J Byg Tømrer og Montage  Opiniões 20

Informações sobre a empresa

1. Carpinteiro
  2. Marceneiro

Escrito pela empresa

Tømrer-og snedkermester med mange års erfaring.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

En rigtig god oplevelse.

Rigtig god kommunikation før og under arbejdet og gode forslag til det skab vi skulle have specialbygget. Jacob overholdt alle aftaler til punkt og prikke og sikrede sig flere gange undervejs at vi var tilfredse med resultatet. Oprydningen efterfølgende var i top.

26 de fevereiro de 2026

Hej Hanne
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder mig oprigtigt, at I er tilfredse med både oplevelsen og resultatet.

5 stjernet oplevelse

5 stjernet oplevelse. Jakob er virkelig dygtig og rar at snakke med. Han var god til jobbet og til at rydde alt pænt op. Han tilbød os yderligere lige at rette på vores tagrender. Alt i alt en super oplevelse, og vi vil med glæde overveje at bruge Jakob en anden gang.

30 de setembro de 2025

Skiftet tagsten

Skulle have skiftet en tagsten og dialog om andre projekter - rigtig god oplevelse

28 de julho de 2025

Hej Jesper
Mange tak for din anmeldelse. Den sætter jeg stor pris på.

Veludført arbejde

Veludført arbejde. Tidsplan passede. God kommunikation.
Jeg fik skiftet tagplader på garagen.

18 de setembro de 2025

Hej Jørgen
Mange tak for din fine anmeldelse.

Yderst tilfreds med pris

Yderst tilfreds med pris, udførelse af opgaven. Oprydning osv

18 de agosto de 2025

Hej Susan
Det er dejligt, at I er tilfredse.
Tusind tak for din anmeldelse 👌

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik 3 tilbud fra forskellig tømre og…

Vi fik 3 tilbud fra forskellig tømre og læst Trust pilot før vi tag beslutning.
J Byg har 5 stjerne!
Meget rimelig pris( billig end andre )
Vi er meget glad og tilfreds hvad Jacob har fix.
Super dygtig, Super sød og venlig og vi vil gerne anbefale hvis I søge en til lave næst projekt.
5+5 stars til J Byg.
Mvh
Kate og Andre
Hilversumvej
2791 Dragør

20 de agosto de 2025

Hej Kate og Andre
Mange tak for jeres fine anmeldelse 👌
Det er dejligt at høre, at I er tilfredse😊
De bedste hilsner

Vores bedste anbefalinger

Vores bedste anbefalinger — flot arbejde, overholdt tidsplanen og ryddede pænt op efter sig

16 de junho de 2025

Hej Lotte
1000 tak for anmeldelsen.

Super god og pålideligt

24 de abril de 2025

Hej Anders
Mange tak fordi du gav dig tid til en anmeldelse.

fra J-BYG Tømrer og Montage

Classificada 5 em 5 estrelas

Super dygtig og sympatisk tømmer

Super dygtig og sympatisk tømmer. Dejligt med en håndværker der går op i kvalitet og finish. Næste gang vi skal bruge en tømmer vil vi vælge Jakob og han får de største anbefalinger med herfra.

17 de junho de 2024

Hej Sidsel
Mange tak for din anmeldelse.

Super pålidelig og dygtig tømrer

Super pålidelig og dygtig tømrer

Virkelig dygtig, rar og pålidelig tømrer. Har sans for detaljer og løsningsorienteret, rummelig og forstående ved spørgsmål og ønsker. Nok ikke billigst, men vores gamle hus havde godt af SÅ dygtig en mand.

9 de junho de 2024

Hej Annette!
Mange tak fordi du gav dig tid til en anmeldelse. Det er mit indtryk, at I har oplevet en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Det var en fornøjelse, at kunne hjælpe jer med jeres projekter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service - ikke mindst oprydning og rengøring.

1 de fevereiro de 2024

Hej Henrik
Mange tak for din anmeldelse.

Stor ekspertise

Stor ekspertise, hurtig og reel. Jacob er så nem at samarbejde med - og jeg overlader trygt opgaverne til ham 😊

8 de janeiro de 2024

Hej Birthe
Mange tak for den flotte anmeldelse :)
De bedste hilsner Jacob

Høj kvalitet

Høj kvalitet, stor præcision i aftaler og behagelig person. Klar anbefaling.

8 de janeiro de 2024

Hej Jakob
Mange tak for din fine anmeldelse.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais