Informações sobre a empresa

3. Serviço de protecção contra incêndios
  4. Fornecedor de cadeados
  5. Chaveiro

Escrito pela empresa

JC Pengeskabe har været fast leverandør til pengeinstitutter i hele Danmark siden 1982. Vi er din sikre leverandør af pengeskabe, brandskabe, døgnbokse, deponeringsbokse, elektroniske kodelåse, nøgleskabe, batteriskabe, tidsforsinkelseslåse og rullegitter. JC Pengeskabe dækker hele Danmark og hjælper dagligt med transport, montering og afmontering af pengeskabe – uanset størrelse og vægt. Der er kort sagt ikke den opgave, vi ikke kan løse: Lige fra at åbne og reparere små våbenskabe til de helt store boksskabe.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem en god oplevelse

Helt igennem en god oplevelse , alt var som aftalt , kan varmt anbefales.

11 de março de 2026

Hej Bo

Tusind tak for din anmeldelse samt de fem stjerner. Det sætter vi alle på kontoret stor pris på, at du har taget dig tid til.

Det glæder os at høre, at du har haft en god og tillidsfuld oplevelse i forbindelse med dit køb af våbenskab. Dejligt at have dig forbi lageret.

Rigtig god fornøjelse med våbenskabet, vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det har været en god oplevelse at…

Det har været en god oplevelse at handle med JCP. Der var god kommunikation og service, aftaler til tiden og et pengeskab som passer til vores behov.

2 de dezembro de 2025

Hej Carsten

Tusind tak for din fine anmeldelse samt de fem stjerner. Det sætter både vi og Christen stor pris på, at du har taget dig tid til.

Det glæder os at høre, at du har haft en god og tillidsfuld oplevelse i forbindelse med dit køb af pengeskabet. Vi håber du bliver glad for det - og det holder i mange år frem :-)

Rigtig god fornøjelse med pengeskabet, vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang.

God service og rådgivning hos JC Pengeskabe

JC pengeskabe har ydet en rigtig god kundeservice og rådgivning, både pr. telefon og ved besøg hos dem for at se skabene.
Kan kun anbefale JC Pengeskabe.

10 de junho de 2024

Hej Anders

Tusind tak for din anmeldelse samt de fem stjerner. Det er dejligt at høre, at du har fået en god rådgivning omkring dit behov og dine ønsker - det gør vi nemlig rigtig meget ud af her hos JCP.

Det glæder os at høre, at du har haft en god og tillidsfuld oplevelse i forbindelse med dit køb af pengeskabet. Dejligt at have dig forbi lageret.

Classificada 1 em 5 estrelas

JCP warehouse

I ordered from this company on April 6 2023 and haven't received my order.
Tried to email them.
I believe this company is a scam as of April 22 no order

6 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

JC Pengeskabe nægter at hjælpe med reservedele.

JCP.dk eller JC Pengeskabe har egentligt gode skabe, men nægter kategorisk at hjælpe med reservedele.
Det er dybt uholdbart i disse bæredygtighedstider at man skal smide et fint pengeskab ud fordi f.eks plastikken på forsiden er gået i tu.
Det holder ike i fremtiden, og det er dum og kortsigtet profitoptimering.

2 de junho de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais