Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Jacobsen Group. Kommunikationen er klar og venlig, og henvendelser bliver taget seriøst og besvaret hurtigt. Når der har været behov for reparationer eller v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jacobsengroup er bare de bedste udlejere⭐️ Har man et ønske til ændringer i lejligheden bliver de opfyldt og dette sker meget hurtigt. Deres medarbejdere er total serviceminded og dejlige. De ser... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Disse mennesker hos Jacobsen Group er fantastiske til at sælge, og så snart man har skrevet under så er du fanget i et betalingshelvede uden lige. Aldrig har jeg betalt så mange penge for en gammel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I februar 2024 flyttede vi til Herregårdsparken. Vi har af alle i Jacobsen Group såvel kontor og viceværter fået en enestående behandling. Vi kan ikke rose for meget. Vi har haft me... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Associação de empresas de contrução civil

Informação fornecida por diversas fontes externas

Jacobsen Group er den største private udlejer af private lejeboliger og erhvervsejendomme i Herning. Vi har også et lejemål, der passer til dig.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Smilende mennesker med grimme hensigter

Aldrig har jeg betalt så mange penge for en gammel lille lejlighed.
Men det er jo heller ikke uden grund at ejeren drikker margaritaer year round på sin multi-million dyre yacht i det spanske.

7 de julho de 2020

Hej,

Det er svært at give feedback på en anmeldelse når vi ikke ved hvad det er vi skal give feedback på.

Der er ingen der tvinger dig til at leje en lejlighed hos os eller andre steder - vi fremviser lejlighederne og du beslutter selv om leje og lejligheden hænger sammen, og siden du tilsyneladende har underskrevet en lejekontrakt, har det du så tilfredsstillet dig!

Vi opkræver ikke andre ydelser end alle andre udlejere, men det er klart, at betaler du ikke leje som aftalt, kan det føles hårdt vi kræver du skal betale din husleje og de lovbestemte gebyrer - men det er vel i bund og grund ikke særligt uretfærdigt!

Da du er anonym kan vi desværre ikke kommentere mere konkret på dit opslag.

God dag til dig.

Classificada 1 em 5 estrelas

Min kammerat og jeg skulle ud og se på…

Min kammerat og jeg skulle ud og se på en lejlighed på herregårdsparken.
Rikke som arbejder ved Jakobsen group melder ud 1 time før at hun ikke kunne pågrund af sygdom.
Altså 1 time før.

Min kammerat tog fra Århus for ingen ting

Jeg ringede til Rikke og hun lovede at vende tilbage og det har hun nu ikke gjort.

Jeg kan se nu at bo ligheden nu er udlejet den som min kammerat var meget interesseret i og så bliver man brændt af.

Lad vær med at stol på det selvskab!!!

19 de junho de 2020

Kære Peter,

Det er korrekt jeg ikke har forsøgt at ringe tilbage til dig, men har forsøgt at kontakte Ismail selv uden held, og derfor er lejligheden blevet lejet ud til anden side - dette er ikke ensbetydende med jeg ikke har mulighed for stadig at hjælpe ham.

I denne tid hvor der er Covid-19 i omløb, skal vi alle være ekstra opmærksomme på hinanden. Derfor melder vi fra på fremvisninger med kort varsel om nødvendigt, dette gør vi for at passe på jer og på os selv, dette har vi en forventning om alle har forståelse for.

Ismail er velkommen til selv at kontakte mig, for fremvisning af lejebolig, han er ligeledes velkommen til at kontakte mig via mail.

God dag til dig.

Classificada 4 em 5 estrelas

Tryghed er alfa og omega .

Jacobsen Group prøver at yde det bedste for deres lejere, at gøre alle tilfreds er En Umulighed -men ved, som Lejer selv at Yde, får du en Venlig og forstående dialog med Personalet på kontoret og det bliver tilrettet ,den enkelte .Jeg anbefaler med 4 stjerner fordi jeg kun kender Jacobsen Group,( 5 år ) som et firma med stor ekspertise og viden på udlejnings området . Vi kunne ikke være lejere et bedre og mere trygt sted .

20 de setembro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Kan ikke anbefales at bo hos dem

Kan ikke anbefales at bo hos dem, de er meget interesseret i at du har mange penge ude at svømme når du flytter derfra. 3 måneders varme og vand tilbageholdt.

3 husleje stigninger på 2,5 år.

Taler ned og er sure på en i telefonen.

Jeg anbefaler på det kraftigste at finde en anden ordentlig udlejer

-----------------------------
Svar på Jacobsen Groups:
Hej Rikke du har ret i at der ofte tilbageholdes et Aconto beløb det er dog meget unormalt man tilbageholder hele 3 måneders Aconto.
Vi oplevede en utrolig ubehagelig samtale med jeres økonomichef.

Vi blev ved indflytningen også fortalt at altanen ville blive renoveret, det skete aldrig, og vi blev heller ikke informeret om at i havde planer om at bygge et kæmpe højhus som lå få meter fra vores vindue som ville æde alt lys om morgenen og vil forårsage en masse byggelarm i meget lang tid!

-----------------------------
Svar på Jacobsen Groups:

Hej Rikke det er direkte usandt der står ingen steder i lejekontrakten der opkræves 3 måneders aconto.
Det eneste der står er følgende !

"Udlejer kan ved lejers fraflytning tilbageholde en del af depositum til sikkerhed for lejers eventuelle forbrug af varme og vand udover, hvad de af lejer indbetalt a'contobeløb kan dække."

Da i havde brugt over det vi havde i depositum fordi i tager meget høje priser for at få lejligheden istandsat var hele depositum brugt. Der står heller ikke noget om hvor meget der tilbageholdes og der står heller ikke noget om hvis depositum er brugt at der tilbageholdes noget udover et evt. ubrugt depositum.

Hvis i tænker lidt logisk har vi boet i lejligheden fra januar til juli i år altså et halvt år, hele august måned var vi ikke i lejligheden = 0 kr. i forbrug.

I vil så tilbageholde 3 måneders aconto for at sikre jer vi ikke har et overforbrug svarende til 50% det er ulogisk og uforståeligt. Et mere rimeligt beløb havde været et beløb svarende til 1 måneds forbrug, som er standard hos de "fleste" fornuftige boligselskaber.

Jeg håber i tager denne anmeldelse seriøst så i kan forbedre jeres service markant for den er virkelig ringe.

6 de setembro de 2019

Hej Claus,

Det er beklageligt, at du og Astrid ikke synes I er blevet behandlet ordentligt, på trods af vi gennem de seneste 2,5 år, har haft mange gode samtaler med Astrid.

Det er standard for alle professionelle udlejere at tilbageholde et beløb til dækning af det uafsluttede forbrugsregnskab. Når dette er opgjort, vil I modtage afregning af forbrugsregnskabet for 2019.
Jf. Jeres underskrevne lejekontrakt §11 har udlejer ret til at tilbageholde ekstra aconto til det kommende forbrugsregnskab.

Huslejestigningerne der har været I jeres bolig, er sket ud fra Jeres underskrevne lejekontrakt som følger nettoprisindexet jf. lejelovgivningen. Også denne stigning er generel i markedet, og derfor ikke speciel kun for os – de fleste andre ting i samfundet stiger også i pris og det er den prisudvikling vi følger.

Skulle I have andre uafklarede spørgsmål, er I meget velkomne til at rette henvendelse til mig.

Svar på Jacobsen Groups:
Vi oplevede en utrolig ubehagelig samtale med jeres økonomichef.

Hej Claus og Astrid,

Tak for Jeres svar.

Selv om det står i Jeres lejekontrakt, at der bliver tilbageholdt 3 måneders aconto, har vi taget Jeres utilfredshed efterretning, og fremadrettet vil det ydermere stå i opsigelsesbekræftelsen, at dette beløb vil blive tilbageholdt og udbetalt ved regnskabsperiodens ophør.

Jeg ønsker Jer held og lykke fremover.

Jacobsen Group ApS

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais