2,9

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

18 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

2,9

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

SCAM. Send wrong part, never replied.

They had listed the part incorrectly; it was for a different engine. But the worst part is that they sent me a part from a different brand. They don’t reply to emails. This company is a scam. Stay well away!

15 de abril de 2026

1 ster is teveel voor dit bedrijf

1 ster is teveel voor dit bedrijf. Kijkt u aub verder! Veel te duur! Vermijd dit bedrijf, koud over de telefoon. Verschrikkelijke service en totaal gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel. Vraagt belachelijk hoge prijzen voor beschadigde onderdelen. Wanneer je vraagt of er onderhandelingsruimte is krijg je gewoon geen antwoord meer.

31 de março de 2026

Tres satisfait

Très agréablement surpris de trouver les pièces recherchées sur ce site.
Super bien emballées et comme neuves pour moitié prix par rapport a du neuf. vraiment pas déçu, très sérieux

2 de fevereiro de 2026

Parfait!

Parfait!
J'ai bien reçu ma pièce de la commande : 251196226 dans ma boite au lettre en France.
Commandé le dimanche 2 novembre reçu le 5 novembre.
Très rapide et très bien emballé.
Je recommande cette entreprise sans hésiter.

5 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Zelden zo'n goede service meegemaakt

Zelden zo'n goede service meegemaakt.

Airco slang besteld en deze bleek bij levering beschadigd. Melding gemaakt en direct het geld terug ontvangen omdat ze geen vervangende hadden.

Nu bleek echter door wat google werk dat een slang van een Hyundai exact gelijk is aan een Kia en deze was toevallig op voorraad. Dat deze gelijk is, is door Japoto ook nog eens dubbel gecheckt.

Daarnaast heeft de helpdesk ook nog een keer persoonlijk gekeken of de Hyundai slang echt in 100% top conditie was en heeft deze zelf ingepakt voor transport.

Dag erna was de vervangende slang al binnen en de dag daarna werd er ook nog een keer vanuit Japoto een berichtje gestuurd met de vraag of alles goed was aangekomen.

De slang is inderdaad in top conditie en druk test was dan ook geen enkel probleem.

Dikke pluim en nogmaals dank!

20 de outubro de 2025

Waardeloze zaak.....

Waardeloze zaak.....

een remklauw gekocht voor een Suzuki Vitara gekocht bij hun. Eerst gebeld, ja die hadden ze wel.. 40 Km in de auto heen en 40Km in de auto terug, bleek het een verkeerde remklauw te zijn. Weer 40 Km heen om de juiste te halen, maar nee meneer die hebben we niet, ook geen geld terug want je kon een tegoed bon krijgen voor een latere aankoop.. Die tegoedbon konden ze wel ergens op een donkere plek steken bij hun zelf.. Al met al 160 Km gereden voor geen juiste remklauw, ik koop er zeker niks weer

22 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling en retour uitstekend afgehandelt

Ik heb recent een zij spatbord besteld bij Japoto. Alles is goed terug te vinden op de website. Had ze al eens via de chat benadert en kreeg snel reactie. Onderdeel moest ik helaas terug sturen en heb dus herroeping aangevraagd via formulier. Kreeg binnen paar dagen antwoord en na terugsturen onderdeel had ik binnen 2 dagen al bevestiging dat de retour verder zou worden afgewikkeld met een credit nota erbij.
Ik moet je zeggen dat ik nooit eerder zo'n een strakke en nette afhandeling heb gehad van een retour (ging om paar honderd euro). De retour kosten zijn voor eigenrekening maar die vielen mee voor mij. Ik had mijn geld binnen 4 werkdagen terug ( had de herroeping om een zaterdag verstuurd). Al met al een uitstekende ervaring met dit bedrijf. Jammer dat ze zo ver weg zitten.

12 de fevereiro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

snelle levering, goede tips voor installatie, maar blij klacht geen reactie meer

Het scherm van navigatie/mediaspeler van onze hyundai was kapot. We hebben een nieuwe (tweedehands) besteld bij Japoto. Kregen zelfs tips hoe te installeren en het was snel binnen. Super natuurlijk! Het was wel super jammer dat er een hoekje afgebroken was. We hebben het kunnen lijmen, maar het verdient niet helemaal de schoonheidsprijs. Omdat we er toch wel echt van baalden heeft mijn vriend een mail gestuurd, maar daar hebben we nooit reactie op gehad :(.

20 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

JAPOTO: Danke für nichts!

Handschuhfach bei JAPOTO bestellt, Lieferung von JAPOTO war falsch, 2x JAPOTO angeschrieben, keine Antwort! Teil an JAPOTO zurückgeschickt. Was macht JAPOTO? Schickt das Teil zurück. Das ist Service von JAPOTO! GELD WEG!

19 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle en vriendelijke service. Dikke aanrader

Was op zoek naar afgedankte autogordels om jonge aanplant binnen in tuin mee vast te zetten. Berichtje via Whatsapp link op de site gestuurd waarop snel werd gereageerd en gratis geleverd (in ruil voor deze review). Ik zeg: helemaal top! Hartelijk dank

14 de abril de 2020

Goede zaak die Japoto!

Goede website gespecialiseerd in gebruikte Japanse (en Koreaanse) auto-onderdelen, goed doorzoekbaar en niet duur. Voor 15:00 besteld en de volgende dag al binnen, gooed verpakt in stevige doos.
Erg blij met mijn vervangende speaker, zodat ik op vakantie weer fijn naar muziek kan luisteren. Hier ga ik zeker vaker gebruikte onderdelen halen voor mijn Toyota

3 de agosto de 2019

É esta a sua empresa?