Jacon Biler A/S Opiniões 197

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har igennem flere år handlet bil ved Jacon, og sidst også ingået en aftale om erhvervsleasing af min bil. Jeg har altid oplevet stor proffessionalisme og de er meget kundemindet. Thomas Hove... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Endnu engang tak til Jacon Biler for fantastisk service med reparation af greb til bagklap på min Mini Cooper S. Hvordan fikser man den opgave, nå der har været en opdatering på selve håndtaget. Ja,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Verdens bedste værksted, fik et stort stenslag og de klare hele processen på kort tid og imellem det hele gik min vinduesvisker motor samme dag de skulle have bilen, det fixede de også samme dag. supe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi købte vores nye VW ID.7 hos Jacon tilabeg i juni 2025 og har været blæst bagover af den fantastiske bil! Det er den bedste bilkøbs oplevelse, min kone og jeg nogensinde har haft. Thomas er utrol... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Mercado Auto
  2. Oficina de reparação automóvel
  3. Serviço de leasing de carros

Escrito pela empresa

Hos Jacon Biler A/S er vores mission at tilbyde vores kunder kvalitetsbiler og en høj serviceoplevelse. Vi har fokus på at give en tryg og personlig købs- og værkstedsoplevelse, hvor kundernes behov og tilfredshed er i centrum. Vores mål er at opbygge langvarige relationer til både kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Vi ønsker at være det foretrukne valg for bilkøbere i vores segment - både regionalt og nationalt, samtidig med at vi sætter standarden for bæredygtighed og ansvarlig forretningspraksis inden for bilindustrien. Virksomheden er snart 30 år gammel og målet er at Jacon Biler A/S er aktuel mange år frem. Dette indebærer ansvarlig virksomhedsdrift, ledelse, hensyn til miljø, uddannelse og medarbejdere.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

No nonsens og professionelle.

Tak for en No nonsens handel.
Lasse svarede professionelt på mine spørgsmål vedrørende prisættelse af min bil i forbindelse med handel.
Jeg blev desuden hjulpet uden tøven omkring en lånebil, og på turen hjem I min nye bil kunne jeg høre de havde glemt noget bagi bilen - det var så 2 flasker vin og et kort.
Bilen er leveret professionelt klargjort, og jeg er faktisk der hvor jeg anbefalet Jacon til hele min omgangskreds.

10 de outubro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

En stor tak til værkstedet

En stor tak for fantastisk arbejde og service til værkstedet hos Jacon Biler, fra start til aflevering blev det en oplevelse der ikke kunne leveres bedre, i er for vilde, tak

3 de outubro de 2022

Handlede bil hos Jacon

Handlede bil hos Jacon. Super service helt fra start med hurtige svartider. Efterfølgende blev bliven afleveret meget professionelt og byttebil blevet taget med retur - god oplevelse.
Selv efter handlen er lukket, er der samme hurtige svartid.
Varme anbefalinger herfra.

25 de setembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jacon anbefales varmt herfra.

Jacon anbefales varmt herfra.

Vi har haft den bedste købsoplevelse ved Jacon. Vi kom for a prøvekøre en Audi Q4 Etron, men endte med at købe en Mercedes EQC.
Sælger var yderst professionel og hjælpsom med de informationer vi skulle bruge for at få en tryg og god handel i hus.

17 de abril de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Ulovlig bil

Købte bil hos Jacon. Viste sig så at den var meget ulovlig. Solfilm på sideruderne foran + meget ulovlig udstødning. Klagede over dette og fik en lovlig udstødning uden betaling og de pillede solfilmen af.
Træls oplevelse som kunne være undgået hvis de havde kigget bilen bedre igennem! Skal dog siges de er utrolig venlige og giver en rigtig god service!

