Jelling Kro Opiniões 26

TrustScore: 2 em 5

2,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Det ringeste måltid nogensinde… Mortens and med brune og hvide (med skald) kartofler. Anden var gummiagtig, de brunede kartofler var farvet af noget der minder om sovsekulør der var brændt, de hvide... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi var på Jelling Kro - Mortens aften - en porrekartoffel suppe m skind og konsistens som en tynd kartoffelmos og kedeligt brød til - rosa stegt andebryst - der sejlede i rød kødsaft - og sveske... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Det ringeste måltid nogensinde……

Anden var gummiagtig, de brunede kartofler var farvet af noget der minder om sovsekulør der var brændt, de hvide kartofler var med skrald på, rødkålen smagte af saftevand, alt var undersaltet og ikke 300kr. Værd, jeg kommer aldrig igen

10 de novembro de 2025

AVOID . WORST SERVICE EVER

Very annoyed and disappointed. We had a formal confirmed reservation for Saturday January 13th at 4 pm. We arrived quite before that, and an employee or owner told us the restaurant was closed despite having two tables at the time. He obnoxiously and falsely insisted our reservation was for 2 pm which is a lie. I don't understand. Then he told us to go eat to other restaurant which had a private event and did not let us in. Very sad to see such lack of empathy and this awful uneducated behaviour. It is perhaps a matter to reflect if this is racial profiling since us, not being danish but spanish visiting tourists were treated like this. Avoid

13 de janeiro de 2024

Jul i Jelling

Hyggelig, julepyntet kro. Man kommer ind fra kulden til en dejlig, rolig atmosfære og stemning. Og om ikke jeg fik den bedste æggekage, jeg kan erindre. Rygende varm med lækkert tilbehør. Stor ros herfra. Det er mange år siden, jeg sidst har været her, men her kommer jeg helt bestemt igen.

16 de dezembro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Svedne og genopvarmede wienerschnitzler.

De ringeste wienerschnitzler vi til dato har fået. De var brankede på min. den ene side. Den ene havde været genopvarmet så mange gange at der ikke var genkendeligt kød tilbage under paneringen. Tilbehøret var ikke stort bedre. Jeg studsede godt nok over at servitricen på forhånd kom og byttede knivene ud med skarpere steak-knive ... til wienerschnitzel? Nr. 2 * er udelukkende fordi værten dog kompenserede ved at tage halv pris for maden og ingenting for sodavandene.

10 de setembro de 2023

Stjerneskud

Stjerneskud
Kan på ingen måde anbefale at
Bestille stjerneskud på Jelling Kro.
Har spist mange af slagsen forskellige steder og Jelling Kro's
Stjerneskud tager godt nok prisen som den dårligste og dyreste endda med afstand.
Det hele smager af frostvarer der er varmet i microovn..

12 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

I dag var vi på Jelling Kro og sikke en…

I dag var vi på Jelling Kro og sikke en oplevelse vi hade vors datter på 4år med selv vors datter blev behandlet så godt af vi nu sider i bilen og snakker om hvor godt det var maden var i top servicen var også i top at var perfekt Tusind tak for mad vi kommer helt klart igen vi ses mange hilsner Thomas Camilla og Victoria

2 de agosto de 2023

Bestilte et stjerneskud

Bestilte et stjerneskud, Den stegte fisk var sort nogle steder ( Overstegt) Den dampede fisk var tør og smagløs. 3 citroner skiver er lige i overkanten. 30 kr for en kande vand, med 2 isterninger 15 kr pr isterninger. Og så kommer der 5% procent på regningen i råvare tillæg. Det er ikke i orden.

30 de julho de 2023

En rigtig dejlig dag

Vi valgte Jelling Kro som stedet der skulle være rammen om vores bryllupsmiddag sammen med vores gæster.

Værten og værtinden gjorde alt for at gøre vores dag speciel. Værten var især god til at fornemme stemningen blandt vores gæster og var hele tiden på forkant.
Alle være gæster var tilfredse, det var vi også.
Maden var dejlig, vi havde den bedste dag og vi takker Jelling Kro for at være med til at gøre det så godt. Hele vores weekend på kroen var uforglemmelig og vi er taknemmelige for den service vi fik.

Jeg giver næsten aldrig 5 stjerner men her er det virkeligt fortjent.

15 de julho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ups! Så blev der lige lagt 5% (råvaregebyr) oven i prisen, vi skulle betale. SELV på drikkevarer. Svineri

Vi var en 5 pensionister, der var på udflugt til Jelling. En af deltagerne foreslog Jelling kro som frokoststed. Vi blev venligt budt velkommen og vist en plads i haven og dejlig skygge. Priserne var i overkanten af, hvad vi havde forestillet os, bla kostede et stk smørebrød med fiskefilet 110kr, men så måtte det da også være specielt godt. Vi bestilte forskellige retter, der blev serveret samtidigt. Men hverken maden eller pynten imponerede os. Det var skrabet og en underlig sammensætning. Spiseligt og ok og alligevel ikke til prisen. MEN MEN overraskelsen kom, da vi skulle betale. Vupti blev der lagt 5% oven i prisen - det de kaldte råvare-gebyr!!! Vi protestede, da man ikke bare kan tage mere for maden end, hvad der står i menukortet. Men her kom deres snu overraskelse: på side 2 under velkommen til Jelling Kro, står der, at de pålægger regningen 5% mere for råvarer. Åbenbart også på drikkevarer!!!!!! Svineri!
Så husk at læse menukortet fra start til ende, da det åbenbart er muligt at få indskrevet en merpris på maden godt skjult i en lang tekst om noget andet. Svindel og dårlig opførelse!
Vi kommer der aldrig mere. Bestemt ikke pengene værd.

21 de junho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Super god 80 års fødselsdag..

Vi har lige holdt min mors 80 årsfødselsdag på kroen.. Og det var bare rigtig godt - vi mødtes på kroen til øl, vand og sandwich - og derefter middag efter tur rundt på palisaderne og kongernes Jelling - middag var rigtig god - lækkert og rigelig mad, og god vinpakke.. personalet serverede perfekt så det passede med indslag og underholdning..
Vi vil klart bruge Jelling kro igen..

19 de setembro de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Stjerneskud på Jelling Kro

Stjerneskud på Jelling Kro
Kogt rødspætte, stegt rødspætte, koldrøget laks, sort kaviar, marineret rejer.
Jeg savner at stegt rødspætte er mere fisk end brød. Marineret rejer giver syrlighed og en slags friskhed og generelt et godt stjerneskud til 145 kr. God betjening og læste godt at jeg bare bare var sulten og ikke i samtalehumør. Hyggeligt sted både indenfor og udenfor. Enkelt bordkort
Kommer gerne igen

12 de setembro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Vi kom i autocamper og meddelte vores…

Vi kom i autocamper og meddelte vores ankomst dagen før og blev modtaget med meget venlighed og imødekommenthed og servicen var helt i top. Vi spiste på kroen om aftenen, vi fik helstegt rødspætte med hele svineriet, det smagte dejligt og der var rigeligt mad. Serviseringen var helt i top,imødekommende personale. Kan kun anbefales

19 de julho de 2021

Lækker mad 🙂

Har fået super lækkert mad her i denne corona tid på Jelling kro og jeg kan kun varmt anbefales at smage deres lækker mad så derfor får de 5 ⭐️ da man ikke kan give 10 ⭐️.. ikke sidste gang jeg får mad derfra ❤️❤️❤️

26 de fevereiro de 2021

Vi var på Jelling Kro

Vi var på Jelling Kro - Mortens aften

- rosa stegt andebryst - der sejlede i rød kødsaft - og svesker så hårde som kanon kugler (en gaffel kunne ikke stikkes i dem) og en sovs der smagte af ingenting.
Det er det ringste mad vi nogen sinde har fået serveret ude - så både første og sidste gang vi har været der.

12 de novembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Sæt aldrig dine ben i Jelling kro

Sæt aldrig dine ben i Jelling kro , deres mad er ren fusk og tårnhøje priser! Min veninde holdt hendes fødselsdag der for 50 personer, de gik nærmest sultne derfra.... vi valgte at betale 19.000 kr istedet for de 24.000 kr de forlangte! kort tid efter dumper der et brev ind om trussel af inkasso hvis de resterende penge ikke blev betalt inden 5 dage... Jelling kro... i får eder name jeres sag for nu.... vi holder på vores.... i ødelagde dagen for min veninde, der havde sådan glædet sig til at have en hyggelig dag.... ikke engang sørgede i for velkomst drinks mm!! og I bar maden ud, inden folk havde taget for sig. Plus det var så ringe kvalitet og pynten på maden var forfærdeligt. Sæt aldrig jeres ben på Jelling kro. Det er spild af penge§§

1 de agosto de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Det værste mad jeg har fået i mit liv

Det værste mad jeg har fået i mit liv! Total ubehøvlet betjening ! Blev smidt ud fordi vi brokkede os over kvaliteten af maden... skulle havde tjekket trustpilot inden vi gik ind da andre her har haft samme oplevelse. Aldrig sæt dine ben der !

24 de julho de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais