Jette Frölich Design Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Fik ikke ordrebekræftelse eller svar på den mail, hvori jeg efterspurgte en sådan. Ville være bekymret for, om kundeservice er til at komme i kontakt med ved større problemer. Min pakke blev dog lever... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg holder meget af Frölichs klip, men... købsoplevelsen her var altså ikke optimal. To uger før påske gik jeg ind for at bestille noget påskepynt. Der er på siden et eget faneblad med "Påske"... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

Escrito pela empresa

Creating unique Danish Design since 1969.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Det smukkeste julestel

Har deres julestel som bliver taget i brug i starten af november hvert år. Det er det smukkeste julestel ud af alle dem der findes på markedet i dag efter min mening. Jeg elsker det :) Vi får så mange komplimenter på stellet, at mange af mine venner har også købt det :)

11 de novembro de 2024

Elegant, smukt og stemningsfuldt

Min mor og jeg var oppe hos Jette og se hendes juleudsmykning. Der var så smukt pyntet op og hendes produkter er helt klart noget af det mest elegante og stemningsfulde vi har set. Jette selv er super imødekommende, gæstfri og meget behageli. Kan kun anbefales.

11 de dezembro de 2023

Smukkeste design

Smukkeste design! Som kæmpe fan gennem mange år af Jettes altid smukke og tidsløse design, er det en tilsvarende stor fornøjelse at opleve, hvordan deres fine kundeservice også lever op til navnet. Altid en kæmpe fornøjelse!!

18 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

At møde Jette Fröhlich i hendes egen…

At møde Jette Fröhlich i hendes egen univers og se hende skabe små mirakler var fantastisk. Har prøvet at pynte til jul med hendes smukke ting, men desværre er endnu en mørk sky over vores hjem til at lægge en dæmper på julestemningen med måsje endnu en begravelsei julen. Hendes fine lille fe i lilla hænger fra min lampe i mit arbejdsværelse og den er bare det smukkeste som jeg har set. Jette er så sød og nærværende når der er åbent hus hos hende. Det er som at besøge en kær veninde. Og hendes søn Johan ved præcis hvordan en kunde skal føle sig som noget særligt. Jette er en af Danmsrks mest fantastiske ambassadører. Glædelig jul til jer

11 de dezembro de 2021

Fine klip, dårlig købsoplevelse

To uger før påske gik jeg ind for at bestille noget påskepynt. Der er på siden et eget faneblad med "Påske", hvad der jo så lovende ud. Det viste sig dog, at "Påske" hus Jette Frölich åbenbart er alt fra middagstallerkner med juledesign til lyslygter med feer - og derudover, at stort set intet af en faktiske påskepynt var på lager! Alle de forskellige klip stod på siden som var de til salg, men når man så klikkede ind på de enkelte ting, viste det sig, at de ikke var tilgængelige.
Øh... måske skulle I (for det første) lige få lidt bedre styr på jeres hjemmeside og (for det andet) lige sørge for, at jeres lagerbeholdning giver mening i.f.t. årstiden?!?

På forsiden reklameredes der endvidere med et "Gratis gækkebrev ved alle ordre" (lær også gerne lige retskrivning, når I er i gang...). Jeg bestilte for over 600 kroner og var derfor egentlig lidt overrasket over, at jeg ikke fik et gækkebrev med i min pakke. Til gengæld fik jeg så en invitation til "Jettes julestue"... som blev afholdt mellem d. 28. november og d. 19. december 2021!! Altså, helt ærligt! Har i hovedet under armen? Dette virkede næsten provokerende.

Klippene er fine, og pakken kom hurtigt, men det samlede indtryk bliver af en virksomhed der ikke prioriterer deres webshop, og som har rigtig meget rod i systemet.

6 de abril de 2022

Hej Ida Marie,

Vi er enormt kede af at høre at din oplevelse med os ikke har været i top. Din oplevelse med vores hjemmeside er selvfølgelig taget til efterretning, og vi vil skride til handling på det hurtigst muligt. Tak for at dele det med os.

Med hensyn til din pakke, må vi desværre undskylde at alt ikke har været som det skulle være. Der er sket en fejl på vores pakkelager, og vi har sendt en ny pakke afsted til dig med et par gækkebreve og en dekorationsgren i jern som du gerne burde modtage i løbet af de næste par dage.

Rigtig god weekend!

JFD Teamet

Classificada 5 em 5 estrelas

Smukt service og excellent betjening

Er helt forelsket i de mange fine ting på hjemmesiden - særligt det smukke ‘vinterstjerner’ stel som jeg begyndte at samle på i November 2021.
Altid god service og hurtig levering! Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

31 de janeiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

De smukkeste pyntegenstande til…

De smukkeste pyntegenstande til hjemmet. Jeg har gennem årene købt et hav af dem både til mig selv og til gaver. Senest den lille blomsterpige og venter nu spændt på levering af juletræerne fra "vinterskoven". Dejligt, at der jævnligt er gode rabatter, så man køber lidt mere - og der er meget hurtig levering. Mine allerbedste anbefalinger.

25 de janeiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service og hurtig…

Rigtig god service og hurtig afsendelse.
Havde en reklamation på 2 tallerkner og fluks blev problemet løst uden nogle komplikationer. Top service. Handler helt sikkert der igen.

5 de janeiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Købte flere ting alle meget flotte og…

Købte flere ting alle meget flotte og af god kvalitet

23 de dezembro de 2021

Resposta da Jette Frölich Design

Kære Susan - tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du blev glad for de flotte designs og at du satte pris på den hurtige levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er et juleeventyr hvert år

Det er et juleeventyr hvert år.
Jeg husker som lille pige , at have set Jette frolich . Juleudstilling i Hele Illum’s bolighus. Det var mit første store jule udstilling . Jeg har samlede Jette’s frolich juleting, gennem mange år. og set frem til hvad nyt der kom år for år.
Jeg købt ting over nettet de sidste corona år. Alt fungere . Jeg får tingene
Inden for et par dag . Kan kun anbefale det.prøv selv glædelig jul

22 de dezembro de 2021

Kære Unni,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du i mange år har holdt af Jettes flotte designs og stadig samler på dem. Det er vi yderst stolte af. Vi håber på at vi ser dig i mange år endnu.

Classificada 3 em 5 estrelas

Modtog en mast forsendelse.

Modtog mit ophæng, blot sendt i en boble-kuvert. Æsken var så mast, at jeg knapt kunne finde ud af at få ophænget ud af den…. Jeg beholder dog ophænget.

22 de dezembro de 2021

Kære Susanne,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er kede af din æske var gået i stykker under transporten. Vi oplever normalt en gnidningsfri levering med boble-kuverter, men det kan være at hen over den travle jul har pakkerne ikke fået lige så meget kærlighed.

Du må endelig kontakte os, hvis du gerne vil have en erstatning.

Hjælpsomme og god stemning

Jeg havde bestilt 14 middagstallerkener, de er så populære og smukke, og bliver hurtig udsolgt. Men jeg var heldig og fik bestilt dem, og så vente på levering. I lørdags var vi til julestue hos Jette Frølich, der mødte vi hendes søn Johan som har været hjælpsom hele vejen. Han tilbød at vi kunne tage tallerkenerne med hjem, og ikke vente på dem.
Jette Frølich og hele staben omkring hende er utrolig søde og hjælpsomme. Skøn julestue, kan kun anbefale dem 🤗

6 de dezembro de 2021

Kære Annette,
Tusindt tak for din betænksomme anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi er stolte over at du som kunde har haft en rigtig god oplevelse, dem håber vi at vi kan give dig i mange år endnu.

Det glæder mig

Det glæder mig, at jeg har modtaget min bestilling så hurtigt. Ser frem til at min skotske veninde får fornøjelse af det smukke julepynt fra Jette Frölich. Hu har altid nydt at se mit :-)

12 de novembro de 2021
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais