Andra gången jag använder mig av JC flytt och har rekommenderat dom till familj och vänner redan efter första då de var helt fantastiska! Denna gången var inget undantag. Snabbt,smidigt, prisvärt o... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Mycket väl utförd flyttstädning! Spotless. Besiktningen från hyresvärd gick med beröm. Kan bara rekommendera JC flytt och städ om ni vill ha en grundlig och professionell flyttstädning. En kommunika... Ver mais
Jag fick mycket god hjälp av företaget vid flytt samt städ. Flytten gick snabbt och smidigt och personalen var vänliga. Städet var professionellt utfört och jag var mycket nöjd med resultatet . Jag u... Ver mais
Det kändes väldigt smidigt och lätt att boka online och så fick man offerten direkt. Bra och tydlig kommunikation med företaget. Flyttstädningen blev godkänd direkt av min hyresvärd så det var inga ko... Ver mais
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Superduktiga tack för en snabb och…
Superduktiga tack för en snabb och proffsigt bemötande
Ingen bra upplevelse av firman
Bokning av flytt. fullde i alla uppgifter fick till svars att det blir en bil på 25 kubik. Mina möbler fick inte plats i bilen fasten jag hade uppgett storlek på lgh. Hade svårt att kommunicera med flytt killarna.

Resposta da JC Flytt & Städ AB
Helt fantastiska!
Denna gången var inget undantag. Snabbt,smidigt, prisvärt och grabbarna är riktigt roliga och trevliga :).
Tacksam för er!
Vill tacka för exemplariskt utförd…
Vill tacka för exemplariskt utförd flytt. Väldigt trevliga killar som trots pressat schema med gott humör genomförde uppdraget till full belåtenhet.
Snabba svar på mail o prisvärd service.
Snabba svar på mail o prisvärd service.
Professionella och har alla grejer i ordning och hanterar sakerna bra.
Är det något som kan bli ännu bättre är det tidsangivelser för start men samtidigt svårt när man flyttar eftermiddag och då beror på andra flyttar på morgonen.
Bra service
Bra service. gick smidigt och allt var perfekt. Snälla och trevliga personalen
De var två flyttningar efter varandra på cirka 2 timmar.
Rekommenderas varmt
Toppen kvalité på flytten och…
Toppen kvalité på flytten och städningen. Allt sköttes professionellt och enligt förväntan. Kommer att använda mig av med igen
Mycket väl utförd flyttstädning
En kommunikationsmiss klarades upp snabbt, proffsigt och med fantastiskt bra och trevligt bemötande från firman.
Jag och min man är otroligt nöjda, har bara gott att säga och kommer anlita JC igen. (Om vi någonsin orkar flytta en gång till innan vi blir gamla) 😄☀️
Vill varmt rekommendera JC-flytt.
Vill varmt rekommendera JC-flytt.
Smidigt från bokningstillfället till betalning vid avslutat arbete. Killarna som skötte flytten var snabba, hjälpsamma och vänliga.
Pålitliga
Pålitligt flyttbolag
Seriösa
Engagerade
Effektiv planering
Service inriktade
Alltså jätte toppen killar ❤️❤️❤️❤️
En rolig flytt på köpet en flytt att minnas😂
Att rekommendera till 1000
🌟🌟🌟🌟🌟
Super nöjd
Stort tack / Carina
Jc städ
Super fint städat
Både jag å nya ägaren jätte nöjda
Stort tack till er oxå ❤️❤️
Nästa flytt är detta bolag givna ❤️
Väldigt proffsig hantering av flytten
Snabb och smidig hantering .De är snabba med att svara och är tillmötesgående för ens behov. Kan starkt rekommendera JC Flytt & Städ för den som vill få hjälp med sin flytt!
Pålitliga och försiktiga med varorna
Pålitliga och försiktiga med varorna. De kommunicerar och tar sitt jobb på allvar. Är även trevliga och tar hand om möblerna utifrån kundens exakta önskemål. De har verkligen överträffat mina förväntningar så jag rekommenderar de med stort värme.
Snabbt och smidigt fixat 💪
Smidigt och snabbt fixat av killarna 💪
Vi flyttade vårt kontor på 130 kvm
Vi flyttade vårt kontor på 130 kvm. Bra kontakt i förväg. Snabba, trevliga och effektiva på flyttdagen. Inga konstigheter.
Snabba. O effektiva
Snabba, duktiga o trevliga killar hjälpte mig med flytten idag. Ett stort tack till er och er firma för väl utfört arbete. Jag rekommenderar alla som ska flytta att kontakta JC flytt.
Med vänlig hälsning, Sanne i Östra Ljungby
Varning för JC Flytt & Städ!!!
JC Flytt & Städ i Helsingborg skickade fyra pers, varav en kunde svenska, mycket kommunikationsproblem. De repade och skadade nyinköpta möbler samt befintliga dörrar och parkettgolv i den nya lägenheten. De lämnade kvar ouppburna flyttlådor samt möbler utanför lägenheten och förstörde en platt-Tv samt tog sönder porslin som de inte ens berättade om.
Fy för denna usla flyttfirma, aldrig mer!!!

Resposta da JC Flytt & Städ AB
Mycket tillmötesgående och trevlig…
Mycket tillmötesgående och trevlig personal. Kom på utsatt tid och hörde av sig i god tid.
Kan starkt rekommendera denna firma.
Snabbt, smidigt och bra priser!
Supernöjd med JC!
Fick snabbt svar med offert inkluderad.
Killarna som hjälpte till med flytten var supertrevliga och skötte jobbet snabbt och smidigt.
Ska även nämnas att det var kort om nästan ingen väntetid för kundtjänst, vilket är helt underbart (och tyvärr ovanligt nuförtiden), och även där supertrevligt och lösningsorienterat bemötande!
Kommer framöver rekommendera JC Flytt till alla jag känner. Så jädrans nöjd! 10/10
Kan varmt rekommendera denna…
Kan varmt rekommendera denna flyttfirma! Effektiva, starka och mycket trevliga!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.