18 de março de 2022

Super dårlig kundeservice

Super dårlig kundeservice!
Ringede tirsdag sidste uge for at aftale vi skulle komme og se på den bmw m4 de har til salg, kommer så der ned søndag som aftalt, men nøglen til bilen kan de ikke finde, nå fejl kan ske, aftaler så de laver et leasing tilbud og sender, høre ikke noget mandag så ringer til dem og høre da jeg skal der ned af igen tirsdag (bor i Århus) tirsdag tikker der så en mail ind om:
At nu vil de ikke sælge bilen eller lease den ud mere pga noget med 12 måneders garanti🤷‍♂️ Og de skriver at det er en tysk engros pris den står til, bevares ja den er på mobile.de, både uden moms og med moms priser.
Utrolig service og spild af tid samt kørte km, jeg vil gøre hvad jeg kan for at folk ikke får samme oplevelse som mig og ligger dette samt den kontakt der nu har være tud i div grupper👌

26 de janeiro de 2022

Fremragende og tålmodig rådgivning

Jeg har over det sidste år (nok mere) brugt rigtig meget af både Jacob og Lasses tid på at forsøge at finde en bil til erstatning af min nuværende firmabil - Det er ikke en nem process, og slet ikke da markedet bevæger sig rigtig hurtigt i øjeblikket.

Altid har de begge taget sig tid til at hjælpe med rådgivning og endnu en ny beregning på en bil de har fået hjem - og samtidig er de meget løsningsorienterede omkring at finde noget der opfylder både ønsker, og justering af TCO osv.

Jeg er stadig ikke helt i mål med mit valg, men ingen tvivl om at jeg ønsker mig at det bliver en Jacon bil!

14 de dezembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Når de store ikke kan......

Vi blev træt af at vente på en ny el-bil fra Mercedes, og tog derfor kontakt til Jacon Biler A/S. Til vores store glæde, havde Lasse i salgsafdelingen en meget flot, lettere brugt EQA stående i butikken, og den har vi lige hentet. Hele forløbet har været super professionelt, og vi er meget glade for handlen og den (næsten) nye bil. Stor ros herfra ;-)

5 de outubro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg vi fraråde alle om at handle med…

Jeg vi fraråde alle om at handle med dem i især Lasse.

29 de setembro de 2021
logótipo da Jacon Biler A/S

Resposta da Jacon Biler A/S

Kære Michael . Tak for din "uddybende" anmeldelse. Vi er naturligvis ikke enige i din antagelse. Vi har masser af glade kunder. Det er vi ydmyge og glade for. Desværre har kommunikationen med dig været yderst besværlig. Om det er Lasse eller andre, du har været i dialog med, er opfattelsen nøjagtig den samme. Du kan, og kommer aldrig til, at diktere, hvad vi skal give for din bil. Vi har tilbudt dig en pris, den er du givetvis ikke tilfreds med. Du har jo alle muligheder for, at handle ved en anden forhandler.

det fedeste sted ever

det fedeste sted ever. Min far købte en BMW x4 2015 fejl fri. Nu siger jeg det lige ud, hvis du vil et sted der vil tilfredsstille dig så tag til jacon. Fede biler fedt sted god kundeservice. Det tager heller ikke så lang tid at købe en bil hos dem for os tog det jeg tror 1 uge eftersom vi skulle ha et anhænger træk på.

26 de março de 2021

Jacon Biler - Det er bare i orden

Hvad tænker man, når:
* booking af tid kører let og smertefrit
* indtjekning og udlevering af lånebil går hurtigt og effektivt
*man bliver ringet op og informeret om, at bilen er klar og hører hvad der er sket
* når bilen har fået den aftalte service og alt er perfekt, og bilen ovenikøbet er nyvasket

Tja, man kan vil kun tænke, at det er bare i orden. De har styr på tingene, og har tilfredse kunder.

Super, super god oplevelse

Jacon Biler er et kvalitetshus med på bilsiden og på værkstedssiden - Prøv dem :-)

25 de fevereiro de 2021

10 stjerner🌟

Har altid været glad for servicen hos JaCon biler, men denne gang overgik de alligevel sig selv.

1: pga travlhed for de lavet bilen færdig i weekenden
2: prisen var tilmed halvdelen af auth. BMW værksted

De burde få 2 x 5
🌟🌟🌟🌟🌟

29 de outubro de 2020

Værre kundeservice findes ikke

Værre kundeservice findes ikke - deres værksted useriøse i deres behandling af defekt på leaset bil, selvom bilen er købt der. Jeg kan ikke anbefale nogen at handle hos Jacon. De vil gerne sælge, men når det kommer til service fejler de fuldstændig.

29 de outubro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais