JV Jakt & Vildmark AB Opiniões

TrustScore: 3 em 5

2,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Svårt att värdera betyget men företaget har bytt ägare. Den nya ägaren Fredrik ringde upp mig då han satt och kollade bak på alla ordrar senaste tiden som föregående ägare lämnat efter sig. Han beskr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hade jätte mycket problem med den förra ägaren med leverans tid och brist på uppdateringar även när jag hade betalat direkt vid köp. Den nya ägaren ringde mig personligen när han hade fått reda på mit... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställt en värmekamera den 8 dec. Varan skulle finns i lager enligt hemsidan. Idag den 12 januari har fortfarande inte fått någon. Har kontaktat kundtjänst vid 3 tillfällen men inget svar. F... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Gjorde en beställning som uteblev utefter annonserad leveranstid. Mailade några gånger utan svar och därefter avbokade jag beställningen. Gjorde betalning via klarna så det var lätt att korrigera p... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamento para caça
  2. Loja de binóculos
  3. Grossista de equipamento electrónico
  4. Loja de hobbies
  5. Grossista óptico
  6. Loja de artigos para desportos ao ar livre

Välkommen till Jakt & Vildmark! Vi är din kompletta leverantör av pålitlig utrustning för jakt, skytte och ett aktivt friluftsliv. Sedan 1:a Januari 2026 drivs hemsidan i nytt företag och i ny regi. Vårt sortiment är noggrant utvalt för att klara Nordens tuffaste väderförhållanden och möta kraven från både erfarna jägare och naturälskare. För oss är din trygghet och nöjdhet högsta prioritet. Vi strävar alltid efter snabba leveranser och personlig service i absolut toppklass. Har du frågor om produkter, din order eller behöver rådgivning inför ditt nästa äventyr? Kontakta vår kundtjänst på forsaljning@jaktvildmark.se eller besök oss på jaktvildmark.se. Dela gärna din upplevelse med oss här på Trustpilot – din feedback hjälper oss att bli ännu bättre!

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

50 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 6% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

22 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

A Gustavsson

A Gustavsson
Kan varmt rekommendera detta företag. Det hade uppstått ett fel med min beställning men jag blev mer än väl kompenserad och fick min födelsedagspresent i tid. Tusen tack.

9 de novembro de 2024

Keep up the good work

Mkt trevligt med en webshop som svarar i telefon! Dessutom otroligt hjälpsam. Kollade upp och återkom med svar på alla mina frågor. Svaren var utförliga och korrekta. Slutade med att jag handlade det butiken rekommenderade och det kommer jag absolut göra igen! Keep up the good work!

2 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Gått i tankar om att köpa ett termiskt…

Gått i tankar om att köpa ett termiskt kikarsikte. Fann ett som kommer snart och kontaktade företaget via mejl en söndag sent på eftermiddagen. Fick snabbt svar vilket jag inte förväntade mig. Visade sig vara Simon som är ägare/VD. Han hjälpte mig med alla frågor och hade ett mycket trevligt och professionellt bemötande. Kändes väldigt personligt vilket är en bristvara hos många företqg nu för tiden. Nu sitter man här och skriver ett omdöme med ett termiskt kikarsikte beställt. Imorgon skall Simon ringa för att se om han kan få fram ett förhandsvisningsexemplar redan i oktober då de hoppas kunna leverera från eget lager i mitten av november. Kanon nöjd och kommer garanterat köpa från detta företag igen.

20 de outubro de 2024

Bra utbud av kvalitetsvaror

Bra utbud av kvalitetsvaror, även för kvinnor vilket inte är så vanligt. Snabb och proffsig service. Supernöjd!!

2 de outubro de 2024

Resposta da JV Jakt & Vildmark AB

Tack snälla - skog & jakt är för alla :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter problem med en infiray ap 13…

Efter problem med en infiray ap 13 värmekamera , så löste jaktvildmark det på ett väldig proffsigt vis där man sätter kunden i fokus. Kan varmt rekommendera dem då servicen är bland det viktigaste . Ett stor tack👌👍

27 de setembro de 2024

Resposta da JV Jakt & Vildmark AB

Tack Andreas och vi är superglada att du blev så nöjd till slut! :)

Classificada 2 em 5 estrelas

långsam hantering

Två veckor efter lagd order fick jag ett mail att ordern var cancelerad pga att de hade fel storlekar på lager.

Otroligt långsam hantering av order med andra ord.

14 de setembro de 2023

Hej Frank
Tack för att du tog dig tid att lämna en recension och för att du delade din upplevelse med oss.

Vi är verkligen ledsna över att du fick en så negativ upplevelse med din order. Det är absolut inte den standard av service vi strävar efter. Sedan dess har butiken fått nya ägare, och vi arbetar hårt för att förbättra både vår lagerhantering och vår kundservice för att säkerställa att något liknande inte händer igen.

Som ett tack för att du delar din feedback och för att vi vill visa att vi kan bättre, vill vi erbjuda dig en personlig rabatt på din nästa beställning. Om du kontaktar oss direkt och hänvisar till denna recension, så ser vi till att du får en unik rabatt på ditt nästa köp hos oss.

Vi hoppas att du ger oss en chans att göra det bättre nästa gång och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till vår butik.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.