Jewellerybymaaik Opiniões

TrustScore: 3 em 5

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

4 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Niet bestellen! Geen correcte info op de site en geen service!

Ik heb een streeptruitje besteld, bordeaux-white. Mijn bestelling werd redelijk snel geleverd maar toen ik het kreeg was het wit ineens zalm roze. Direct een mail gedaan, dat de kleur niet klopte. Ik had daarbij ook een foto gedaan van de link waarmee ik heb besteld waarop duidelijk wit staat. Het werd een welles-nietes gemail heen en weer waarop het er op neer kwam dat ik het verkeerd besteld had. In de mail was toch duidelijk te zien dat de fout echt bij haar lag. Ik was het zat en heb hem terug gestuurd. Gevraagd of het als service zonder verzendkosten kon, maar hier werd niet meer op gereageerd.

Koop hier niet, ze heeft totaal geen service! En wil niet meedenken aan een oplossing. Het had anders geweest als ze mee dacht en probeerde een oplossing te vinden bv. als ik een andere kleur kon kiezen die dan kosteloos werd verzonden. Dit meisje, want dat is het, heeft nog erg veel te leren en is niet zo goed met haar communicatie, reageert ook heel laat of gewoon niet.

5 de março de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Super!

Ik snap de andere reviews niet... Oké het is aan de dure kant, maar vandaag is mijn bestelling aangekomen. De verzending duurde helemaal niet lang. De kwaliteit van de kleding is helemaal top. Alles wordt netjes verzonden en bezorgd.

3 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

KOOP HIER AUB NIKS MEER!!

KOOP HIER AUB NIKS MEER!!
De kleding die verkocht wordt door die dame op Tik Tok, wordt ook op de markt en andere webshops verkocht voor veel minder. Per item betaal je gewoon euro 15 a euro 20 meer.
Stel dat een tas 19,95 kost. Bij die dame mag je bijna € 30,00 neertellen.

Jonge meiden worden gelokt om te kijken op haar website, prijzen worden niet genoemd, dan zegt ze dat dat niet mag. Iedereen met een webshop daar noemt de prijs van de kleding en tassen. Gewoon oplichting en verkooptrucs.
Blijf weg en koop daar niks, je word genaaid waar je bij staat. De tijd waarin we leven is al duur genoeg. Bescherm je dochters en check andere sites op Tik Tok voor precies dezelfde spullen en ook op de markt zoals ik noemde en budgetwinkels. Longsleeves in tig kleuren, fluffytruitjes, blazers en tassen worden ook daar gekocht.

Check zelf voordat je je wat laat aansmeren en items moet kopen die anderen hebben gekocht en dat laat ze zien, zodat de dames moeten kijken en voor de bijl gaan en toch gaan kopen.

Eerst kijken en vergelijken, dames!
Je bent toch geen dief van eigen portemonnee??

11 de dezembro de 2025

NIET bestellen

Samen met een vriendin hebben wij twee tassen besteld op 15 augustus. Deze waren een pre-order en zouden halverwege september bij ons geleverd worden. Dit was een flink bedrag en desondanks moesten we verzendkosten betalen van 6,95... Echter hebben wij meermaals met de eigenaar van het bedrijf contact opgenomen nadat wij nog geen bevestiging hadden ontvangen en de tassen halverwege september niet binnen hadden. We zijn nu ruim 9 weken verder en hebben nog steeds niets ontvangen. Communicatie is erg slecht. Hebben 1 mail ontvangen waarin werd uitgelegd dat de verzenddatum niet kan worden bevestigd omdat de groothandel problemen heeft. Hierna wilde wij annuleren, maar ineens konden de tassen wel vandaag verzonden worden. Wij gaan deze dan ook retourneren en niet meer hier bestellen. Schandalig.

15 de agosto de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.