Leia as opiniões dos outros
Polecam łóżeczka ze schodami i ślizgawką. Dzieci są zachwycone. Jakość na poziomie i dostawa na czas. Nawet pomoc przy wniesieniu do mieszkania. 5 na 5. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
polecam, łóżeczko dotarło, dzieciaki są zachwycone a Pan, który przywiózł łóżko jeszcze pomógł wnieść! brawo! Będę was polecała.
Sem histórico de convites para avaliação
Przepiękne łóżeczko
Przepiękne łóżeczko, łatwo się składa (rozumiem już, czemu instrukcji nie było - wszystko jest tak oznaczone, że nie jest ona kompletnie potrzebna). Jedynie termin ciut wydłużony, ale za to kontakt super :) Po przeczytaniu innych opinii bałam się, czy dostanę zamówienie, jednak niepotrzebnie :)
Polecam :)
Ani łóżka, ani pieniędzy
Złożyłem zamówienie w styczniu 2024 roku. Przez ponad rok firma nie dostarczyła ani mebli, ani sensownych wyjaśnień. W maju 2025 udało mi się w końcu odzyskać pieniądze — po niezliczonych mailach, i zgłoszeniu na prokuraturę. Kompletny brak profesjonalizmu, niemal zero komunikacji, a cała sytuacja to jedno wielkie zażenowanie. Zdecydowanie odradzam.
Zadowolona !
Wszystko ok
Poprawne wykonanie, dzieciaki zadowolone, super jakość!
Polecam mega !
NAJLEPSZE ŁÓŻKA DZIECIĘCE NA ŚWIECIE!!!!
Polecam łóżeczka dziecięce pierwsza…
Polecam łóżeczka dziecięce pierwsza klasa ❤️
Świetne łóżeczka dziecięce
Świetne łóżeczka dziecięce, bardzo dobra jakość i jaka pomysłowość! SUPER!!!
Śliczne łóżeczka ❤️❤️❤️ Dziękuję…
Śliczne łóżeczka ❤️❤️❤️ Dziękuję przeogromnie !!!
Chrześniaki dostały piętrowe łóżko z…
Chrześniaki dostały piętrowe łóżko z tej firmy i są w nim rozkochane …
Dziękuję państwu i pozdrawiam
Super kontakt i szybka wysyłka…
Super kontakt i szybka wysyłka zamówienia
Chciałbym podziękować za miła obsługę…
Chciałbym podziękować za miła obsługę oraz szybki czas realizacji wszystko zgine z ustaleniami pozdrawiam.
polecam
Polecam łóżeczka ze schodami i…
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.