Jacks.nl Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

In tegenstelling tot de vele negatieve reacties zijn mijn ervaringen erg positief. Ik heb juist het gevoel dat mijn winkansen bij Jacks.nl hoger zijn dan bij de meeste concurrenten. Het ligt er natuu... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

sorry maar probeer het nog een keer win me stortings geld terug daarna niks 5 euro per spin en bonus krijgen en 7 euro verdienen alsjeblieft dit is gereguleerd kan niet anders.... moet egt nagekeke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor mij alleen maar positieve ervaringen bij Jacks. Natuurlijk zijn er dagen bij dat ik niets win, maar daarentegen ook regelmatig leuke winsten. En uitbetalingen staan zo goed als meteen op je reken... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Heb account aangemaakt bij online gaming van Jacks en bedrag gestort en welkoms bonus geclaimd, geen bonus ontvangen. Weer gestort wederom GEEN bonus ontvangen. Gevraagd aan klantenservice, zeggen da... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Casino online ou agente de apostas

Jack's Casino & Sports biedt spelers een breed aanbod van online kansspelen zoals: video slots, jackpot spellen, klassieke slots, gokkasten en tafelspellen. Neem plaats aan onze Live Casino tafels, waar onder leiding van Nederlandstalige Jack's Game Presenters, Roulette en Blackjack kan worden gespeeld. Ook is het mogelijk om op diverse sporten zoals voetbal, darts, tennis en F1 te wedden. Dagelijks aanbod aan Jack's Specials. Dit alles in een veilige, verantwoorde en betrouwbare speelomgeving met 24/7 klantenservice per e-mail, telefoon en live chat!

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

504 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

121 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Krijg nooit promoties

Krijg nooit promoties. Deze bookmaker sluit je zomaar uit het niets uit van aanbiedingen. Lijkt wel alsof ze er alles aan doen om het geld van een speler af te pakken. Waardeloos bedrijf.

5 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jacks blinkt tegenwoordig uit in misleiding

Jacks was tot een jaar geleden een erg fijn casino om te spelen en ik speelde er dan ook graag. Eerlijke en overzichtelijke bonussen en de klantenservice was top.

Helaas is het casino de laatste tijd veranderd. Hun nieuwste dieptepunt is dat ze een live casinobonus beloven van €20 als je €40 stort en dan moet je je bonusbedrag 4x rondspelen. Deze bonus hebben ze vaker gehad in het verleden en die heb ik meerdere keren gebruikt.

Wat ze nu echter doen, is dat je je bonusgeld pas gebruikt als je eigen geld op is. Zolang je speelt met je eigen geld, kan je je bonusgeld niet vrijspelen. Je wordt dus gedwongen om óf je volledige saldo inclusief bonusgeld in te zetten op een casinospel, óf je moet je eigen geld verliezen en dan moet je geluk hebben dat je je bonusgeld 4x kan rondspelen en niet gelijk blut gaat.

Ik noem dat geen bonus, maar pure oplichting van je klanten. Schaam je Jacks

4 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Zo kansloos weer dit casino maakt niet…

Zo kansloos weer dit casino maakt niet uit ook al wed je met 10 cent en doe je 2000 spins geen bonus game te krijgen 3000 euro aan inzet totaal en geen een bonus game en ik wed letterlijk met 50cent per spin manipulatie casino...

Laatste keer dat ik hier speel.

1 de junho de 2026

Nog niet eens 1 ster waardig

Nog niet eens 1 ster waardig. 150 euro gestort, 150 bonus. Vervolgens gewonnen naar 1000 euro en wilde ik mijn geld uitbetalen, dus zou je zeggen 1000-150 bonus. Nee, alles kwijt. Speel hier nooit meer!!!!

20 de maio de 2026

Dramatisch casino

Na vele malen er gespeeld te hebben, kan ik inmiddels concluderen dat Jacks het meest kansloze online casino van NL is. Wat een lef hebben die gasten in het zo open en bloot te laten zien aan eenieder die daar speelt. Een schandalig slecht casino. Neem van mij aan aub.....ga er niet spelen!!

19 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik hou wel van een spelletje

Ik hou wel van een spelletje, maar hier ben je wel heel snel door je geld heen. Als je een keer prijs krijgt, dan is meestal minder dan je inzet. In het begin kon je nog wel eens het gevoel krijgen, dat je waar voor je geld kreeg, maar het is nu helemaal niks meer. Nooit meer Jacks voor mij

16 de maio de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.