Har haft förmånen att testa lite olika produkter hos Jaktpresenter.se Är väldigt nöjd med samtliga produkter. Nu senast har jag testat visselpipbandet. 5 ⭐️ av 5 möjliga.👍 Retriverkopplen har j... Ver mais
Jag hamnade rakt in i en tiktok-live, där allt visades och sen gick jag in och läste om själva företaget. Där och då beställde jag och hade det dagen efter. Otroligt fina och användbara saker. Trevl... Ver mais
Tror min jakttokige make kommer uppskatta de fina grytunderläggen. Jättefint hantverk och snabb leverans - stort extra plus till Johan som skickade med ett extra underlägg eftersom jag missat att det... Ver mais
Vi inspireras av återbruk och återbruksdesign och finner glädjen i att skapa nya produkter av gamla saker. Jaktpresenter.se bedrivs på Röstorp Gård Bergslagen strax norr om Örebro och är en familjeverksamhet där jakt, natur och återbruk ligger varmt om hjärtat.
Boängen Röstorp 210, 718 95, Ervalla, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Otroligt snabb leverans, passande med erbjudande om fri gravyr, bra utbud!
Felstavatt på den brända trädklossen till slaktsupen.

Resposta da Jaktpresenter.se
Alltid spännande och trevliga produkter, som är fina presenter till jägare. Senaste köpet blir bröllopspresent till to danska jägare. Alltid snapp leverans.
Fint hantverk, värt sitt pris. Jättenöjd med utförandet och leveransen.
Roliga presentartiklar till bra pris handgjorda återvunna
Väldigt nöjd med allt. Snabb leverans, trevlig kundservice och bra produkter.
Jag har beställt kylskåpsmagneter från Jaktpresenter.se, tillverkade av gamla hagelpatroner – både till mig själv och som present till min pappa. Vi blev båda mycket nöjda med produkterna. De känns genomtänkta, välgjorda och har en riktigt fin detaljkänsla.
Leveransen skedde i tid och hela köpupplevelsen var smidig utan några konstigheter.
Rekommenderas varmt till den som söker en personlig och annorlunda present med jaktanknytning.

Resposta da Jaktpresenter.se
Trevliga och välgjorda artiklar. Snabb leverans och trevligt bemötande. Kan verkligen rekommenderas 😄👍🏻

Resposta da Jaktpresenter.se
Beställde en osthyvel, den var väldigt fin och såg bra ut till en början, däremot såg jag sen när jag tittade noggrant att den hade klart rispor och repor över metallen.
Sedan gick själva hyveln även av efter att knappt ha använt den…

Resposta da Jaktpresenter.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.