta da It's My Party
Snelle service en goede prijs/kwaliteit…
Snelle service en goede prijs/kwaliteit verhouding.
De gepersonaliseerde foto vlaggetjes zijn een super leuke product!

Resposta da It's My Party
Snelle levering en goede kwaliteit…
Snelle levering en goede kwaliteit gepersonaliseerde slinger!

Resposta da It's My Party
De tippen van mijn vlagjes waren…
De tippen van mijn vlagjes waren allemaal omgeplooid, dus verkreukt.
Verder wel hele goede kwaliteit! Vlagjes zelf ook goed dik!

Mooie slinger
Fijn dat je zelf slinger kan opmaken. Geleverd zoals verwacht. Met stoffe touw. Ook heel fijn.

Resposta da It's My Party
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.