Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jamas Wine præsentere altid spændende anderledes vine - kan godt lide ideen om samkøb og så holder deres beskrivelse af vinene - jeg er godt tilfreds men mine køb

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har et par gange købt fantastisk vin hos Jamas Wine gennem deres samkøb. Men til min hustrus 50 års fødselsdag, har især Jacob gentagende gange været yderst behjælpelig med, at sammenkæde forskelli... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fuldstændig fantastisk vin, og fuldstændig fantastisk kundeservice. Jeg skulle afholde vinsmagning, hvor nogle af flaskerne ikke kunne nå at komme hjem. Jeg ringede ind, hvor vi sammen fik ændret ordr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Trods deres markedsføring er blevet lidt push push får de 5 stjerner god service og vin, men hvis den der push push markedsføring bliver ved så bliver det 4 stjerne næste gang :-)

Informações sobre a empresa

1. Loja de vinhos
  2. Grossista e importador de vinhos

Escrito pela empresa

Vi vil hjælpe dig med at finde din nye spanske yndlingsvin - sandsynligvis fra en vinbonde, du ikke kender, og fra et område, du endnu ikke har hørt om. Spansk vin er ikke hvad det har været. Det er langt bedre. I Spanien finder du nogle af europas absolut mest interessante og fremadstormende vinområder i de vestspanske og atlanterhavsprægede bjerge. Det er nyt, elegant og levende vin, der kan begejstre de fleste med sin moderne og trendy vinstil.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

God spændende vin

9 de abril de 2026

God vin og service

8 de fevereiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Vinene er som regel gode

Vinene er som regel gode, men min oplevelse med kundeservice kunne være bedre. I nogle tilfælde har der været forskel mellem det, der blev reklameret for, og det, der faktisk blev leveret, og dialogen omkring dette har ikke altid været helt tilfredsstillende. Derudover har fragten været lidt besværlig, da de valgte afleveringssteder ofte ligger ret langt fra min bopæl. Jeg håber, at disse ting kan forbedres fremover, da selve vinudvalget ellers er fint.

26 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis du er til lækre vine og god service

Jeg har købt vin hos JAMAS mange gange gennem flere år. Der er tre ting, der gør, at jeg vender retur igen: for det første et særdeles godt udvalg af vin fra det “nye” Spanien. Lækkerhed i særklasse. For det andet god service - og for det tredje har jeg ikke fået så meget som en enkelt flaske, der havde prop eller på anden måde var dårlig. Perfekt.

30 de novembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg er vist ramt af uheld vedrørende…

Jeg er vist ramt af uheld vedrørende min ordre/leverance fra jer.
Først viste det sig at en del af leverancen desværre ikke kunneleveres, men 2 halvdel ville komme som lovet i handelsaftalen, dvs den 5. November. Har ikke modtaget denne her den 9 november

1 de novembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais