Velkommen til Jægerhuset | Jaegerhuset.dk Opiniões 44

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi besøgte Jægerhuset den 12 December til en 3 retters menu med vin. Vi var lidt spændte da vi havde læst tidligere anmeldelser. De 3 retter var fantastiske, og der var enda en appetizer med sparkling... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jægerhuset ønsker at fremstå som en restaurant med styr på tingene, MEN deres hjemmeside er IKKE ajour. Min henvendelse omkring et annonceret frokost tilbud blev blankt afvist “Det har vi ikke mere... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Besøgte Jægerhuset for 1. gang til frokost. Fantastisk beliggenhed med skøn udsigt over Furesøen. Blev mødt af imødekommende og venlig tjener, der på professionel vis og med humor tildelte os bord me... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi holdte fantastisk fødselsdagsfest og alt spillede - skøn mad og vine, perfekt service og timing af aftenen, alt kørte snorlige fra velkomst til natmad incl DJ og cocktails. Vi kunne bare nyde feste... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 3 em 5 estrelas

Det må kunne gøres bedre...

Vi er flyttet til området omkring Jægerhuset og så frem til en god aften med udvalgte retter fra a la carte kortet. Vi bookede bord og fik plads til 4 personer søndagen i pinsen. Hvad man IKKE fortalte os ved reservationen var at der slet ikke blev serveret a la carte, men en buffet i stedet for. Så allerede her var vi alle 4 en anelse irriterede over at dette ikke var blevet os meddelt ved bordbestillingen. Yderligere kom vi ved 19.00 og allerede der begyndte buffetten at være tom, kl. 20.00 var den tom....
Buffettens kvalitet var middel, serveringspersonalets påklædning bar præg af at man havde været igang i mange timer...., alt i alt en skuffende oplevelse som vi ikke gentager. Det er ærgerligt, for vi har mange udenlandske gæster og tager selv ofte ud at spise, så Jægerhuset ville have været det oplagte valg, hvis kvaliteten havde været som forventet, men desværre.

21 de maio de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

Unfriendly boss / not good for coffee and cake

What would be a great place for coffee and cake after a nice walk is unfortunately quite unfriendly. Although there were many nice window seats in the warm room with lake view we were chased to the dark front room because we "only" eat cake and coffee.

27 de novembro de 2016
Classificada 2 em 5 estrelas

Efterfølgende trussel med inkasso

Efter afholdelse af en 50 års fødselsdag i september, spurgte vi ved afgang fra lokalerne om vi skulle afregne med det samme - men nej, de ville hellere sende regningen.

Efter noget tid uden modtagelse af en regning, skrev vi til dem igen (samme mail-adr hos jægerhuset som ved første kontakt) og gjorde opmærksom på at vi stadig ikke havde modtaget en regning - men vi fik stadig intet svar fra vores tidligere kontaktperson og vi modtog stadig ingen skriftlig regning.

Så i dag, modtager vi pludseligt en mail fra kontaktpersonen hos jægerhuset, hvor de truer med advokat og inkasso fordi vi ikke har betalt regningen ???!!!

Ikke betalt regningen - vi rykkede selv for den uden svar....

Det viser sig så, at bogholderiet hos jægerhuset tidligere havde sendt en mail med en vedhæftede fotokopi af en maskinbon, som var endt i spam-mappen af hotmail's interne spam regler - og hotmail sletter automatisk spam mails efter 10 dage.

De truer så med advokat og inkasso efter at have sendt en maskinbon via mail og uden at have sendt en skriftlig regning eller rykker med posten - og det selvom vi oprindelig selv rykkede for regningen !!!!!

I henhold til "Lov om inkassovirksomhed" står der under §10:
§ 10. Før der over for skyldneren må iværksættes andre foranstaltninger med henblik på inddrivelse af en fordring, skal der til skyldneren være sendt en påkravsskrivelse, der opfylder betingelserne i stk. 2 og 3, og den i stk. 3 nævnte frist skal være udløbet, jf. dog § 11.

Stk. 2. I påkravsskrivelsen skal tydeligt angives alle oplysninger, som er nødvendige for skyldnerens bedømmelse af fordringen.

Stk. 3. I påkravsskrivelsen skal angives en frist, inden for hvilken skyldneren kan indfri fordringen, uden at der foretages foranstaltninger, hvorved der påføres skyldneren yderligere omkostninger. Fristen skal være mindst 10 dage fra afsendelsen af påkravsskrivelsen.

Vi skal altså have modtaget en skriftlig påkravsskrivelse med posten inden noget kan sendes til inkasso, men alligevel truer de med advokat og inkasso efter at have sendt en mail med en vedhæftet kopi af en kassebon ??!! En mail som nemt kan forsvinde 10 gange på vej gennem nettet og dusinvis af mail servere.

Hvis I/du ikke vil risikere et retslig efterspil selvom I/du hele tiden har handlet ordentligt og i god tro, SÅ HOLD DIG LANGT VÆK FRA JÆGERHUSET

22 de dezembro de 2015

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais