Japan Hygge Opiniões

6. Papelaria

Sobre Japan Hygge

Escrito pela empresa

GIF med japanske produkter Japan Hygge-logo Besøg butikken ➔

⛩️ Japan Hygge er en japansk butik, der henvender sig både til Japan-entusiaster og til nysgerrige på jagt efter den perfekte gave.

Vores mission? At gøre den japanske kultur tilgængelig for alle 😊. Vores lille, dynamiske og motiverede team gør sit bedste for at finde de bedste japanske produkter til den rigtige pris.

Traditionelt tøj, borddækning, japansk indretning, lykkeamuletter…🤩 Du finder helt sikkert noget, du kan lide.

• 🚀 Hurtig og pålidelig levering
  • 🇯🇵 Autentiske produkter, fremstillet i Japan
  • 🎁 Unikke og originale gaveidéer
  • 👍 Hurtig og imødekommende kundeservice
  • 📦 Nem og problemfri returnering

Mellem tradition og modernitet, minimalisme og kawaii – oplev Japan Hygge allerede i dag!

Har du spørgsmål? Vores team står klar til at hjælpe. Kontakt os allerede i dag.

Ekspreslevering og gratis returnering inden for 60 dage

Hurtig levering på 2-4 hverdage

Nyd godt af hurtig levering på 2-4 hverdage. Fragten er gratis ved køb over 500 kr. Returnering er gratis inden for 60 dage i Danmark.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg købte flere ting

Jeg købte flere ting. Et håndklæde som er godt.
Men en mulepose som er made in India og et viskelæder der er fra Korea.

Jeg ville jo netop have japanske varer og ikke indiske varer med japansk skrift.

Jeg køber ikke igen.

16 de julho de 2026
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Smuk vifte🪭 Hurtig levering

Den bestilte vare, (meget smuk vifte leveret med stofetui) levede 100% op til mine forventninger. Og jeg modtog den meget hurtigt😊 Det kan godt betale sig, at investere lidt mere i kvalitet - fremfor de billige vifter man nogle gange køber på sin ferie☺️

5 de julho de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Ikke dansk firma

Det fremgår ikke, at der sendes uden for Danmark.

21 de junho de 2026
Opinião espontânea
logótipo da Japan Hygge

Resposta da Japan Hygge

Hej,

Vi er kede af, at denne information ikke har været tydelig nok for dig. Oplysninger om vores virksomhed og levering fremgår af vores hjemmeside, men vi forstår din bemærkning og tager den til efterretning.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Japan Hygge Team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais